HERTHAN Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Τελικα πηρε κανενας να μας πει εντυπωσεις?
zacharis1955 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μάλλον ειμαι για αυτά http://www.opshop.gr/default.asp?la=1&ct=89&itm=118&pid=27 ...τι ενισχυτη χρειαζονται κατ ελάχιστο για να παιξουν; ΡΑΔΙΟΕΝΙΣΧΥΤΗΣ React AV-320B 120.61 € http://www.stavrianos-dw.gr/product_info.php?products_id=19442 Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2013 από zacharis1955 1
sintalkas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 http://www.opshop.gr/default.asp?la=1&ct=89&itm=118&pid=27&st=3 ρε παιδιά αυτά τα ηχεία μπορώ να τα βάλω στην τηλεόραση πλάσμα που έχω ή θέλουν και άλλα πράγματα σορρυ κιόλας αλλά δεν πολύ-παρατήρησα την συζήτηση
AzaZyL Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Εντάξει Pioneer και Ηχεία δε πήγαν, δε πάνε μαζί στην ίδια πρόταση. Καταπληκτικές πηγές βέβαια αλλά γενικά δε το έχουν πολύ με τα ηχεία/μεγάφωνα. Ίσως να υπάρχουν ελάχιστες εξαιρέσεις που εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει. Στα 30 ευρώ βέβαια η τιμή είναι πάτος αλλά σε καμία περίπτωση μη νομίσετε ότι θα στήσετε αξιοπρεπές ηχοσύστημα 5.1 τι άλλο θα ακούσουμε εδωμέσα? http://www.pioneer.eu/eur/landing/products/EX_Speakers.html
geopro Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μιας και είμαι ο τρίτος της παρέας που "χάρηκε" με το "Βλέπω οι περισσότεροι το άθλημα home cinema δεν το έχετε" , θα ήθελα και εγώ να τοποθετηθώ. Δεν θα έκανα κάποιο σχόλιο αν δεν είχε χαρακτηρισθεί ως τραγικό σαν post και μαζί και οι τρεις που χάρηκαν με αυτό. Ειλικρινά δεν μπορώ να βρω κάτι το προσβλητικό σε αυτό το "Βλέπω οι περισσότεροι το άθλημα home cinema δεν το έχετε" Το insomnia έχει ένα κομπιουτεράδικο προσανατολισμό και τα μέλη του δεν έχουν την εξοικείωση με θέματα audio-video , όπως έχουν κάποια άλλα φόρουμ. Αυτό δεν προκύπτει μόνο από το συγκεκριμένο νήμα, αλλά είναι κάτι που το διαπιστώνεις σιγά σιγά σε βάθος χρόνου. Για πολλούς από τα μέλη του φόρουμ, το κεφάλαιο ηχεία αρχίζει και τελειώνει με τα ηχεία για PC ,με ότι αυτό συνεπάγεται. Το φαινόμενο είναι γενικό και το παρατηρούμε και στην καθημερινή μας ζωή, όταν επισκεπτόμαστε φίλους και γνωστούς και το κεφάλαιο audio-video είναι "πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ἐρριμμένα " Τι το μεμπτό έχει να μην είσαι και πολύ σχετικός με θέματα audio-video ? Απάντηση : Τίποτα Τι το μεμπτό έχει να διαπιστώσεις ότι κάποιοι δεν ειναι και πολύ σχετικοί με θέματα audio-video ? Απάντηση : Τίποτα Τι το μεμπτό έχει να μου πει κάποιος ότι δεν συμφωνεί μαζί μου ; Απάντηση : Τίποτα Που είναι η όλη τραγικότητα στο post ; (και μαζί και οι τρεις που χάρηκαν με αυτό) ; 1
sintalkas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 http://www.opshop.gr/default.asp?la=1&ct=89&itm=118&pid=27&st=3 ρε παιδιά αυτά τα ηχεία μπορώ να τα βάλω στην τηλεόραση πλάσμα που έχω ή θέλουν και άλλα πράγματα σορρυ κιόλας αλλά δεν πολύ-παρατήρησα την συζήτηση τελικά τι χρειάζεται για να συνδέσω τα ηχεία αυτά στην LG-PZ250?
geopro Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 τελικά τι χρειάζεται για να συνδέσω τα ηχεία αυτά στην LG-PZ250? Χρειάζεται ένας ενισχυτής av 5.1 Κατά προτίμηση χαμηλού κόστους , γιατί έτσι και αλλιώς τα ηχεία είναι χαμηλού κόστους και ποιότητας. Πάντως την δουλειά σου θα την κάνεις (οριακά), αρκεί να μην εχεις υψηλές προσδοκίες. Για να μην σε απογοητεύω , με τα ενσωματωμένα ηχεία της τηλεόρασης δεν γίνεται ουδεμία σύγκριση
sintalkas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 άρα θα είναι πολύ καλύτερα από τα ενσωματωμένα ηχεία της τηλεόρασης πόσο μπορώ να βρω ένα ενισχυτή σε χαμηλή τιμή και μπορείς να μου στείλεις εικόνα του ενισχυτή?
Alex_gr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 τι άλλο θα ακούσουμε εδωμέσα? http://www.pioneer.eu/eur/landing/products/EX_Speakers.html Το link σου δε σημαίνει απολύτως τίποτα, παρακολουθώ την pionner από το 1991 και επιμένω πως ποτέ δε μπόρεσε να βγάλει ένα πραγματικό Best Buy ηχείο. Μάλλον δε κατάλαβες καν τι θέλω να πω και παράλληλα βαριέμαι να εξηγώ σε ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα και βγάζουν εύκολα συμπεράσματα (τα τρολάκια δλδ).
Vasilis 07 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 άρα θα είναι πολύ καλύτερα από τα ενσωματωμένα ηχεία της τηλεόρασης πόσο μπορώ να βρω ένα ενισχυτή σε χαμηλή τιμή και μπορείς να μου στείλεις εικόνα του ενισχυτή? http://www.skroutz.gr/c/239/enisxytes.html?from=catspan&keyphrase=AV+5.1 H πιό φτηνή-επώνυμη λύση σε 5.1 είναι ο Pioneer VSX-323 στα 196Ε.Τώρα βέββαια αν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για ενισχυτή και να βάλεις ηχεία των 30Ε είναι άλλη ιστορία.
geopro Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 http://www.skroutz.gr/c/239/enisxytes.html?from=catspan&keyphrase=AV+5.1 H πιό φτηνή-επώνυμη λύση σε 5.1 είναι ο Pioneer VSX-323 στα 196Ε.Τώρα βέββαια αν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για ενισχυτή και να βάλεις ηχεία των 30Ε είναι άλλη ιστορία. Μια λύση είναι και η αγορά ενός μεταχειρισμένου 5,1 ενισχυτή audio video σε χαμηλότερη τιμή. Ίσως να αποτελούσε και μια αρχή να ασχοληθεί κάποιος με το "άθλημα" Έτσι θα δεις αν σου αρέσει , αν σου είναι ενδιαφέρων και όλα αυτά τα ευχάριστα. Στη συνέχεια θα δεις αν τα ηχεία σε καλύπτουν ή όχι. Χωρίς να τα έχω δει ,πιστεύω ότι καλύπτουν οριακά χαμηλές απαιτήσεις. Δεν κοιτάζω ότι κοστίζουν 29 € .Και 100 € να έκαναν πάλι το ίδιο θα έλεγα. Είναι και μια πρώτης τάξης crash test με τον γυναικείο παράγοντα , ο οποίος έχει τρομερές ικανότητες να συντρίβει τέτοιου είδους ασχολίες.
Silenzio Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 ρε παιδια αν πάει κανεις εκει κάτω ας στειλει κανα πμ αν μπορει να εξυπηρετησει κάποιον που δε μπορει, ας πουμε εγω ειμαι γλυφαδα και ενδιαφερομαι αλλα δεν εχω το χρονο να πάω μαρκοπουλο..
geopro Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Το link σου δε σημαίνει απολύτως τίποτα, παρακολουθώ την pionner από το 1991 και επιμένω πως ποτέ δε μπόρεσε να βγάλει ένα πραγματικό Best Buy ηχείο. Μάλλον δε κατάλαβες καν τι θέλω να πω και παράλληλα βαριέμαι να εξηγώ σε ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα και βγάζουν εύκολα συμπεράσματα (τα τρολάκια δλδ). Γενικά οι Ιάπωνες κατασκευαστές δεν μπόρεσαν να βγάλουν best buy ηχεία , με εξαίρεση την Yamaha , (Σε αυτό βοήθησε και η κατασκευή μουσικών οργάνων). Ας μην θεωρήσει κάποιος ότι δεν έβγαζαν καλά ηχεία.Όμως πάντα τους περίμεναν στην γωνία οι συνήθεις ύποπτοι B&W , KEF , KLH , JBL και δεκάδες άλλοι,και Έλληνες όπως Roister , Audio Spectrum κ.α 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Μιας και είμαι ο τρίτος της παρέας... Αντε να δουμε ποσο θα παει αυτη η απλη κατα τα αλλα "κουβεντα", που πρεπει αναλυουμε τα "ηλιου φαεινοτερα". Εχεις διαβασει κατι πριν απο το ποστ που σου αρεσε ή κατι απο τις απαντησεις/σχολια μου επι της διαφωνιας μετα απο αυτο; Γιατι τα ερωτηματα που θετεις και απαντας μονος σου δεν εχουν καμια σχεση με την παρατηρηση και φυσικα οι απαντησεις ειναι πραγματι "τιποτα", αλλα οι ερωτησεις που θετεις ειναι κατι εντελως διαφορετικο απο το "θεμα". Το τραγικο λοιπον ειναι οτι ηρθε ενα σχολιο ασχετο και ξεκαρφωτο με τα οσα ειχαν γραφει, ο ποστερ μαλιστα ειναι ο μονος απο τους 4 που "αναγνωρισε" νομιζω το "λαθος" του, αφου ειπε μετα οτι αναφεροταν σε οσων τα σπιτια εχει μπει και οχι στα μελη της κοινοτητας, matrixxx το "βλεπω" ηταν γενικο και δεν αφορουσε καποιο η καποια post. Αφορα δικια μου εμπειρια που στα σπιτια που εχω παει οι 7 στους 10 η θα τα ειχαν στησει λαθος η θα τα ειχαν συνδεσει λαθος η θα ειχαν βαλει και τα 5 ηχεια σε μια γωνια. (Να βαλω και το αρχικο ποστ για ενα refresh) Βλεπω οι περισσοτεροι το αθλημα home cinema δεν το εχετε. και το τραγικοτερο οπως ειπα και αρχικα ειναι οτι 3 ατομα συμφωνησαν με κατι ασχετο (ισως επειδη απλα ειχε επιθετικο/ελιτιστικο υφος) χωρις να εχουν κανει τον κοπο να διαβασουν τα μολις 3-4 ποστς μεχρι εκεινη την στιγμη για να δουν σε τι αναφεροταν ο ποστερ και αν ηταν οπως τα λεει. Αυτο ηταν το τραγικοτερο, το οτι επικροτουμε/στηριζουμε μια αποψη χωρις να εχουμε γινει κοινωνοι , αλλα επειδη απλα ακουσαμε μια λεξη οντας απλα "περαστικοι χειροκροτητες". Τωρα για τα υπολοιπα που λες περι των φορουμς, θα πω απλα οτι τα μελη που ειναι "εδω" ειναι και "εκει", και αντιστροφως. Επισης οτι δεν "κανουν" τα φορουμς τα μελη, αλλα τα μελη τα φορουμς. Οποτε το με ποια αντικειμενα εχουν εξοικειωση τα μελη του "χ" φορουμ δεν ειναι προϊον και παραγωγο του "χ" φορουμ αλλα του "χ" μελους. Εκτος αν μιλας για τις λιγοστες, αναμικτες σωστες-λαθος "γνωσεις" που παιρνει καποιος μεσα απο ενα φορουμ και τον θεωρεις μετα και γνωστη του αντικειμενου αυτου. Το οτι το μεγαλυτερο ποσοστο του συνολου των κατοικων μιας χωρας μπορει να ειναι ασχετο με καποιο "χ" αντικειμενο, δεν θεμελιωνει κανενα δικαιωμα να "μπαινεις" σε εναν οποιοδηποτε χωρο και χωρις να εχεις ακουσει τιποτα για το "χ" αντικειμενο να πετας ενα περιποιημενο "Ακουω πως δεν κατεχετε το αθλημα "χ" ". Τριτη φορα δεν θα αναλυσω τα ιδια πραγματα στο παρον τοπικ, αυτη η παρεμβαση μου γινεται με την ελπιδα πως γραφοντας μια τελευταια φορα με αλλον ενα τροπο, ακομα και οι οποιοι συμμετεχοντες στο "λαθος" να καταλαβουν αυτο που ειπα, αυτο που οι περισσοτεροι εδω μεσα εχουν καταλαβει με την πρωτη μιας και ειναι ευκολοτερο να κατανοησεις και να δεχθεις κατι οταν δεν σε θιγει. Καλο σας απογευμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα