gεεckin0s Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 fhd ρε spook, μη γίνεσαι οπισθοδρομικός
spook Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 fhd ρε spook, μη γίνεσαι οπισθοδρομικός 0xa0xa0x00xa0x0a... Εδώ έχει το κινητό μου, δεν θα έχει το laptop? 1
Κomos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Φίλε έχω το ίδιο λάπτοπ <br> Το πήρα εδώ κ δέκα μέρες <br> Αξίζει το κάθε ευρώ του κ η fhd οθόνη <br> Πλέον είναι μονόδρομος εκτός κ αν το <br> Θες για να το βάζεις σε εξωτερική οθόνη Επειδη το συγκεκριμενο λαπτοπ ενδιαφερει και μενα η οθονη του ειναι anti glare?? Sent from my iPhone using Insomnia Ναι έχει Είχε κυκλοφορήσει και με sips fhd panel αλλά δεν το έβρισκα πουθενά στα μεγάλα μαγαζιά Ήδη του ετοιμάζω ssd και τον Μαμα σε caddy και όλα αυτά με 3 βίδες Για το DVD drive έχω παραγγείλει ένα USB adapter και θα το έχω κ αυτό μέσα στην τσάντα άμα ποτέ χρειάστο cd
bravenew Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Ναι έχει Είχε κυκλοφορήσει και με sips fhd panel αλλά δεν το έβρισκα πουθενά στα μεγάλα μαγαζιά Ήδη του ετοιμάζω ssd και τον Μαμα σε caddy και όλα αυτά με 3 βίδες Για το DVD drive έχω παραγγείλει ένα USB adapter και θα το έχω κ αυτό μέσα στην τσάντα άμα ποτέ χρειάστο cd Το "χτύπησα" και 'γω. Τη caddy θα του βάλεις; (έχεις βρει κατι συγκεκριμένο; Καταστημα μαρκα κτλ)
Καποιος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Ναι έχει<br> Είχε κυκλοφορήσει και με sips fhd panel αλλά δεν το έβρισκα πουθενά στα μεγάλα μαγαζιά <br> Ήδη του ετοιμάζω ssd και τον Μαμα σε caddy και όλα αυτά με 3 βίδες<br> Για το DVD drive έχω παραγγείλει ένα USB adapter και θα το έχω κ αυτό μέσα στην τσάντα άμα ποτέ χρειάστο cd Η sips FHD panel τι διαφορα εχει δλδ;; Ειμαι λιγο ανημερωτος οπως και με το caddy τι εννοεις θα αφαιρέσεις CD player για να του βαλεις ssd; Sent from my iPhone using Insomnia
spook Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Ναι έχει<br> Είχε κυκλοφορήσει και με sips fhd panel αλλά δεν το έβρισκα πουθενά στα μεγάλα μαγαζιά <br> Ήδη του ετοιμάζω ssd και τον Μαμα σε caddy και όλα αυτά με 3 βίδες<br> Για το DVD drive έχω παραγγείλει ένα USB adapter και θα το έχω κ αυτό μέσα στην τσάντα άμα ποτέ χρειάστο cd Η sips FHD panel τι διαφορα εχει δλδ;; Ειμαι λιγο ανημερωτος οπως και με το caddy τι εννοεις θα αφαιρέσεις CD player για να του βαλεις ssd; Sent from my iPhone using Insomnia Αφαιρείς το dvd και στην θέση του βάζεις θήκη με δίσκο like this...
Καποιος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Ναι έχει Είχε κυκλοφορήσει και με sips fhd panel αλλά δεν το έβρισκα πουθενά στα μεγάλα μαγαζιά Ήδη του ετοιμάζω ssd και τον Μαμα σε caddy και όλα αυτά με 3 βίδες Για το DVD drive έχω παραγγείλει ένα USB adapter και θα το έχω κ αυτό μέσα στην τσάντα άμα ποτέ χρειάστο cd Η sips FHD panel τι διαφορα εχει δλδ;; Ειμαι λιγο ανημερωτος οπως και με το caddy τι εννοεις θα αφαιρέσεις CD player για να του βαλεις ssd; Sent from my iPhone using Insomnia Αφαιρείς το dvd και στην θέση του βάζεις θήκη με δίσκο like this...Ενδιαφερον ακούγεται και ισως στο μελλον να το κανω και γω αφου σκεφτομαι να το παραγγειλω το λαπτοπ αυριο!Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα