Προς το περιεχόμενο

Motorola Moto G

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω σε πηγα το κοπο να το ψαξω καθολου. Οπου μπορω να εχω εναλλακτικη λυση θα την προτιμησω. Τη μερα στη δουλεια windows, το βραδυ σπιτι επισης. Ε οχι και στο τηλεφωνο...

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλύτερα να μην έχεις πολλές διαφορετικές πλατφόρμες πάντως. Για μένα τα windows έχουν πολυ καλό συγχρονισμό μεταξύ τους.

Δημοσ.

Το περιμένω κι εγώ, ίσως αύριο, θα μου το φέρουν από Αγγλία. Αγόρασα το 16gb για 159 λίρες. Θα σας γράψω εντυπώσεις όταν το δουλέψω λίγο.

Δημοσ.

@salazar1991 Τωρα δεν ξερω αν ειναι διαθεσιμο το 16αρι, απ' οτι ειδα τελευταια φορα, οχι. Εγω το ειχα παραγγειλει νωρις. Το περιμενω πολυ συντομα!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Άκουσα πως θα έρθει στην Ελλάδα το moto g αλλά εδώ δεν έχει την Ελλάδα και έχει γίνει last edit 2 του μηνός...https://forums.motorola.com/posts/2fe0f040f9?page=2

Ξέρει κανείς τίποτα άλλο;

Μπορείς να το αγορασεις απο αμαζον και πολύ φτηνα, πιο φτηνά απο όταν ερθει Ελλάδα.
Δημοσ.

Ναι είδα ότι μου βγαίνει 167 λίρες άλλα δεν ξέρω τίποτα απο αγορές στο ιντερνετ/paypal κτλπ..
προσπάθησα ψάξω κάποια πράγματα στο google αλλά μου πόνεσε το κεφάλι και δεν κατάλαβα και πολλά :P

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να ξερεις κάτι απλα να έχει μια χρεωστική κάρτα κατα προτίμηση άλφα bank, και αγοράζεις επιτόπου απο το αμαζον, το μονο που χρειαζεται να κανείς είναι να απενεργοποιήσει το amazon currency converter για να γλυτωσεις κάτι ψιλά απο την μετατροπή, υπάρχουν νομίζω και αναλυτικοί οδηγοι εδω στο φόρουμ.

Δημοσ.

Aν παραγγειλω απο το αμερικανικο amazon μεσω viabox λετε να μου βγει πιο φθηνα απ'οτι να το αγορασω απο αγγλια; Θα εχει και καποια διαφορα σε σχεση με την δυνατοτητα του να συνδεθει σε ευρωπαικα δικτυα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...