iceman Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ το έδωσα σε ένα άλλο χρήστη και πήρα διαφορά και ένα LG G Pad το οποίο είναι ΓΑΜΑΤΟ αλλά πολύ άβολο στο σχήμα.... Προσοχή σε όσους παραλαμβάνουν να μην είναι σκισμένο το αυτοκόλλητο.. Εχει τύχει 2 φορές σήμερα και πάνε να το κάνουν γαργάρα! 1
Nikolakisg13 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Ασχετο αλλα καμια θηκη της προκοπης που να μην ειναι universal βρηκε κανεις? Btw το tabletaki σπερνει..!!
C1oud Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Εγω εχω τη θηκη moko απο ebay η amazon. Ειναι τελεια. http://www.amazon.com/MoKo-Slim-Fit-Multi-angle-Android-Samsung/dp/B00A9G985S/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1387368219&sr=8-2&keywords=moko+nexus+10 Τυχαια εβαλα πωλητη, δε θυμαμαι απο ποιον συγκεκριμενα το πηρα.
Aragon91 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Ασχετο αλλα καμια θηκη της προκοπης που να μην ειναι universal βρηκε κανεις? Btw το tabletaki σπερνει..!! Εχω Site: αυτη εδω και κανενα τριμηνο. Πολυ καλη
leros2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Σήμερα πήρα το 2ό .... ένα μεγάλο ευχαριστώ στον kukukali για την εξυπηρέτηση 1
crete Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ το έδωσα σε ένα άλλο χρήστη και πήρα διαφορά και ένα LG G Pad το οποίο είναι ΓΑΜΑΤΟ αλλά πολύ άβολο στο σχήμα.... Προσοχή σε όσους παραλαμβάνουν να μην είναι σκισμένο το αυτοκόλλητο.. Εχει τύχει 2 φορές σήμερα και πάνε να το κάνουν γαργάρα! Και σε μένα ήρθε με σκισμένα και τα 2 αυτοκόλλητα! Τους πήρα τηλέφωνο και έκαναν τους ανήξερους! Με ρώτησαν αν ήθελα να το επιστρέψω και τους είπα όχι μιας και οι ζελατίνες δεν φαινόταν να είχαν ξεκολλήσει καθόλου και άρα υπέθεσα ότι δεν ήταν εκθεσιακό. Και τώρα βλέπω εδώ ότι έχει τύχει και σε άλλους?!?! Τι λέτε να παίζει? Ευχαριστώ Γιώργος
vadergr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μπορει να εχει να κανει με τον ανταπτορα της πριζας/φορτιστή. Δεν θα ανησυχουσα.
iceman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μπορει να εχει να κανει με τον ανταπτορα της πριζας/φορτιστή. Δεν θα ανησυχουσα. Το δεύτερο που ζήτησα, καθώς αρνήθηκα να παραλάβω το σκισμένο, δεν είχε σκσμένο αυτοκόλλητο και μέσα είχε κανονικά το φορτιστή.... άρα κάτι άλλο είναι
Darthvader Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Και το δικο μου δεν ειχε σκισμενα αυτοκολλητα. Αν θυμαμαι καλα γραφει πανω τους οτι δεν πρεπει να ειναι σκισμενα κατα την παραλαβη. Ενταξει αν δεν εχει προβλημα η συσκευη δε νομιζω οτι υπαρχει ιδιαιτερο θεμα
smp Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ πάντως για καινούργιο δεν θα το αγόραζα.. αν μου κόβανε κάτι θα το συζητούσα! 1
Genatos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Να ρωτησω ρε παιδια...Υπαρχει κανενας τροπος για να παιζει τα flash αυτο εδω; Εχω την εκδοση 4.4.2... Sent from my iPhone using Insomnia
de_thymamai Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Να ρωτησω ρε παιδια...Υπαρχει κανενας τροπος για να παιζει τα flash αυτο εδω; Εχω την εκδοση 4.4.2... Sent from my iPhone using Insomnia Νομίζω μόνο με αυτόν τον τρόπο... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548001 1
savealekos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 περα απο αυτο υπαρχει και το flashfox, browser απο το Play store..παιζει κανονικα.. τωρα για περαιτερω λειτουργιες δε ξερω ποσο αξιζει, αλλα μπορεις να το δοκιμασεις !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα