Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εννοείται οτι το metro είναι μια χαρά, το desktop με δυσκολεύει. Πχ ακόμα δεν κατάφερα να κάνω επιλογή κειμένου προς αντιγραφή. Είμαστε σίγουροι ότι μνήμη είναι αφαιρούμενη και όχι κολλημένη;Αν βρω σωστές και εμπιστες οδηγίες θα την επιχειρήσω την αναβάθμιση.

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εννοείται οτι το metro είναι μια χαρά, το desktop με δυσκολεύει. Πχ ακόμα δεν κατάφερα να κάνω επιλογή κειμένου προς αντιγραφή. Είμαστε σίγουροι ότι μνήμη είναι αφαιρούμενη και όχι κολλημένη;Αν βρω σωστές και εμπιστες οδηγίες θα την επιχειρήσω την αναβάθμιση.

Για επιλογη κειμενου,απλα περνας το δακτυλος σου πανω απο το κειμενο που θες,οχι να το εχεις πατημενο οπως στο android/ios!

Εχω την εντυποση οτι η ram δεν ειναι κολλημενη,αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος!

Δημοσ.

Παιδιά αν ενδιαφέρεται κανείς να το πάρει, πουλάω το δικό μου μιας βδομάδας σε άριστη κατάσταση 360 ευρώ.  :ph34r:

Δημοσ.

Γιατί όχι 400;

Γιατί το πήρα 369 και θα ήταν κλεψιά να πω παραπάνω, και κοροϊδία να το πω και στο συγκεκριμένο thread :P

• Like 1
Δημοσ.

Το θεμα ειναι να μας πεις γιατι το πουλας.

Γιατί με έχει εκνευρίσει η τρομακτική έλλειψη metro apps!

Γιατί bluetooth ποντίκι καθυστερεί στην απόκριση, θέλει κανονικό στην usb που είναι μια.

Κατά τα άλλα είναι τέλειο, αλλά δε μπορώ να ανοίγω desktop mode όλη την ώρα :(

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!! Γαμάτα ξεκίνησε η χρονιά!!! Άλλαξε γνώμη το παιδί ρε, ΤΙ δεν καταλαβαίνεις;;; χαχαχαχαχα

Δεν άλλαξε γνώμη. Πάει να βγάλει ένα 70αρι και όταν ξαναγίνει διαθέσιμο θα το ξαναπάρει χα χα χα χα

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!! Γαμάτα ξεκίνησε η χρονιά!!! Άλλαξε γνώμη το παιδί ρε, ΤΙ δεν καταλαβαίνεις;;; χαχαχαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Στο γαλλικό δεν έχει qwerty πληκτρολόγιο αλλά azerty. Στο mediamarkt.gr to πληκτρολόγιο είχε πάνω και τα ελληνικά γράμματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...