Προς το περιεχόμενο

Motorola Moto G

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει πιάσει κανείς στα χέρια του το Moto G; Ή το έχει στην κατοχή του; Αν ναι, παρακαλώ να μας πει τη γνώμη του. Είναι πολλοί που θέλουν να μάθουν για το συγκεκριμένο κινητό.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι ένα τηλέφωνο που για την τιμή του είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε Android.

Θα χωρίσω την κριτική μου στα εξής :

Α) User experience

Το κινητό είναι πολύ αξιόπιστο και τρέχει άνετα και smooth στο αρχικό του μενού και γενικά τις βασικές του λειτουργίες. Παθαίνει ένα μικρό κοκομπλοκο αν το γεμίσεις με widgets αλλά κατάφερα να το ζορίζω βάζοντας πολύ περισσότερα widgets αποσα θα χρησιμοποιουσα ρεαλιστικά ποτέ.

Φοράει σχεδόν στοκ Android και αυτό βοήθαει στο να μην έχει πολλά αχρείαστα κολλήματα. Επίσης τρέχει την 4.3 που έχει το TRIM για να διώχνει τα "σκουπίδια" του λειτουργικού και επίσης βοηθάει.

Στο multitasking τώρα είναι παρότι σε φυσιολογική χρήση το κινητό ανταπεξερχεται άνετα, αν θέλεις να το ζορισεις τότε μπορείς να το καταφέρεις. Για αυτό ευθύνεται ξεκάθαρα το 1 gb ram του. Αλλά βέβαια εδώ μιλάμε για 180 ευρώ έτσι. Μην έχουμε και τρελές απαιτήσεις.

Για παιχνίδια παίζει άνετα τα πιο απλά (birds, fruit ninja) αλλά Οκ ζορίζεται στα πιο απαιτητικά πχ asphalt 8. Ζορίζεται μεν τα παίζει δε. Απλά έχουμε πτώση στα framerates.

• Like 2
Δημοσ.

Β) Ηardware και κάμερα

Όσον αφορά το hardware μιλάμε πιο πολύ για την οθόνη. Εντάξει η οθόνη σε σχέση με το Moto X (που είχα την τύχη να το πιάσω στα χέρια μου 1 μήνα που ήμουν αμερική) είναι κάπως κατώτερης ποιότητας αλλά από την άλλη παίρνεις HD οθόνη για 180 ευρώ. Αυτό απο μόνο του είναι απίστευτο. Επίσης δεν έχει συνδεσιμότητα σε 4g-LTE δίκτυα. Αν αυτό είναι κάτι που ενδιαφέρει κάποιους πιθανούς αγοραστές,δυστυχώς δεν διατίθεται λόγο κόστους προφανώς.

Όσον αφορά το design, το moto-g είναι ελαφρώς μεγαλύτερο του Iphone 5-5s κυρίως σε πλάτος και εμφανώς μικρότερο απο τα υπόλοιπα high-end android smartphones παρότι διαθέτει οθόνη 4.5 ιντσών. Είναι πολύ εύκολο να το χειριστεί κάποιος με το ένα χέρι και αρκετά ελαφρύ στο κράτημα. Επίσης η λακουβίτσα που έχει στο πίσω μέρος βοηθάει στο να κάθεται πολύ φυσικά το δάχτυλο σε εκείνο το σημείο.

Όσον αφορά την κάμερα: Αυτό είναι το σημείο που η Motorola έπρεπε να κόψει τα κόστη της προφανώς. 'Ετσι ενώ όλα τα υπόλοιπα στοιχεία του κινητού είναι αξιοπρεπέστατα δυστυχώς η κάμερα είναι απαράδεκτη κατ'εμέ. Μπορεί να βγάλει αξιοπρεπείς φωτογραφίες μόνο υπο ιδανικές συνθήκες ενώ οποιαδήποτε έλλειψη φωτισμού οδηγεί σε οδυνηρή πτώση ποιότητας. Είναι το μοναδικό στοιχείο του κινητού που θυμίζει όντως κινητό 180 ευρώ. 

• Like 2
Δημοσ.

Αγορασα το 8gb πριν λιγες μερες. Εδω Αγγλια το πηρα £109, και αν και δεν το δοκιμαα εκτεταμενα, σιγουρα θετει νεα δεδομενα κοστους-αποδοσης.

Δημοσ.

Στα λεφτα του δεν υπάρχει ανταγωνισμός, λίγο βαρύ στο χέρι αλλα οχι να σε ενοχλεί σε κάποιους αρέσει αυτο. Η μπαταρία πολυ καλη γενικά, άμα το λιωσεις σε 3G εννοείται οτι θέλει κάθε μερά φόρτιση όπως και ολα τα κινητα βέβαια, η κάμερα όντως αδιάφορη αλλα είπαμε απο κάπου επρεπε να μειωθεί το κόστος, αγοράστε άφοβα για εμένα...

Δημοσ.

Παιδιά έχω το Sony Ericsson Xperia Neo V!

Ψάχνω κάτι πάλι στα 200Ε max πιστεύετε ότι η μετάβαση σε ένα  Moto G θα είναι μεγάλη διαφορά?

Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα?

Η πρώτη μου εμπειρία με smartphone ήταν το Sony Ericsson Xperia Neo V καλά ήταν στην αρχή μετά τον πρώτο χρόνο άρχισε να με απογοητεύει! Κολλήματα ένω το κινητό είναι σχεδόν άδειο και προβλήματα με το τηλεφωνικό σήμα να κόβεται στο άκυρο χωρίς λόγο και αιτία όταν παίρνω τηλέφωνα.... και μάλιστα αρκετά συχνά !

Θέλω κάτι που να μου βγεί πιό αξιόπιστο και να αξίζει!

Δημοσ.

Παιδιά έχω το Sony Ericsson Xperia Neo V!

Ψάχνω κάτι πάλι στα 200Ε max πιστεύετε ότι η μετάβαση σε ένα  Moto G θα είναι μεγάλη διαφορά?

Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα?

Η πρώτη μου εμπειρία με smartphone ήταν το Sony Ericsson Xperia Neo V καλά ήταν στην αρχή μετά τον πρώτο χρόνο άρχισε να με απογοητεύει! Κολλήματα ένω το κινητό είναι σχεδόν άδειο και προβλήματα με το τηλεφωνικό σήμα να κόβεται στο άκυρο χωρίς λόγο και αιτία όταν παίρνω τηλέφωνα.... και μάλιστα αρκετά συχνά !

Θέλω κάτι που να μου βγεί πιό αξιόπιστο και να αξίζει!

Εννοείται θα είναι μεγάλη η διαφορά, για την ακρίβεια ΤΕΡΑΣΤΙΑ. 

Link.png Site: Τεχνικά χαρακτηριστικά Motorola Moto G

• Like 1
Δημοσ.

Όντος η διαφορά μεγάλη!

Όσο αναφορά το 820 καλό στα ίδια επίπεδα με το Moto G πάνω κάτω , το 920 ξεφεύγει λίγο απο την τιμή!

Αλλά δεν ξέρω για το λογισμικό αν είμαι σε φάση να αφήσω το android και να πάω σε WP δεν το χω ψάξει καθόλου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...