Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το λογικότερο ειναι και μαλων πασυφανές οτι πρόκειται και πολυ καλες απομιμήσεις , με 13 και 15 euro δεν παίρνεις τα συγκεκριμένα mouse και δεν ξέρω γενικά αν μπορεις να βρεις σε τετοια τιμή ποντίκι razer γενικότερα οποτε μακριά

Δημοσ.

Μην υπολογίζεις στην αυθεντικότητα από τις αξιολογήσεις.

Γιατί συνήθως ο χρήστης αξιολογεί με την παραλαβή & τη πρώτη χρήση μόλις όλα πάνε καλά.

Δύσκολα να το κάνει κάποιος κομμάτια μόλις το παραλάβει.

Άσε που αν κάνεις dispute & σε εξυπηρετήσει ο πωλητής πάλι θετική θα βάλεις.

Δημοσ.

προσωπικα σκεφτομαι να το τσιμπισω εστω και για το mousepad που δινει. και στην τελικη το παιζω κινεζος και λεω δεν ηρθε ποτε,θελω τα λεφτα μου πισω

Δημοσ.

προσωπικα σκεφτομαι να το τσιμπισω εστω και για το mousepad που δινει. και στην τελικη το παιζω κινεζος και λεω δεν ηρθε ποτε,θελω τα λεφτα μου πισω

Μπορεί και στο mousepad να αρέσουν οι μπανάνες

Δημοσ.

Μαϊμού εννοεί.

Και αν στο στείλει συστημένο τη πάτησες.

Αλλά αν σχεδιάζεις τις αγορές σου με κομπίνες, πιο πιθανό είναι να κοροϊδέψουν εσένα πρώτο.

Κάνουν τη δουλειά αυτή πολύ πριν κάνεις τη πρώτη σου αγορά...

Δημοσ.

για εξηγησε το αυτο.συστημενο εκει την εχεις πατησει αλλα σε απλο,γλυτωνεις πιο ευκολο. οχι πως εγω κανω τετοιες λαμογιες αλλα σε περιπτωση που σου ερθει καμια μουφα κατι πρεπει να κανεις

Δημοσ.

Σε περίπτωση που σου'ρθει μούφα επικοινωνείς.

Πληρώνεις, το στέλνεις πίσω Κίνα & παίρνεις τα λεφτά σου.

Εμπρός λοιπόν, ρίσκαρε το.

Δημοσ.

Άδικα λεφτα κατ εμε ειναι τωρα αν θέλεις να το κανεις καντο , μην ζητάς ομως τα χρήματα σου πισω μετα απο λιγο καιρό αν η κινεζιά αρχίζει και κανει νερά.

Βασικά ετσι για την ολη φάση μπορεις να τον ρωτήσεις αν ειναι αυθεντικό προιόν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...