chris cs Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα!!!τον τελευταιο καιρο ταλαιπωρηθηκα με την wind λογω χαμηλων ταχυτητων ωσπου δηλωσαν το προβλημα σαν βλαβη κ μου εστειλαν κ τεχνικο στο σπιτι. με λιγα λογια μου ειπαν οτι ηταν προβλημα δικτυου κ για 2 μερες σε συνεργασια με τον οτε κανανε εργασιες κ αλλαξαν τον χαλκο κ οτι η βλαβη επιδιορθωθηκε. απο τοτε ομως παρατηρησα οτι επεσαν οι τιμες του snr κ απ'οσο εχω διαβασει κατω απο 12 db δημιουργει προβληματα. ισχυει κατι τετοιο? υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα? αν μπορει καποιος να μου εξηγησει... (η πρωτη φωτο ειναι πριν την επιδιορθωση κ η δευτερη φωτο μετα)
xinetd Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Χωρις να είμαι σιγουρος (θα μας πει ο poulinos σιγουρα), δε νομιζω να φταιει το χαμηλο SNR για τα errors. Δοκιμασε με το router κατευθείαν στην κεντρικη πριζα τηλεφωνου για να δεις αν εχεις παλι errors. Αν ειχες και άλλο router να δοκιμασεις, καλο θα ηταν. Πολλες φορες παιζω κι'εγω κατω με SNR κατω από 4, όπως τωρα, και δεν εχω κανενα θεμα, σταθερη σαν βραχος η γραμμη. Αν δεν εχεις disconnections, δε νομιζω ότι χρειαζεται να ανησυχεις για το SNR.
chris cs Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Χωρις splitter το εχω, κατευθειαν στην πριζα. Εχω ενα ακομα ρουτερ της wind το zte αλλα το εβγαλα κ εβαλα το oxygen. Θα βαλω παλι το zte κ θα δω....
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 α.τα errors ειναι φυσιολογικα.δεν θα βρεις γραμμη χωρις καθολου errors.β.δεν ισχυει αυτο για το margin.μια καλη γραμμη μπορει να παιξει και με 4 margin.η wind απο default δινει 9 margin και πολλες φορες βαζει και 6 margin.επισης βλεπω οτι πριν συγχρονιζες στα 5 mbit ενω τωρα εισαι 18.οποτε λογικο να εχεις και παραπανω errors.ηταν στα ελληνικα το μενου και μου φαινονται κινεζικα και τα μετραει και σε bits και αστα να πανε.λογικα με κανα Reboot θα ανεβεις σε margIn και θα συγχρονισεις λιγο πιο κατω που θα ειναι το νορμαλ .αλλα μετα την βλαβη παιζεις τα τριπλα σε ταχυτητα.
chris cs Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 α.τα errors ειναι φυσιολογικα.δεν θα βρεις γραμμη χωρις καθολου errors.β.δεν ισχυει αυτο για το margin.μια καλη γραμμη μπορει να παιξει και με 4 margin.η wind απο default δινει 9 margin και πολλες φορες βαζει και 6 margin.επισης βλεπω οτι πριν συγχρονιζες στα 5 mbit ενω τωρα εισαι 18.οποτε λογικο να εχεις και παραπανω errors.ηταν στα ελληνικα το μενου και μου φαινονται κινεζικα και τα μετραει και σε bits και αστα να πανε.λογικα με κανα Reboot θα ανεβεις σε margIn και θα συγχρονισεις λιγο πιο κατω που θα ειναι το νορμαλ .αλλα μετα την βλαβη παιζεις τα τριπλα σε ταχυτητα. ανοιγοκλεισα κανα 2 φορες το ρουτερ κ οντως το margin ανεβηκε πηγε 9-14,5db κ η ταχυτητα επεσε λιγο στα 14 αλλα παει μια χαρα!!!! οποτε με λιγα λογια ειναι μια χαρα η συνδεση μου!! ευχαριστω για τον χρονο σας παιδια!!!
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 ενταξει κανει κατι μικρα σκαμπανεβασματα η γραμμη σου που μεταβαλετε το margin οποτε θα βλεπεις με καθε Reboot και αλλη ταχυτητα αλλα οκ.u are not the first not the last one
chris cs Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 δεν πειραζει κ με 14 να πηγαινει καλα ειναι. στην ελλαδα ειμαστε μην ζηταμε κ πολλα....
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 αν δεν εχεις ενοχλητικες αποσυνδεσεις τοτε ολα ειναι οκ.αλλωστε ο χαλκος εχει φαει τα ψωμια του παντου.προχτες για πρωτη φορα πετυχα πολυ καλο χαλκο.25 attenuation και συγχρονιζε 20Mbit.δεν υπηρχε αυτο
chris cs Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 οχι ευτυχως δεν εχω αποσυνδεσεις, οποτε ειμαι ενταξει!!!
poulinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 απλα και το Gennet δενειναι οτι καλυτερο για να μην πω οτι ειναι μπαχαλο τελειως.το zte σιγουρα καλυτερο απο το Gennet αλλα κατι απλο και αυτο.εφοσον παιζεις μια χαρα αστο ετσι.γιατι για να κανεις παραπανω ελεγχους πρεπει να δοκιμασεις κατανεμητη κτλ να δεις αν εκει αλλαζει το Margin κτλ.οποτε θα πρεπει να κανεις πολλες δοκιμες.απο 9 εως 14 ειναι καπως μεγαλυ διακυμανση αλλα ευτυχως δεν σου κανει θεμα.εκτος αν ετυχε παλι.η μπορεις να δεις γενικοτερα αν την ωρα που εισαι στο net το margIn αλλαζει ειτε πανω ειτε κατω.αν δεν εχεις σκοπο να το ψαξεις παραπανω Then leave it αφου εισαι stable.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα