Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ίσως ναι, όσον αφορά την ερώτησή σου - γιατί δεν εμπιστεύομαι τα Optimus. Για τη δική μου ταπεινή γνώμη, αντί να πας για S 4 - πάνε για LG Nexus 5. 

Καλή επιλογή. 

Δημοσ.

Ίσως ναι, όσον αφορά την ερώτησή σου - γιατί δεν εμπιστεύομαι τα Optimus. Για τη δική μου ταπεινή γνώμη, αντί να πας για S 4 - πάνε για LG Nexus 5. 

Καλή επιλογή. 

στα 450 ε; ειναι πιο δυνατό και απο το s4?

Δημοσ.

στα 450 ε; ειναι πιο δυνατό και απο το s4?

Θα το πω έτσι λίγο χύμα - αν θες σωστό κινητό παίρνεις Nexus 5 - αν θες κόλπα και φιγούρες (δε το λέω κακοπροαίρετα) παίρνεις Galaxy S 4. Το LG Nexus 5, φοράει καθαρό Android και είναι το πιο γρήγορο Android Smartphone. 

ρε παιδια το nexus 5 ειναι πολυ πιο φθηνο  σε χωρες οπως Γερμανια Ισπανια???

Είναι ναι - μέσο του Google Play Store, αλλά για να το πάρεις πρέπει είτε να είσαι από τη συγκεκριμένη χώρα ή να έχεις κάποιον που μπορεί να στο πάρει και έπειτα να στο στείλει. 

Εγώ το περιμένω από Γερμανία 350 ευρώ, με τα έξοδα αποστολής υπολογίζω να βγει γύρω στα 390 - 400.

• Like 1
Δημοσ.

Αν μπορεις οικονομικα παρε το Nexus, αλλα επειδη δεν σε κοβω και πολυ της τεχνολογιας, παρε το Nexus 4. Θα το βρεις τελειο.

Δημοσ.

καταρχάς που είδες τα 500 του S4;;;και γιατί δεν κοιτάς το lg g2 στα 400 που ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...