Προς το περιεχόμενο

Youtube Downloader & Converter για Mac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για youtube download και αυτόματο video conversion και audio extraction και και και.. είναι το youtube-dl.

Για audio conversion το καλύτερο εργαλείο είναι η ffmpeg. 

Κατεβάζει και βίντεο σε ανάλυση 4K?

Δημοσ.

Κατεβάζει ό,τι έχει διαθέσιμο το youtube για κατέβασμα. 

πώς μπορώ να το εγκαταστήσω με την python?

Δημοσ.

Κι εγώ για youtube με mediahuman. Δοκίμασα και κάποια άλλα, δυστυχώς όμως το αποτέλεσμα είναι χάλια ήχος mp3. Μέχρι τώρα με mediahuman (το έχω δουλέψει ελάχιστα) ότι ακούω youtube, αυτό το αποτέλεσμα παίρνω.

Δημοσ.

Τι εννοείς;

Δεν μπορώ να καταλάβω τι ρωτάς...

Μου λέει ότι για αν το εγκαταστήσω πρέπει να έχω μια γλώσσα προγραμματισμού Python...

Εγω με αυτό κάνω δουλειά:

http://www.mediahuman.com/youtube-to-mp3-converter/

Free φυσικα :)

Τέλος υπάρχει πάντα το πολύ καλό JDownloader (για ολες τις δουλειες, οχι μονο youtube to mp3)

Το δοκίμασα το JDownloader, όμως όταν κάνω pste το URL μένει στο parsing video και δεν προχωράει... Επίσης θέλω και να κατεβάσει βίντεο σε ανάλυση 4K αυτό που μου προτήνεις κατεβάζει σε 4K?

Δημοσ.

mε το jdownloader μπορεις να κατεβασεις και σε mp3?ας πουμε οτι υπαρχει ενα βιντεο στο youtube,οι περισσοτεροι ιντερνετ downloaders ,σου δινουν επιλογη να κατεβασεις σε mp4,flv,mp3,o jdownloader σου δινει?

Δημοσ.

mε το jdownloader μπορεις να κατεβασεις και σε mp3?ας πουμε οτι υπαρχει ενα βιντεο στο youtube,οι περισσοτεροι ιντερνετ downloaders ,σου δινουν επιλογη να κατεβασεις σε mp4,flv,mp3,o jdownloader σου δινει?

Ναι στην δίνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...