Material_Defender_1032 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Τα Pioneer S-V39 αξίζουν για κάποιον που δεν έχει καν ηχοσύστημα και θέλει να φτιάξει κάτι απλό/compact?
f_chronis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Ωραιο ποστ! Υπηρχε εστω ενα ποστ απο οσους ειχαν γραψει κατι που σου εδωσε το συμπερασμα οτι "οι περισσοτεροι δεν το εχουν το αθλημα"; Ακομα και αν υποθεσουμε οτι ο ενας που ρωτησε κατι "δεν γνωριζει απο το αθλημα", απο εναν βγαζεις συμπερασμα οτι "οι περισσοτεροι δεν το κατεχουν"; Το τραγικοτερο ολων χωρις να παρεξηγηθει κανεις, ειναι οτι το ποστ αυτο που εκανες πηρε και 3 λαικς! Κατι τετοια βλεπει κανεις και... Κάποιοι ξεχνάνε την έννοια του αθλήματος και νομίζουν ότι είναι πολύ σημαντικό να ασχολούμαστε συνέχεια με καταναλωτικά προϊόντα που αδειάζουν τις τσέπες μας, αντί με ένα πραγματικά αθλήματα. Θα παρατηρήσετε ότι δεν βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω. Αυτό για τους "ειδικούς" που αντί να αποδέχονται ότι απλά έχουν πώρωση με την τεχνολογία (που δεν είναι τόσο κακό) κρίνουν τους άλλους που δεν έχουν (αυτό είναι!). 3
VasKag Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 ολα αυτα τα ηχεια πως μπορουν να χρησιοποιηθουν? μονο με ενισχυτη?
Alex_gr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Εντάξει Pioneer και Ηχεία δε πήγαν, δε πάνε μαζί στην ίδια πρόταση. Καταπληκτικές πηγές βέβαια αλλά γενικά δε το έχουν πολύ με τα ηχεία/μεγάφωνα. Ίσως να υπάρχουν ελάχιστες εξαιρέσεις που εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει. Στα 30 ευρώ βέβαια η τιμή είναι πάτος αλλά σε καμία περίπτωση μη νομίσετε ότι θα στήσετε αξιοπρεπές ηχοσύστημα 5.1 1
giorginho Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Για να καταλαβω λιγο κι εγω 2 πραματα γιατι δεν ειδα να αναφερονται....: 1ον το ενα εκ των λινκς εχει ποσταριστει ως "2.0 ηχεια". Παρολα αυτα φωτογραφια+περιγραφη το δειχνουν ως 5.0 ηχεια!!! Τι ισχυει; 2ον αν οντως ειναι 5.0 ηχεια, τοτε τι διαφορα εχουν αυτα (SP32) με τα "εξ' αρχης 5.0 ηχεια" V32??? Εκτος απο το χρωμα.... Οποτε αν (λεω αν) ειναι ιδια γιατι να μην παρουμε κατευθειαν τα φθηνοτερα;
Prof_Chaos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 σε ενισχυτή τύπου logitech ή creative που συνδέεις πάνω ηχεία υπολογιστών θα δουλέψει; ορ νοτ?
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ωραιο ποστ! Υπηρχε εστω ενα ποστ απο οσους ειχαν γραψει κατι που σου εδωσε το συμπερασμα οτι "οι περισσοτεροι δεν το εχουν το αθλημα"; Ακομα και αν υποθεσουμε οτι ο ενας που ρωτησε κατι "δεν γνωριζει απο το αθλημα", απο εναν βγαζεις συμπερασμα οτι "οι περισσοτεροι δεν το κατεχουν"; Το τραγικοτερο ολων χωρις να παρεξηγηθει κανεις, ειναι οτι το ποστ αυτο που εκανες πηρε και 3 λαικς! Κατι τετοια βλεπει κανεις και... matrixxx το "βλεπω" ηταν γενικο και δεν αφορουσε καποιο η καποια post. Αφορα δικια μου εμπειρια που στα σπιτια που εχω παει οι 7 στους 10 η θα τα ειχαν στησει λαθος η θα τα ειχαν συνδεσει λαθος η θα ειχαν βαλει και τα 5 ηχεια σε μια γωνια. Τωρα στο θεμα: Οπως ειδα αν δεν κανω λαθος ολα τα σετακια ειναι μονο οι δορυφοροι μονο ενα σετ που ειναι και το ποιο ακριβο εχει και subwoofer Η γνωμη μου: Πιστευω μονο το ακριβο σετακι αξιζει τα αλλα ειναι μονο αν θελεις να τα βαλεις καπου αλλου σαν απλα ηχεια γιατι δεν συμφερει να αγοραζεις και ξεχωριστο subwoofer η σε ενα συστημα 5.1 να προσθεσεις αλλα δυο και να το κανεις 7.1 αν φυσικα ειναι ο AV που εχεις 7.1 Απο την αλλη ενας AV 7.1 θελει ηχεια σοβαρα και οχι αυτα της προσφορας. σε ενισχυτή τύπου logitech ή creative που συνδέεις πάνω ηχεία υπολογιστών θα δουλέψει; ορ νοτ? Θα δουλεψουν. Εντάξει Pioneer και Ηχεία δε πήγαν, δε πάνε μαζί στην ίδια πρόταση. Καταπληκτικές πηγές βέβαια αλλά γενικά δε το έχουν πολύ με τα ηχεία/μεγάφωνα. Ίσως να υπάρχουν ελάχιστες εξαιρέσεις που εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει. Στα 30 ευρώ βέβαια η τιμή είναι πάτος αλλά σε καμία περίπτωση μη νομίσετε ότι θα στήσετε αξιοπρεπές ηχοσύστημα 5.1 Δεν θυμαμαι ποτε να τραβηξαν τα ηχεια τους και αγοραζω Pioneer απο τοτε που την ειχε ο Αξαρλης. Ακομα και αυτοι που αγοραζαν ηχεια Pioneer τα επαιρναν γιατι η Pioneer ειχε φτιαξει καλο ονομα και παλια ειχαμε την λοξα ολο το στερεοφωνικο να ειναι της ιδιας μαρκας. (Ο Αξαρλης ειχε την Pioneer για το σπιτι ενω την Pioneer για το αυτοκινητο την ειχε αλλος ο Κλωτσας PIANOLA σε ενα στενακι στην Λιοσιων λιγο μετα το Μετρο Αττικη) Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2013 από LLLEFTERIS 1
zacharis1955 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 ... το ενα εκ των λινκς εχει ποσταριστει ως "2.0 ηχεια". Παρολα αυτα φωτογραφια+περιγραφη το δειχνουν ως 5.0 ηχεια!!! Τι ισχυει;... Χθές σε τηλεφωνική επικοινωνία με υπάλληλο του www.opshop.gr τα Pioneer S-SP32-W μου αναφέρθηκαν σαν 2.0, όμως στις φωτογραφίες της αγγελίας όπως και στο Internet εμφανίζονται σαν 5.0...
RoUf1An0s Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Αν τα συνδέσω σε αυτόν τον ενισχυτή θα έχει ουσιαστική διαφορά ?http://www.logitech.com/en-us/support/234
kukukali Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Ωραιο ποστ! Υπηρχε εστω ενα ποστ απο οσους ειχαν γραψει κατι που σου εδωσε το συμπερασμα οτι "οι περισσοτεροι δεν το εχουν το αθλημα"; Ακομα και αν υποθεσουμε οτι ο ενας που ρωτησε κατι "δεν γνωριζει απο το αθλημα", απο εναν βγαζεις συμπερασμα οτι "οι περισσοτεροι δεν το κατεχουν"; Το τραγικοτερο ολων χωρις να παρεξηγηθει κανεις, ειναι οτι το ποστ αυτο που εκανες πηρε και 3 λαικς! Κατι τετοια βλεπει κανεις και... Να υποθεσω οτι ειχες μια <δυσκολη> ημερα,οποτε το προσπερνω το θεμα του τραγικου. Φυσικα και δεν υπηρχε προθεση να μειωθει καποιο απο τα μελη που δεν <κατεχει το αθλημα> Ειχα και εγω την ιδια παρορμηση με αρκετους να θελω να αγορασω <φτηνα> προιοντα ηχου αλλα εν τελη καταλαβα μετα απο συζητησεις με μελη αλλου φορουμ (πιο ειδικο στον ηχο/εικονα) οτι ειμαι πολυ φτωχος για να αγοραζω πραγματα που θα γεμιζουν το παταρι του σπιτιου μου. Οσο για τα ηχεια , π.χ. τα http://www.opshop.gr/default.asp?la=1&ct=89&itm=118&pid=27&st=3 της intersys τα βλεπω εδω και 4-5 χρονια να καθονται περιμενοντας πελατες(ισως να ηταν και λιγο πιο ακριβα).Δεν ειναι περιεργο που δεν εχουν ξεστοκαρει ακομα;;;; Απο οτι βλεπω στο τελευταιο ξεσκονισμα ανακαλυψαν και τα S-SP32-W που δεν υπαρχει sub και τελικα δεν ειναι 5.1 αλλα 2.0. Φυσικα θα συμφωνισω οτι η τιμη ειναι χωμα αλλα μην περιμενει καποιος οτι θα <στησει> σωστο home cinema με αυτα τα ηχεια.
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δυσκολη μερα δεν ειχα σε καμια περιπτωση. Απο τις καλυτερες μου ημερες! Το χειροτερο πραγμα μαλιστα μιας και το θιγεις που μου ετυχε χθες ηταν αυτο που σχολιασα. Το ποστ και οι 3 που "χαρηκαν" διαβαζοντας το. Ηταν τραγικοτατο αφου δεν ειχε καμια σχεση με την κουβεντα. Να ειχε, να πω "οκ, βρεθηκε ενας που ξερει κατι λιγο καλυτερα απο ο,τι γραφτηκε και εχει τα @@ να πει οτι ειναι γνωστης". Το αντιθετο ομως συνεβη. Στο υπολοιπο ποστ σου εδω, λες πραγματα που μπορει να συμφωνουμε πολλοι ("αθλητες" ή ακομα και "περαστικοι"-αδαεις), αλλα ειναι 100% ασχετα σημεια με οσα ειχαν αναφερθει στο τοπικ, 100% ασχετα με το περιεχομενο εκεινου του κακου ποστ. Κανεις δεν σχολιασε την "αξια" των προϊοντων. Συμφωνα λοιπον με αυτα που παρουσιαζεις ως "εξηγηση" για το λαϊκ σου, αν πιστευεις οτι καποιος ειπε οτι ειναι καλα-ακριβα προιοντα για να χτισεις καλο συστημα πες το εσυ η ο ποστερ, θα εισηγηθω να μπαναριστει μπας και γινουμε μια κοινοτητα των experts μετα την απομακρυνση του. (αν και μιλουσε για πολλους το ποστ, εστω και ενας να σας δινει δικιο δωστε το ονομα του). Δεν βλεπω κανεναν ομως, διαβασα πολυ καλα ολο το τοπικ πριν σχολιασω και κανεις δεν ειχε δωσει το παραμικρο δικαιωμα να εκτοξευθει τυφλα κατι τετοιο προσβλητικο προς την κοινοτητα σαν λασπη προερχομενη απο ανεμιστηρα! 3
Alex_gr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δεν θυμαμαι ποτε να τραβηξαν τα ηχεια τους και αγοραζω Pioneer απο τοτε που την ειχε ο Αξαρλης. Ακομα και αυτοι που αγοραζαν ηχεια Pioneer τα επαιρναν γιατι η Pioneer ειχε φτιαξει καλο ονομα και παλια ειχαμε την λοξα ολο το στερεοφωνικο να ειναι της ιδιας μαρκας. (Ο Αξαρλης ειχε την Pioneer για το σπιτι ενω την Pioneer για το αυτοκινητο την ειχε αλλος ο Κλωτσας PIANOLA σε ενα στενακι στην Λιοσιων λιγο μετα το Μετρο Αττικη) Είσαι ωραίος. Παλιές καλές εποχές. 1
kukukali Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Ημουν αρκετα σαφης στο ποστ μου. Πας να κανεις <την τρίχα ... τριχιά>με το μακροσκελες ποστ σου Δεν ειδα καποιον να προσβαλεται(γιατι ακριβως δεν ηταν) εκτος απο σενα, που επιβεβαιωνει την αποψη μου οτι ηταν δυσκολη η ημερα σου. Αν θελεις να εχεις τον τελευταιο λογο μπορεις να το κανεις για μενα το θεμα εχει ληξει. 1
SV1EOD Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Κάποιοι ξεχνάνε την έννοια του αθλήματος και νομίζουν ότι είναι πολύ σημαντικό να ασχολούμαστε συνέχεια με καταναλωτικά προϊόντα που αδειάζουν τις τσέπες μας, αντί με ένα πραγματικά αθλήματα. Θα παρατηρήσετε ότι δεν βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω. Αυτό για τους "ειδικούς" που αντί να αποδέχονται ότι απλά έχουν πώρωση με την τεχνολογία (που δεν είναι τόσο κακό) κρίνουν τους άλλους που δεν έχουν (αυτό είναι!). +1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα