Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απλα και ομορφα δεν εχεις κανενα θεμα θερμοκρασιας. και 70-80 να παει δεν θα κανει μπουμ απλα καλο ειναι να μην παει...αν και αμα δεν την πειραξεις δεν νομιζω να παει ποτε τοσο ....

• Like 1
Δημοσ.

Προς τον topic starter:

Αντί να πσάχνης να βρης τι παη λάθως με τοις θαιρμοκρασιες σου δεν κοιτάς να πάρης κανα κενούργιο κουτακι γιατι αφτό που έχης δεν έχη ουτε ανεμιστήρα πίσω?

Πως περιμενεις να εχεις καλές θερμοκρασίες αν δεν έχεις μια ροή αέρα μεσα στο κουτι? Βράζει εκει μεσα το συστημα..

Αυτην την απορια έχω.. Πηρες 4770 ρε πουστη μου, έδωσες 300 ευρά για έναν επεξεργαστη που δεν θα εκμεταλευτεις ποτε, και έκανες την τρισμέγιστη τσιπιά να τα βάλεις σε κουτι του 20ευρου.. FAIL!!!

To corsair δεν βγαζει 12βολτα για την καρτα γραφικών? Κανε την καλή και βαλε αυτα για τροφοδοσία, που την εχεις και δουλέυει με μετατροπείς απο τα molex! Εκτος και αν για να χωρεσει ο 4770 έβαλες κανα τροφοδοτικο 850 watt lamtech ή deer...

• Like 2
Δημοσ.

χωρίς ανεμηστήρα στο πισω μερος να διωχνει τον αερά που πας παληκάρι μου;;; δεν ξερω τι πόνεσε πιο πολυ τα μάτια μου, τα χαλια ελληνικα σου ή το πως ειναι το κουτι μεσα.... τα σκασες που τα σκασες, δωσε 5 εύρω κ παρε ενα ρημαδι ανεμηστηράκι να βγαζει τον αερα εξω απο το κουτι.... δοκίμασέ το κ θα δεις διαφορά....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...