Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Έχω ένα εκτυπωτή HP Deskjet F4280, ο οποίος έχει 1 σκαλί μελάνης! Έχω εγκατεστημένο το Κέντρο λειτουργιών της HP. Γράφω τώρα στο Word ένα κειμενάκι, 2 σελίδες και πρέπει να το εκτυπώσω και να το δώσω οπωσδήποτε τη Δευτέρα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω πόσες σελίδες μπορώ να εκτυπώσω; Σας παρακαλώ, απαντήστε μου! 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

εξαρτάται απο πόσο % είναι γεμάτες οι σελίδες. Δεν γίνεται να μάθεις συγκεκριμένο αριθμό σελίδων για αυτο ακριβώς το λόγο. Επειδή η κάθε σελίδα έχει διαφορετική κάλυψη. Με μια γραμμή όμως όπως λες 2 σελίδες λογικά μπορείς να τις βγάλεις. Και παραπάνω απο 2.

Δημοσ.

αν οταν ειναι γεματα ολα τα σκαλια ,βγαζει 300-400 σελιδες,λογικα το ενα σκαλι βγαζει τουλαχιστον 50-60 σελιδες,αν εκτυπωσες αρκετες με ενα σκαλι,υπολογισε καμια 20αρια σελιδες κειμενου με ντραφτ εχτυπωση,.....

Δημοσ.

αν οταν ειναι γεματα ολα τα σκαλια ,βγαζει 300-400 σελιδες,λογικα το ενα σκαλι βγαζει τουλαχιστον 50-60 σελιδες,αν εκτυπωσες αρκετες με ενα σκαλι,υπολογισε καμια 20αρια σελιδες κειμενου με ντραφτ εχτυπωση,.....

Σωστά! Τα 4 σκαλιά βγάζουν 165 σελ. 165/4= 41,25 σελ. Εγώ ζήτημα με ένα σκαλί να έχω βγάλει 7 σελ. Οπότε, μπορεί και να με φτάνει!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...