xrist0f0r0s Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 γεια σας, υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορει να το τρεξω και να μου δημιουργηση ενα iso αρχειο(dvd) ,ολο το λειτουργικο μου συστημα και μετα αν χρειαστω για format να το βαζω εικονο για να μην τρω το χρονο μου να το ξαναστησω ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Αναλογα με την διανομη υπαρχουν εργαλεια. Για ποια διανομη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0f0r0s Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 debian jessie συγνωμη ξεχασα να το αναφερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 οποτε θες το remastersys. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0f0r0s Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 ευχαριστω το εγκατεστησα τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα