exypnakias Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σας! Έχω ένα εκτυπωτή HP Deskjet F4280, ο οποίος έχει 1 σκαλί μελάνης! Έχω εγκατεστημένο το Κέντρο λειτουργιών της HP. Γράφω τώρα στο Word ένα κειμενάκι, 2 σελίδες και πρέπει να το εκτυπώσω και να το δώσω οπωσδήποτε τη Δευτέρα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω πόσες σελίδες μπορώ να εκτυπώσω; Σας παρακαλώ, απαντήστε μου! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
androu Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 εξαρτάται απο πόσο % είναι γεμάτες οι σελίδες. Δεν γίνεται να μάθεις συγκεκριμένο αριθμό σελίδων για αυτο ακριβώς το λόγο. Επειδή η κάθε σελίδα έχει διαφορετική κάλυψη. Με μια γραμμή όμως όπως λες 2 σελίδες λογικά μπορείς να τις βγάλεις. Και παραπάνω απο 2.
LOULATRANS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 αν οταν ειναι γεματα ολα τα σκαλια ,βγαζει 300-400 σελιδες,λογικα το ενα σκαλι βγαζει τουλαχιστον 50-60 σελιδες,αν εκτυπωσες αρκετες με ενα σκαλι,υπολογισε καμια 20αρια σελιδες κειμενου με ντραφτ εχτυπωση,.....
exypnakias Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 αν οταν ειναι γεματα ολα τα σκαλια ,βγαζει 300-400 σελιδες,λογικα το ενα σκαλι βγαζει τουλαχιστον 50-60 σελιδες,αν εκτυπωσες αρκετες με ενα σκαλι,υπολογισε καμια 20αρια σελιδες κειμενου με ντραφτ εχτυπωση,..... Σωστά! Τα 4 σκαλιά βγάζουν 165 σελ. 165/4= 41,25 σελ. Εγώ ζήτημα με ένα σκαλί να έχω βγάλει 7 σελ. Οπότε, μπορεί και να με φτάνει!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα