Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα ,συγνώμη αν  καταχρώμαι της φιλοξενίας σας αλλά έχω δυσκολευτεί με τον  σταθερο  υπολογιστη μου HP με επεξεργαστη i3. Είναι καινουργιο μοντέλο,τωρα τον αγορασα.

Δεν ξερω τι να κανω με τις καρτες ,ηχου κλπ ,η βαση της μητρικης εχει μικρότερες υποδοχές, πως να  βαλω τις κάρτες, υπαρχει κανενα προσαρμοστικο και πως θα το ζητήσω;

Ευχαριστω για την βοήθεια σας.

Δημοσ.

Δεν ξερω πως τις  λενε αλλά εχει  δυο  θεσεις με πολύ μικρες υποδοχες.

Τι να πω αν και ο υπολογιστης ειναι πολυ καλος δυστυχως ομως δεν μπορω να περασω  τουλαχιστον δυο καρτες ήχου που χρειαζομαι  γιατι της μητρικης ο ήχος δεν με εξυπηρετει και το θεμα ειναι οτι  εχω  δυο  αρκετα καλες κάρτες απο  αλλον υπολογιστη. Κριμα

Δημοσ.

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να πουλησεις αυτες που έχεις και να παρεις pci-e X1 καρτες....

Τι κανεις με 2 καρτες ηχου ακριβώς?

Δημοσ.

Γειά σας Φίλοι

Έχω ένα εκτυπωτή HP Laser jet P1006 και έχει καεί η μητρική πλακέτα. (Για να σας βοηθήσω βλέπω σε κάποια video στο youtube κάποιους να βάζουν τις μητρικές πλ. στο φούρνο στους 400 βαθμούς για 4 λεπτά και φαίνεται πως διορθώνονται). Γνωρίζει κάποιος να μου πεί σχετικά με αυτή την περίπτωση, πώς μπορώ να διορθώσω την μητρική πλακέτα του εκτυπωτή; 

Δημοσ.

Συγνωμην για την καθυστερηση ,με τις δυο καρτες η μια ειναι για ηχογραφηση και play ενός προγραμματος για  μονιτορ χρησιμοποιώ αυτη που εχει η μητρικη και  η αλλη ειναι μια καλη κάρτα TV που δεν θα ηθελα να την πεταξω.

Δημοσ.

Σιγα παιδες μην βαρατε κανει κρυο, το καλοκαιρι  συμφωνώ!

Εχω μια καρτα  TV απλα δεν θυμαμαι  μοντελο νομιζω crypto πρεπει να την εχω αγοράσει  περιπου στα 50-60 ευρώ

εχω την SBlaster Xtreme

Αυτά και εναν adapter απο sata σε IDE

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...