Tytos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Ψάχνοντας την κάρτα γραφικών(από την πρώτη σύνθεση,με τον AMD) βρήκα πως η τιμή της αυξήθηκε στα 324 ευρώ.θα μπορούσε κάποιος να προτείνει κάποια άλλη στα πλαίσια της προηγούμενης τιμής (ήταν 280 ευρώ περίπου) Επιπλέον,από κουτιά, έχω καταλήξει σε αυτό Fractal Design Core 3000 USB 3.0 FD-CA-CORE-3000-USB3-BL Midi Tower no PSU Black (http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=37198&cat=1) Έχω καταλήξει στην 1η σύνθεση με τον AMD FX 8350 όποτε μόνο η κάρτα γραφικών απομένει για την πλήρη λίστα του hardware Οποιαδήποτε γνώμη είναι χρήσιμη Επειδή στον τίτλο έγραφα για άμεση αγορά και για να μην δίνω λάθος οδηγίες,δεν είναι ανάγκη η διαθεσιμοτητα να είναι πχ 2-3 εργάσιμες.Ακόμα και 2 βδομαδες(10 εργασιμες) είναι απολυτά ανεκτό
Millennium Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=36347&cat=5 ή περιμένεις να πέσει ή παίρνεις από αλλού.
Alex21121988 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Κατα την γνωμη μ πηγαινε σε nvidia και ας πληρωσεις παραπανω.GTX 770 η και 680 που εχουν πεσει και πολυ πιθανον να βρεις και εδω στις αγγελιες πραγματικα στην ξεφτιλα για αυτο που θα παρεις.Προσφατα πηρα την 680 lighting μολις 250 απο αγγελια εδω για να την τρεχω sli με oc και πετανε τα θηρια.Δεν προτεινω ντε και καλα sli αλλα ειναι και αυτο μια καλη και φτηνοτερη λυση πολλες φορες.Το καλυτερο εννοιειται ειναι να παρεις single gpu για να μην μπλεκεις αλλα αυτο εξαρταται και απο τις γνωσεις σου. Με την Αmd γνωριζεις φανταζομαι οτι υπαρχουν διαφορα θεματα σε ορισμενα παιχνιδια και oι drivers δεν ακολουθουν τοσο πιστα αφου αργουν να βγουν αρκετα οι νεοι .Απο προσωπικη εμπειρια με διαφορα games που ειχα τα λεω ολα αυτα ,ουτε hater ουτε fanboy ειμαι καμιας εταιριας απλα υποστηριζω το οτι πληρωνεις παιρνεις που λεμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα