alexdoxara Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους όπως λέει και ο τίτλος ψάχνω για νέο headset,θα ήθελα να είναι γύρο στα 80€ έριξα μια ματία και προς στο παρών είμαι ανάμεσα στα παρακάτω Logitech g430 (αν δεν κάνω λάθος το μόνο απο τα 3 που είναι 7.1) STEELSERIES SIBERIA V2 HYPERX EDITION Razer kraken Pro (εδώ με χαλάει που δεν έχει πάνω στο καλώδιο volume control)
katsouras Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Και γω φιλε ακριβως αυτα τα τρια εχω βαλει στο ματι και ριχνωντας λιγη ερευνα κατεληξα στα logitech.Δεν τα εχω παρει ακομα αλλα πιστευω μες τις γιορτες να τα εχω.Απο οτι εχω διαβασει εχουν καλυτερη ποιοτητα ηχου,ειναι 7.1,πλενονται τα μαξιλαρακια και εχεις και την εγγυηση της logitech μιας και η razer απο οτι εχω καταλαβει ειναι ανυπαρκτη σε αυτο το θεμα τουλαχιστον στην Ελλαδα και συμφωνα παντα με οτι εχω διαβασει.
alexdoxara Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Τελικά στο Logitech κατέληξα θα το αγοράσω μέσα στον μήνα!!!
katsouras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Φιλε τελικα αλλαξα γνωμη μετα απο καποια αρνητικα σχολια για την ποιοτητα ηχου και προτιμησα να παω σε headphones επειδη τα θελω για μουσικη κυριως και μετα για ολα τα αλλα..Πηρα λοιπον τα Sony MDR-V55 http://www.e-sakelaris.gr/akoustikaheadphones/akoustika,dj/mdrv55r με συνολικο κοστος μαζι με αξοδα μεταφορας 62 ευρω..Αυτη την στιγμη που μιλαμε πιστευω πως εκανα την καλυτερη δυνατη επιλογη σε αυτα τα χρηματα αφου με το Synopse της Razer βγαζουν απιστευτο ηχο για τα χρηματα που κοστιζουν και τα συνιστω ανεπιφυλακτα αν δεν πας σε headset.Θα παρω αργοτερα και ενα μικροφωνακι που πιανει πανω στο καλωδιο και ειμαι κομπλε.Βεβαια ειναι για τι χρηση τα προοριζεις!
alexdoxara Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ ανέβασα τελικά λίγο το budget μου και παρήγγειλα τα razer kraken 7.1 Καλύτερα που πήρες άλλα αφού τα ήθελες πιο πολύ για μουσική σίγουρα ένα gaming headset δεν θα σε ικανοποιούσε πλήρως σε αυτόν τον τομέα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα