Bulba57 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα. Έχω εδώ και κάποια χρόνια έναν εξωτερικό σκληρό της seagate (500 Gb). Χθες προσπάθησα να τον συνδέσω με το laptop και μου πέταξε ένα παράθυρο που μου έλεγε πως πρέπει πριν το χρησιμοποιήσω να κάνω διαμόρφωση. Το ίδιο και στο σταθερό. Υπάρχει περίπτωση να καταφέρω να σώσω τα αρχεία που περιέχει πριν κάνω τη διαμόρφωση;
SPANK Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Ποιος δίσκος ειναι ? Δοκίμασε για αρχή αλλο καλώδιο usb , επισης ανέβασε μια φωτογραφία να δουμε σε τι κατάσταση ειναι δίσκος με το hdsentinel. Σε μια παρόμοια περίπτωση με εναν γνωστό που ειχε ακριβώς το ιδιο πρόβλημα τελικα δεν έφτιαχνε και πήγα για αλλαγή τον δίσκο , μπορεις παντως να χρησιμοποιήσεις το Ontrack EasyRecovery μηπως σώσεις ορισμένα απο τα αρχεία σου
Bulba57 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Ο δίσκος είναι Site: αυτός . Η θήκη είναι μόνιμη. Η φωτογραφία από το hdsentinel Site: εδώ (ο F:). Αυτή τη στιγμή δεν έχω usb. Τρέχω το Ontrack EasyRecovery και βλέπουμε...
washcloud Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/243211-τα-έχασα-όλα-hard-disk-data-recovery/page-3
Bulba57 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Το Ontrack EasyRecovery εντόπισε όλα τα αρχεία του σκληρού και έσωσα ότι χρειαζόμουν. Προχωράω λοιπόν στη διαμόρφωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα