ParhsG Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Ειχα πάρει μια μπαταρια και παρεδωσε πνευμα μετα απο κανα χρονο σε παπι. Μετα που την ειδα αφου παρεδωσε πνευμα ειδα πως μερικα βιδωτα καπακια ηταν ανοιχτα δλδ δεν ηταν βιδωμενα μεχρι τελους και εβγαινε εξω το υγρο. Αυτο ειναι δυνατον να συμβει απο μονο του οπως μου ειπαν στο καταστημα που το πηρα; Θα τη βαλω μονος μου αυτη τη φορά να δουμε
leftermann Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 δεν μου έχει τύχει ποτέ να ξεβιδωθούν τα καπάκια από μόνα τους. Ούτε καν να ψιλοχαλαρώσουν. Αν τα κλείσεις και τα σφίξεις καλά, νομίζω έτσι θα μείνουν.
Astrakias Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Το παπι καινουργιο το πηρες; η μπαταρια εχει καθολου υγρα η στεγνωσε τελιως; αν το ειχες κοιταξει νωριτερα δεν θα παρεδιδε πνευμα, που και που πρεπει να κανουμε εναν περιοδικο ελεγχο στο Αυτο/μοτο μας ωστε να μην εχουμε εκπληξεις. Αν της συμπληρωσεις υγρα και την φορτησεις, μπορει και να λειτουργισει παλι, αλλα αν δεν το εχεις με αυτα παρε μια καινουρια με 15-20ευρω και αυτη την φορα ρωτα αυτους στο μαγαζι αν ειναι ετοιμη προς χρηση, λογο αποθηκευσης της εχουν στεγνες-αδιες απο υγρα-ηλεκτρολυτη, αν σου πουν δεν ξερω πηγαινε σε αλλο μαγαζι, σε αυτη την περιπτωση που θα χρειαστεις υγρα να πας σε ηλκτρολογειο + μια πρωτη φορτηση να ειναι ντουρασελ, Προσοχη!! οχι μονος σου με ηλεκρολυτη και τετοια ειναι επικυνδινο αν δεν γνωριζεις μετρα ασφαλειας!
ParhsG Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Η μπαταρια ηταν καινουργια εγω την πηρα. Την κοιταγα ανα τακτα χρονικα διαστηματα αλλα μαλλον τη ζημια μου την εκανε ενας μαστορας. Γιατι το ειχα παει για επισκευη και μου εβαλε ζιγκλερ για 250 κυβικα αντι 125 που ειναι και εβαζα συνεχεια βενζίνη γιατι τελειωνε με διπλασιο ρυθμο.Επισης οταν εφυγα απο αυτο το μαστορα η μπαταρία καπουτ. Οποτε μαλλον αυτος εκανε τη ζημια. Γιατι εγω την μπαταρια μεχρι να παω σε αυτο το μαστορα και χαλασει την κοιταγα καθε μηνα και ηταν κομπλε... μετα που χαλασε λεω χαλασε γ* την θα την αλλαξω και δε την ελεγξα ποτε απο τοτε. Τωρα την εχω αλλαξει και ειναι οκ. Θα ελεγχω περιοδικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα