Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε έχω το ίδιο λάπτοπ <br>

Το πήρα εδώ κ δέκα μέρες <br>

Αξίζει το κάθε ευρώ του κ η fhd οθόνη <br>

Πλέον είναι μονόδρομος εκτός κ αν το <br>

Θες για να το βάζεις σε εξωτερική οθόνη

Επειδη το συγκεκριμενο λαπτοπ ενδιαφερει και μενα η οθονη του ειναι anti glare??

Sent from my iPhone using Insomnia

Ναι έχει

Είχε κυκλοφορήσει και με sips fhd panel αλλά δεν το έβρισκα πουθενά στα μεγάλα μαγαζιά

Ήδη του ετοιμάζω ssd και τον Μαμα σε caddy και όλα αυτά με 3 βίδες

Για το DVD drive έχω παραγγείλει ένα USB adapter και θα το έχω κ αυτό μέσα στην τσάντα άμα ποτέ χρειάστο cd

Δημοσ.

Ναι έχει

Είχε κυκλοφορήσει και με sips fhd panel αλλά δεν το έβρισκα πουθενά στα μεγάλα μαγαζιά

Για το DVD drive έχω παραγγείλει ένα USB adapter και θα το έχω κ αυτό μέσα στην τσάντα άμα ποτέ χρειάστο cd

Το "χτύπησα" και 'γω. Τη caddy θα του βάλεις; (έχεις βρει κατι συγκεκριμένο; Καταστημα μαρκα κτλ)

Δημοσ.

Ναι έχει<br>

Είχε κυκλοφορήσει και με sips fhd panel αλλά δεν το έβρισκα πουθενά στα μεγάλα μαγαζιά <br>

Ήδη του ετοιμάζω ssd και τον Μαμα σε caddy και όλα αυτά με 3 βίδες<br>

Η sips FHD panel τι διαφορα εχει δλδ;; Ειμαι λιγο ανημερωτος οπως και με το caddy τι εννοεις θα αφαιρέσεις CD player για να του βαλεις ssd;

Δημοσ.

Ναι έχει<br>

Είχε κυκλοφορήσει και με sips fhd panel αλλά δεν το έβρισκα πουθενά στα μεγάλα μαγαζιά <br>

Ήδη του ετοιμάζω ssd και τον Μαμα σε caddy και όλα αυτά με 3 βίδες<br>

Η sips FHD panel τι διαφορα εχει δλδ;; Ειμαι λιγο ανημερωτος οπως και με το caddy τι εννοεις θα αφαιρέσεις CD player για να του βαλεις ssd;

Αφαιρείς το dvd και στην θέση του βάζεις θήκη με δίσκο

like this...0-HP-caddy-6735b-6736s-6820s-6930p2.jpg

Δημοσ.

Ναι έχει

Αφαιρείς το dvd και στην θέση του βάζεις θήκη με δίσκο

like this...0-HP-caddy-6735b-6736s-6820s-6930p2.jpg

Ενδιαφερον ακούγεται και ισως στο μελλον να το κανω και γω αφου σκεφτομαι να το παραγγειλω το λαπτοπ αυριο!Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...