Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν διάβασα προσεχτικά αυτα που λέτε,

WP δεν μου αρέσουν ειναι καθαρά προσωπικό,

Απο την άλλη lg ξανά; Νομίζω έχω το καλύτερο έτσι σκέφτομαι.. Μετά λέω τι ειναι αυτο που μου αρέσει σαν gadgetακιας; η οπτικά όμορφη οθόνη με καλά χρώματα, προφανώς σαν δεύτερη λύση σκέφτηκα την amoled οπότε είπα samsung αλλα 280€ Με τσούζει λίγο.

Να σημειώσω και κατι άλλο. 1ο ναι τα 280 περισσεύουν και αυτή την στιγμή έχω ξεκινήσει να φτιάχνω ένα pc project μίνι itx (bitfenix phenom) λεω στην τελική, 2ο mid range smartphone η να τελειώνω το δεύτερο pc που εχει σαν σκοπό την εύκολη μετακίνηση;

2ο Επίσης είχα κινητό και ένα nexus tablet τα δώσα πήρα ένα g2, έστω την sim του ταblet να την βάλω σε ένα 2 smartphone με μια σχετικά όχι τόσο μικρή οθόνη.

Τα είπα λίγο ανακατεμένα όλα αλλα προσπαθώ να σας πω ότι σκέψη μου περνά, βέβαια είμαι άνθρωπος που μου αρέσει η τεχνολογία σαν χόμπι και όχι μόνο σαν λογική ανάγκη.

Ευχαριστω όπως και να εχει εκ των προτέρων.

Δημοσ.

εγώ δεν βλέπω το λόγο να πετάξεις στην κυριολεξία τα χρήματά σου σε 2ο smartphone οπότε ή φτιάχνεις το PC που λες ή μαζευεις λίγα παραπάνω για κάτι σαν αυτό http://www.skroutz.gr/s/4135796/Asus-Transformer-Book-T100TA-DK002H-Z3740-2GB-32GB.html μιας και θες PC με εύκολη μετακίνηση

Δημοσ.

Δεν θα ασχοληθώ με το αν αξίζει να δώσεις 280€ για 2ο smartphone, δικό σου θέμα

Αφού έχεις ήδη το G2 και θες να τα σκάσεις, το S4 mini είναι καλύτερη επιλογή στα ίδια λεφτά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...