DX12 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Είμαι κάτοχος ενος LG G2 και είμαι αρκετά χαρούμενος έχω όμως και ένα 2ο νούμερο που μέχρι πρόσφατος ήταν σε ένα galaxy s i9000 που πουλήθηκε. Αξίζει με με 280€ να πάρω ένα siii για δεύτερο smartphone??
vasilisbilias Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό εξαρτάται από εσένα. Σε ενδιαφέρουν οι ενημερώσεις, νέα χαρακτηριστικά, να το πουλήσεις μετά απο κάποιο διάστημα και να μην έχει χαθεί η αξία του; Σκέψου τι θέλεις απο το συγκεκριμένο κινητό και αν θα ήταν καλύτερο να αγοράσεις κάτι άλλο. Το νεχυσ που πρότεινε ο overpower είναι πολύ καλό.
Salonikios933 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπον το Nexus 4 ειναι χαλια. Μπαταρια πανω απο 4-5 ωρες δεν θα σου βγαλει αν κανεις δουλειες με το κινητο. Το Galaxy S 3 σου βγαζει ανετα 10 ωριτσες !! Επισης αν σου αρεσει το καθαρο android τοτε παρε nexus 5 οχι nexus 4 ( πεταμενα λεφτα εφοσον το 5 εχει κανα 450) Εγω θα επαιρνα GS 3 μεχρι να βγει κατι καλο ( υπολογισε τον Μαιο)
gsisr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 δεν αξιζει για κανενα λογο..σκεψου για αλλη αγορα με 280 η βαλτα στην ακρη. μπορεις να τσεκαρεις και το lumia 925 που υπαρχει προσφορα στο πλαισιο στα 270 αφου εχεις ηδη μια android συσκευη.
Fulgore1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Είμαι κάτοχος ενος LG G2 και είμαι αρκετά χαρούμενος έχω όμως και ένα 2ο νούμερο που μέχρι πρόσφατος ήταν σε ένα galaxy s i9000 που πουλήθηκε. Αξίζει με με 280€ να πάρω ένα siii για δεύτερο smartphone?? Εισαι σιγουρος οτι θες να δωσεις τοσα πολλα χρηματα για δευτερο κινητο??Το λεω μιας και υπαρχει λογος που το λεμε δευτερο και οχι πρωτο . 1
kataramenos32 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Εγω για 2ο θα χτυπουσα ενα windows phone
vasilisbilias Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπον το Nexus 4 ειναι χαλια. Μπαταρια πανω απο 4-5 ωρες δεν θα σου βγαλει αν κανεις δουλειες με το κινητο. Το Galaxy S 3 σου βγαζει ανετα 10 ωριτσες !! Επισης αν σου αρεσει το καθαρο android τοτε παρε nexus 5 οχι nexus 4 ( πεταμενα λεφτα εφοσον το 5 εχει κανα 450) Εγω θα επαιρνα GS 3 μεχρι να βγει κατι καλο ( υπολογισε τον Μαιο) Λες ότι το νεχυς 4 είναι χάλια και αναφέρεις μόνο την μπαταρία. Απο την μπαταρία και μόνο κρίνεις ένα κινητό;
Salonikios933 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Λες ότι το νεχυς 4 είναι χάλια και αναφέρεις μόνο την μπαταρία. Απο την μπαταρία και μόνο κρίνεις ένα κινη θες και αλλα ;;; ΟΘΟΝΗ ΞΥΠΛΥΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΧΑΛΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ HARDCORE ANDROID USER ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΟΛΥ!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΤΑ SD ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΚΑΜΕΡΑ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ !! Προτεινε του εσυ να το παρει !!
adi32 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Και θα κουβαλας 2 κινητα 800ε πανω σου ? Γιατι δεν παιρνεις καλυτερα ενα dual sim να ησυχασεις ?
Fulgore1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 θες και αλλα ;;; ΟΘΟΝΗ ΞΥΠΛΥΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΧΑΛΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ HARDCORE ANDROID USER ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΟΛΥ!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΤΑ SD ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΚΑΜΕΡΑ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ !! Προτεινε του εσυ να το παρει !! Ο ανθρωπος το θελει για δευτερο κινητο αν δεν το καταλαβες. Επισης λες οτι δεν αξιζει το Nexus 4 και αξιζει το Nexus 5. Η διαφορα των δυο αυτων κινητων ειναι με τιμες skroutz περιπου 170-180ευρο,οταν το Nexus 4 κοστιζει μολις 270ευρο. Αρα μιλαμε για μια διαφορα σχεδον 70%. Ασε που το Nexus 5 ειναι και παραπανω απο το Budget που διαθετει ο ts. Αρα αν θες να προτεινεις καποιο κινητο να ειναι στα 280ευρο που διαθετει ο ts και οχι σε συγκριση με τα ακριβοτερα πχ κινητα.
Beerloah Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Για δεύτερο κινητό χμμμ... πάρε ένα lumia 520 ή 620 -παρά το Galaxy S3-, δεν αξίζει να δώσεις παραπάνω για δευτερεύον συσκευή - εκτός και αν τα έχει κανείς.
disqualified Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Είμαι κάτοχος ενος LG G2 και είμαι αρκετά χαρούμενος έχω όμως και ένα 2ο νούμερο που μέχρι πρόσφατος ήταν σε ένα galaxy s i9000 που πουλήθηκε. Αξίζει με με 280€ να πάρω ένα siii για δεύτερο smartphone?? Για κανένα λόγο. Αν θες 2ο smartphone πάρε WP, αλλιώς πάρε το δίκαρτο E1182 της samsung για καβάτζα με 20€ 1
haHa Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Το s3 δεν αξιζει σε αυτα τα χρηματα. Το nexus 4 ειναι αισθητα καλυτερο, με πολυ καλυτερο επεξεργαστη, 2πλασια ram, καλυτερη υποστηριξη και πιο ωραιο εμφανισιακα. Και παει σφαιρα σε σχεση με το s3. Αλλα προσωπικα για 2ο κινητο δεν θα πηγαινα σε smartphone, θα πηγαινα σε ενα απλο με μεγααλη διαρκεια μπαταριας. Απο την στιγμη που θα ειναι 2ο σημαινει οτι παντα θα εχεις μαζι σου το πρωτο που θα εχει προσβαση στο ιντερνετ, καλη φωτογραφικη, gps, εφαρμογες κλπ. Το 2ο το θελεις συνηθως αποκλειστικα για κλησεις(για φθηνοτερες με 2η καρτα ή για την εταιρικη sim) , οποτε κοιτας αυτονομια κ κανα εξτρα τυπου ραδιοφωνο. Aν παρολα αυτα θελεις για 2ο κινητο ενα smartphone, κοιτα το motorola g στα ~180€ .
8elwADSL Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Πάρε ένα WP για 2ο να τα δεις και αυτά πως είναι, το lumia 520 πχ είναι εξαιρετική επιλογή και σε πολύ καλή τιμή 120€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα