gogakos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Πρόσφατα λόγω κεραυνού σταματήσε να λειτουργεί η Ethernet (onboard). Ξαφνικά σταμάτησε και να δίνει ρεύμα στον έξτρα ανεμιστήρα του case. Είναι λογικό αυτό; Δηλαδή είναι λογικό να μη λειτουργεί μέρος της μητρικής; Επιπλέον θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος στο εξής: Θέλω να την αλλάξω τη μητρική αλλά δεν βρίσκω την ίδια. Η μητρική είναι η Asus P6T SE socket 1366 Έχω τον i7 920 στα 2,67 Ghz Ποία μητρική θα ταίριαζε γιατί δεν είμαι γνώστης της αρχιτεκτονικής των hardware. Ευχαριστώ
madtaz Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Ναι είναι πιθανό κεραυνός να κάψει μέρος της μητρικής, έχει συμβεί και σε pc ξαδέρφου μου που του το χα στήσει εγώ. Μετά από κεραυνό σταμάτησε να δουλεύει και η δικιά του Ethernet. Εχεις εγγύηση και αν ναι από ποιο μαγαζί?
WalkerSW Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Ναι είναι πιθανό κεραυνός να κάψει μέρος της μητρικής, έχει συμβεί και σε pc ξαδέρφου μου που του το χα στήσει εγώ. Μετά από κεραυνό σταμάτησε να δουλεύει και η δικιά του Ethernet. Εχεις εγγύηση και αν ναι από ποιο μαγαζί? Εγγυηση σε 1366 μητρική απο πολυ δυσκολο έως αδυνατο... Απο εκει και περα μητρικές 1366 βρiσκεις μονο μεταχειρισμενες ή απο ebay!
gogakos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Αλλιώς πάω για ολική αναβάθμιση? Δηλαδη mobo,cpu,αν κατάλαβα καλά? Ή θα πρέπει να αλλάξω και vga και οτι αλλο χρειαστεί?
WalkerSW Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Αν σε καλυπτει το μηχανημα που έχεις (που μαλλον σε καλύπτει ) δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να αναβαθμισεις μονο και μονο για μια καμμενη ethernet.... καλυτερα να παρεις μια ετηερνετ καρτουλα με 10Ε.
gogakos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Γενικά υπολειτουργεί η κάρτα. Συχνά μου βγάζει σφάλμα hardware και μια εκνευριστική μπλε οθόνη και κάνει restart.Πιστευω ότι φταίει η mobo καθώς από τότε που έπεσε ο κεραυνός άρχισε να κάνει επανεκκινήσεις.
aetos1988 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Ψάξε για μεταχειρισμένη μητρική στις αγγελίες , όμως πριν από αυτό δοκίμασε και τα υπόλοιπα εξαρτήματα όπως οι μνήμες RAM αν λειτουργούν σωστά ίσως ευθύνονται αυτές για την μπλε οθόνη. Καλό είναι να πάρεις και ένα πολύπριζο ασφαλείας
WalkerSW Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Γενικά υπολειτουργεί η κάρτα. Συχνά μου βγάζει σφάλμα hardware και μια εκνευριστική μπλε οθόνη και κάνει restart.Πιστευω ότι φταίει η mobo καθώς από τότε που έπεσε ο κεραυνός άρχισε να κάνει επανεκκινήσεις. Απενεργοποίησε την Ethernet απο το bios και δες αν συνεχίζονται οι μπλε οθονες 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Στους/απο κεραυνους καποιες φορες χτυπιουνται/την ακουνε & οι ram-controller.Οποτε δοκιμασε επισης και αυτες, μηπως εισαι ατυχος κι εχουν αρπαξει.....Για την Ethernet, δεν ειναι τοσο μεγαλο το κακο => με 1 καρτουλα εχεις νεα [Ακομη και με Usb to Ethernet adapter κανεις τη δουλεια σου!]
markjosol Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 απο πολυ δυσκολο έως αδυνατο... Απο εκει και περα μητρικές 1366 βρiσκεις μονο μεταχειρισμενες ή απο ebay!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα