AMIOX? Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σας, Έχω φτιάξει ένα project σε Java Swing με το netbeans. Όταν το εκτελώ από το IDE είναι μια χαρά αλλα όταν εκτελώ το .java αρχείο με τον javac απο το cmd μου εμφανίζει τα παρακάτω warings και erros: Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Τα error msg σου λένε ακριβώς τι φταίει. Στην γραμμή 32 προφανώς έχεις δηλώσει ένα δεύτερο public class. Το μόνο class σε ένα αρχείο το οποίο επιτρέπεται να χαρακτηριστεί public είναι αυτό με το όνομα του αρχείου. Όλα τα άλλα έχουν default visibility(package) και πρέπει να δηλωθούν ως σκέτα class. Οπότε στο συγκεκριμένο error σου λέει class Askisi7 is public... η θα το κάνεις σκέτο class Askisi7 ή θα το βάλεις σε άλλο αρχείο με όνομα Askisi7.java. Παρακάτω όπου σου λέει raw types. Όταν π.χ. λές ArrayList list = new ArrayList() αυτό είναι raw type, γιατί περιμένει να του πεις τι θα κρατάει αυτό το ArrayList αλλά εσύ δεν του δίνεις τίποτα. Αυτό είναι raw type. To ίδιο ισχύει γαι η JList ή DefaultListModel κτλ τα οποία λέγονται Generic Types. Τι θα κρατάει το JList? Αν κρατάει Strings θα πρέπει να κάνεις JList<String> jlist = new JList<>(); Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2013 από ZAKKWYLDE
AMIOX? Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Έχεις δίκιο για όλα τα διόρθωσα αλλα τωρα οταν εκτελώ το class αρχείο μου βγάζει αυτό:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα