IKARIWTHS Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 αν μπορει καποιος ας το δοκιμασει να μας πει,διοτι αν αφηνει να κατεβασεις ενα βιντεο 2ωρων σε mp3 ειναι το απόλυτο μηχάνημα γι΄αυτους που ακουν auidobooks
haHa Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 μαλλον δε κατεβαζει σε mp3 Mια χαρα σε αφηνει να κατεβασεις σε mp3.
Timonkaipumpa Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 mε το jdownloader μπορεις να κατεβασεις και σε mp3?ας πουμε οτι υπαρχει ενα βιντεο στο youtube,οι περισσοτεροι ιντερνετ downloaders ,σου δινουν επιλογη να κατεβασεις σε mp4,flv,mp3,o jdownloader σου δινει? το youtube-dl σου δίνει την δυνατότητα κατεβάσματος και εξαγωγής του ήχου σε ό,τι format μπορεί να υποστηρίξει ο Η/Υ σου. Επίσης δίνει την δυνατότητα αυτόματης ονομασίας, κατεβάσματος λίστας κτλ. Εάν κάποιος το συνδυάσει και με την xargs (ή με την browser της python) μπορεί να κάνει σχεδόν ό,τι θέλει.
IKARIWTHS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 για παραδειγμα φιλε haha αυτο το βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=BdC3ySCE7ZM,μπορω να το κατεβασω σε μπ3? φιλε Timonkaipumpaσε μακ πως θα βαλω το youtube dl?
haHa Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 για παραδειγμα φιλε haha αυτο το βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=BdC3ySCE7ZM,μπορω να το κατεβασω σε μπ3? φιλε Δεν μπορω να το δοκιμασω τωρα, δεν το εχω εγκατεστημενο, αλλα ειμαι 99% σιγουρος οτι μπορει, ειναι μια απο τις λειτουργιες του.
IKARIWTHS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 θα το ψαξω ακομα τοτε,αν καποιος το εχει και το ξερει,ας μας πει
Timonkaipumpa Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 για παραδειγμα φιλε haha αυτο το βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=BdC3ySCE7ZM,μπορω να το κατεβασω σε μπ3? φιλε Timonkaipumpaσε μακ πως θα βαλω το youtube dl? Ό,τι θες είναι εδώ http://rg3.github.io/youtube-dl/documentation.html Επίσης, μπορείς να δεις και το help που παρέχει η youtube-dl.
georgeadams Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 θα το ψαξω ακομα τοτε,αν καποιος το εχει και το ξερει,ας μας πειΤόσες μέρες, θα μπορούσες να το είχες δοκιμάσει μόνος σου.
IKARIWTHS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Aφου εγραψα 'θα το ψαξω ΑΚΟΜΑ' μαλλον σημαινει οτι το ψαχνω και δε το βρισκω.
IKARIWTHS Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπον βρήκα τη λυση, τη παραθετω για τους υπολοιπους.Οταν πατήσουμε copy σε καποιο link,μετα παμε στο linkgrabber εκει θα δουμε τα διαφορα αρχεια που υπαρχουν για κατεβασμα,ενα απο αυτα εχει καταληξη tmp,αυτο πρεπει να το κατεβασουμε διοτι μετα το περας του download μετατρεπεται σε mp3
Simos805 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Άρα έχεις python... Ακολούθησε τις οδηγίες για το macports. Μπορείς να τις βρεις εδώ. Δεν καταλαβαίνω.. στο link που μου έδωσες μου λέει πώς να εγκαταστήσω τα εργαλεία xcode της apple και δεν λέει πουθενά για youtube-dl.
Timonkaipumpa Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δεν καταλαβαίνω.. στο link που μου έδωσες μου λέει πώς να εγκαταστήσω τα εργαλεία xcode της apple και δεν λέει πουθενά για youtube-dl. Προφανώς και με δουλεύεις. Αντιγράφω από το link, από την αρχή της σελίδας. Quickstart Install Xcode and the Xcode Command Line Tools Agree to Xcode license in Terminal: sudo xcodebuild -license Install MacPorts for your version of OS X: OS X 10.9 Mavericks OS X 10.8 Mountain Lion OS X 10.7 Lion Older OS? See here. Installing MacPortsMacPorts version 2.2.1 is available in various formats for download and installation (note, if you are upgrading your Mac OS X to a new major release, see the migration info page): “pkg” installers for Mavericks, Mountain Lion and Lion, for use with the Mac OS X Installer. This is the simplest installation procedure that most users should follow after meeting the requirements listed below. Installers for legacy platforms Snow Leopard, Leopard and Tiger are also available. Τα γράμματα είναι εκεί για να διαβάζονται. Το link είναι πλήρες. Απλά εσύ θέλεις κάποιον να κάτσει να στα διαβάσει λες και είσαι στο δημοτικό. Επίσης παραπάνω σου είπα να ακολουθήσεις τις οδηγίες για το macports. Το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει πρώτα να βάλεις το macports. Με ένα απλό search μέσα στο macports θα βρεις και το youtube-dl.
sheldon_cooper Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 απο πού μπορούμε να το κατεβάσουμε το youtube-dl
atheatos Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 απο πού μπορούμε να το κατεβάσουμε το youtube-dl Δες σε linux...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα