Avatar21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Παιδιά μήπως ξέρει κανείς τίποτα για αυτό εδώ? Site: Ηχείο Δονήσεων Boong! 360° Θέλω να μου πείτε απόψεις αν ξέρετε. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2013 από Avatar21
parasaser Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 δες εδώ από ότι είδα δεν αξίζουν αγόρασε κανονικό ηχείο
N3k21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς τίποτα για αυτό εδώ? Site: Ηχείο Δονήσεων Boong! 360° Θέλω να μου πείτε απόψεις αν ξέρετε. Αν το βρεις με 15 ευρώ (παίζει σ' αυτή την τιμή στο skroutz απ' όσο είδα) και το θες μόνο και μόνο για να κάνεις το χαβαλέ σου, παρ' το. Αλλά για 30 ευρώ, με τα οποία παίρνεις όμορφο σετάκι 2.1 ηχείων, σαφώς και δεν αξίζει. Επίσης, επειδή δεν έχω καταλάβει, υποθέτω παίζει αποκλειστικά μονοφωνικά, έτσι; Πως θα μπορούσε άλλωστε να παίξει στέρεο;
Avatar21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Τα θέλω για δώρο και όχι για μένα. Για δώρο αξίζουν τι λέτε? p.s Δεν ξέρω τι παίζει με τα ηχεία Ν3Κ21. Στέρεο λογικά μέσω του μέσου που μεταδίδει τον ήχο αν δεν κάνω λάθος.
N3k21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Τα θέλω για δώρο και όχι για μένα. Για δώρο αξίζουν τι λέτε? Εξαρτάται ρε συ. Αν το πρόσωπο για το οποίο προορίζεις το δώρο ενδιαφέρεται για gadgets, αξίζει τον κόπο φαντάζομαι. Αν πάλι θέλει ποιοτικό ήχο, όχι, με τα ίδια χρήματα παίρνεις κάτι πολύ καλύτερο. p.s Δεν ξέρω τι παίζει με τα ηχεία Ν3Κ21. Στέρεο λογικά μέσω του μέσου που μεταδίδει τον ήχο αν δεν κάνω λάθος. Αυτό είναι που με προβληματίζει, ότι δηλαδή ο ήχος ουσιαστικά "ενισχύεται" από το μέσο. Δε μπορεί να λειτουργήσει στέρεο διάταξη έτσι...θα πρέπει να έχεις τουλάχιστον δύο ηχεία, σε δύο διαφορετικές επιφάνειες. Αλλά και έτσι να το κάνεις, διαφορετικά χαρακτηριστικά θα έχει π.χ. ο ήχος ενός τραπεζιού από ένα ράφι ξέρω 'γω. Το να βάλεις πάλι δύο ηχεία στην ίδια επιφάνεια μου φαίνεται κουλό (μπλέκουμε πολύ με κυματική Φυσική μετά), μη σου πω αδύνατο. Άσε που -αν κατάλαβα καλά- το πακέτο έχει μόνο ένα ηχείο μέσα και όχι σετάκι.
Avatar21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Εξαρτάται ρε συ. Αν το πρόσωπο για το οποίο προορίζεις το δώρο ενδιαφέρεται για gadgets, αξίζει τον κόπο φαντάζομαι. Αν πάλι θέλει ποιοτικό ήχο, όχι, με τα ίδια χρήματα παίρνεις κάτι πολύ καλύτερο. Αυτό είναι που με προβληματίζει, ότι δηλαδή ο ήχος ουσιαστικά "ενισχύεται" από το μέσο. Δε μπορεί να λειτουργήσει στέρεο διάταξη έτσι...θα πρέπει να έχεις τουλάχιστον δύο ηχεία, σε δύο διαφορετικές επιφάνειες. Αλλά και έτσι να το κάνεις, διαφορετικά χαρακτηριστικά θα έχει π.χ. ο ήχος ενός τραπεζιού από ένα ράφι ξέρω 'γω. Το να βάλεις πάλι δύο ηχεία στην ίδια επιφάνεια μου φαίνεται κουλό (μπλέκουμε πολύ με κυματική Φυσική μετά), μη σου πω αδύνατο. Άσε που -αν κατάλαβα καλά- το πακέτο έχει μόνο ένα ηχείο μέσα και όχι σετάκι. Σωστά κατάλαβες ένα ηχείο έχει μέσα. Θέλει σκέψη γιαυτό και έγραψα εδώ. Δεν ενδιαφέρεται για ποιοτικό ήχο απλά δεν ξέρω τι δώρο Χριστουγέννων να πάρω
N3k21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Σωστά κατάλαβες ένα ηχείο έχει μέσα. Θέλει σκέψη γιαυτό και έγραψα εδώ. Δεν ενδιαφέρεται για ποιοτικό ήχο απλά δεν ξέρω τι δώρο Χριστουγέννων να πάρω Κοίτα, από το να του πάρεις κάτι που θα έχει λίγη πλάκα αλλά δε θα χρησιμοποιήσει ποτέ, καλύτερα να του πάρεις κάτι φαινομενικά άχρηστο αλλά το οποίο να βγάζει τρελό χαβαλέ. Εμένα μου είχαν φέρει δώρο ένα καβούρι-ρομπότ θυμάμαι. Όποτε χτύπαγες παλαμάκια δίπλα του (ή προκαλούσες δυνατό θόρυβο), έτρεχε να "κρυφτεί" σε σημεία που είχε λιγότερο φως-σκιά. Αν το καλοσκεφτείς είναι εντελώς άχρηστο μαραφέτι, το γέλιο που έκανα όμως δεν περιγράφεται. Θα σου πρότεινα να δεις κάτι σαν τα χαζά gadgets που έφερνε παλιά το e-shop (μπορεί να τα φέρνει και ακόμα). Κανένα USB μαραφέτι, κάτι τέτοιο. Ή παρ' του ένα σετ καλά ηχεία. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2013 από N3k21
Avatar21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) x Κοίτα, από το να του πάρεις κάτι που θα έχει λίγη πλάκα αλλά δε θα χρησιμοποιήσει ποτέ, καλύτερα να του πάρεις κάτι φαινομενικά άχρηστο αλλά το οποίο να βγάζει τρελό χαβαλέ. Εμένα μου είχαν φέρει δώρο ένα καβούρι-ρομπότ θυμάμαι. Όποτε χτύπαγες παλαμάκια δίπλα του (ή προκαλούσες δυνατό θόρυβο), έτρεχε να "κρυφτεί" σε σημεία που είχε λιγότερο φως-σκιά. Αν το καλοσκεφτείς είναι εντελώς άχρηστο μαραφέτι, το γέλιο που έκανα όμως δεν περιγράφεται. Θα σου πρότεινα να δεις κάτι σαν τα χαζά gadgets που έφερνε παλιά το e-shop (μπορεί να τα φέρνει και ακόμα). Κανένα USB μαραφέτι, κάτι τέτοιο. Ή παρ' του ένα σετ καλά ηχεία. Χαχα πως λέγεται το ρομποτάκι? . Μαρέσουν πολύ τα "χαζά" gadgetakia αλλά δεν βρήκα τίποτα που να μαρέσει :/ Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2013 από Avatar21
N3k21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Χαχα πως λέγεται το ρομποτάκι? . Μαρέσουν πολύ τα "χαζά" gadgetakia αλλά δεν βρήκα τίποτα που να μαρέσει :/ Αυτή εδώ η μπούρδα είναι. Γενικά τέτοια χαζά έχει ακόμα το e-shop απ' όσο είδα, παλιά βέβαια είχε μεγαλύτερη ποικιλία.
Avatar21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Αυτή εδώ η μπούρδα είναι. Γενικά τέτοια χαζά έχει ακόμα το e-shop απ' όσο είδα, παλιά βέβαια είχε μεγαλύτερη ποικιλία. Ωραίο φένεται . Έχει κάνα μαγαζί ελλάδα για αποστολή? Θα δω τώρα το eshop τι έχει.
N3k21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Ωραίο φένεται . Έχει κάνα μαγαζί ελλάδα για αποστολή? Θα δω τώρα το eshop τι έχει. Θα σε γελάσω, εμένα από e-shop μου το είχαν πάρει πάντως. Ψάξε και στο skroutz με όρους "gadgets, usb gadgets, pc gadgets, gadget toys", ίσως βρεις κάτι που να σ' αρέσει. Άσχετο, ΑΕΚ-τζης κι εσύ; Ή άκυρο το "21"; 1
Avatar21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Θα σε γελάσω, εμένα από e-shop μου το είχαν πάρει πάντως. Ψάξε και στο skroutz με όρους "gadgets, usb gadgets, pc gadgets, gadget toys", ίσως βρεις κάτι που να σ' αρέσει. Άσχετο, ΑΕΚ-τζης κι εσύ; Ή άκυρο το "21"; Oh yeah B-). Οκ άσε θα πάω σε κάνα καραόκε . Σας ευχαριστώ πολύ πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα