Προς το περιεχόμενο

Tablet ASUS Transformer Book T100TA-DK002H (με επεξεργαστή Intel Atom Z3740 Quad Core & λειτουργικό Windows 8.1) 369 €

zacharis1955

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο Μαρούσι δεν υπάρχει, στη Συγγρου το πήρε τη Δευτέρα φίλη μου και είχε κάποια κομμάτια..

Δυστυχώς στα MediaMerkt το Τ100 τελείωσε. Πήρα το τελευταίο από το Περιστέρι στις 24/12 το πρωί ενώ από το site τους είχε αποσυρθεί από τις 23/12. Απ' ότι μου είπε ο υπάλληλος εκεί είχαν φέρει στο κατάστημα 70 κομμάτια που γίναν ανάρπαστα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και το παρήγγειλα από την πρώτη μέρα που το έφερε το mm, θα συνιστούσα λίγες μέρες υπομονή. Είναι περίεργες οι μέρες, γιορτές, οι αποθήκες κλείνουν για απογραφή κτλ, οπότε θα ξαναφέρουν κομμάτια.

Επεξ/σία από achilles_g_

Θεσσαλονικη - Σταυρουπόλη υπαρχει ακομα .... ακομα το σκεφτομαι να το παρω ... εχω και netbook και 2 laptop αλλα δεν εχω ταμπλετ. Αν η βασικη χρηση που το προοριζω ειναι αυτη του ταμπλετ πιστευετε οτι αξιζει σαν αγορα?

• Like 1

Θεσσαλονικη - Σταυρουπόλη υπαρχει ακομα .... ακομα το σκεφτομαι να το παρω ... εχω και netbook και 2 laptop αλλα δεν εχω ταμπλετ. Αν η βασικη χρηση που το προοριζω ειναι αυτη του ταμπλετ πιστευετε οτι αξιζει σαν αγορα?

Εφυγααααααα με τα χιλια!!

Λοιπον πηρα α) kingston microsd class 10 στα 32gb με ανταπτορα για sd και το κυριοτερο ειχε στη συσκευασια και usb reader για να χρησιμοποιεις την micro sd και σαν στικακι...στα 21 ευρω απο σκρουτζομαγαζο.β) χαρτοφυλακα sentio απο γνωστη αλυσιδα στα 2,99 ευρω(!!!!!).εχει φερμουαρ για να κλεινει,ειναι διχωρος μεσα για να βαζω ξεχωριστα το ταμπλετ και χωριστα πληκτρολογιο,δισκους,ανταπτορες(πηρα  microhdmi to hdmi,και usb otg) και φορτιστη.ο χαρτοφυλακας εχει και δυο τσεπες εξωτερικα,μια σε καθε πλευρα για τα χαρτια σας.επειδη ειναι λιγακι μεγαλος,χωραει και καθετα το λαπτοπακι,αν εχει μπολικα αξεσουαρ,κι ετσι κερδιζετε χωρο.μπορει να σε ξετρελαινει η ποιοτητα αφου προκειται για φθηνο χαρτοφυλακα,αλλα εχω βαρεθει να πληρωνω σε τσαντες μεταφορας 20-30ευρω.ΜΠορει η οδεα του χαρτοφυλακα να σας ξενιζει,αλλα δεν φταιω εγω που το λαπτοπακι ειναι υπερβολικα λεπτο:-) αν θελετε παντως πιο ποιοτικους χαρτοφυλακες,εχω δει Delsey με οψη δερματος περιπου στα 19 ευρω σε γνωστο καταστημα της Αθηνας(οσο κανει μια φτηνιαρικη τσαντα για 10αρια ταμπλετ μονο κ μονο επειδη χωραει το ipad σ αυτες) γ)πηρα σετακι απο αμαζον αγγλιας θηκη για το ταμπλετ που εχει κενο απο κατω για να μπαινει το dock+screen protector+stylus στα 15 e με τα μεταφορικα!νομιζω ειμαι προσωρινα κομπλε!αν καποιος σκεφτεται κατο αλλο για αξεσουαρ ας μας πει!

Λοιπον πηρα α) kingston microsd class 10 στα 32gb με ανταπτορα για sd και το κυριοτερο ειχε στη συσκευασια και usb reader για να χρησιμοποιεις την micro sd και σαν στικακι...στα 21 ευρω απο σκρουτζομαγαζο.β) χαρτοφυλακα sentio απο γνωστη αλυσιδα στα 2,99 ευρω(!!!!!).εχει φερμουαρ για να κλεινει,ειναι διχωρος μεσα για να βαζω ξεχωριστα το ταμπλετ και χωριστα πληκτρολογιο,δισκους,ανταπτορες(πηρα  microhdmi to hdmi,και usb otg) και φορτιστη.ο χαρτοφυλακας εχει και δυο τσεπες εξωτερικα,μια σε καθε πλευρα για τα χαρτια σας.επειδη ειναι λιγακι μεγαλος,χωραει και καθετα το λαπτοπακι,αν εχει μπολικα αξεσουαρ,κι ετσι κερδιζετε χωρο.μπορει να σε ξετρελαινει η ποιοτητα αφου προκειται για φθηνο χαρτοφυλακα,αλλα εχω βαρεθει να πληρωνω σε τσαντες μεταφορας 20-30ευρω.ΜΠορει η οδεα του χαρτοφυλακα να σας ξενιζει,αλλα δεν φταιω εγω που το λαπτοπακι ειναι υπερβολικα λεπτο :-) αν θελετε παντως πιο ποιοτικους χαρτοφυλακες,εχω δει Delsey με οψη δερματος περιπου στα 19 ευρω σε γνωστο καταστημα της Αθηνας(οσο κανει μια φτηνιαρικη τσαντα για 10αρια ταμπλετ μονο κ μονο επειδη χωραει το ipad σ αυτες) γ)πηρα σετακι απο αμαζον αγγλιας θηκη για το ταμπλετ που εχει κενο απο κατω για να μπαινει το dock+screen protector+stylus στα 15 e με τα μεταφορικα!νομιζω ειμαι προσωρινα κομπλε!αν καποιος σκεφτεται κατο αλλο για αξεσουαρ ας μας πει!

Ε δινε και links απο οσα παιρνεις να τα βλεπουμε... ισως τα θελουν κι αλλοι, δεν ειναι κακο να τα βαζεις εδω.

• Like 3

Ευτυχής κάτοχος απο σήμερα.

Μια χαρά το βρήκα ποιοτικά.

Άθλιο touchpad.

Επίσης επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μου ότι windows+touch=όχι και η καλύτερη εμπειρία χρήσης.

overall είμαι ικανοποιημένος απο την αγορά μου,ios και android έχουν ακόμα πολύ δρόμο για να κάνουν ότι κάνουν τα  windows

με την ίδια ευκολία.

2 ερωτήσεις για όποιον ξέρει:

1)Υπάρχει χακιά για αναβάθμιση μνήμης;

2)ποιά είναι η μεγαλύτερη σε χωρητικότητα micro sd που θα παίξει με το μηχανάκι;

Χρόνια πολλά!

Ευτυχής κάτοχος απο σήμερα.

Μια χαρά το βρήκα ποιοτικά.

Άθλιο touchpad.

Επίσης επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μου ότι windows+touch=όχι και η καλύτερη εμπειρία χρήσης.

overall είμαι ικανοποιημένος απο την αγορά μου,ios και android έχουν ακόμα πολύ δρόμο για να κάνουν ότι κάνουν τα  windows

με την ίδια ευκολία.

2 ερωτήσεις για όποιον ξέρει:

1)Υπάρχει χακιά για αναβάθμιση μνήμης;

2)ποιά είναι η μεγαλύτερη σε χωρητικότητα micro sd που θα παίξει με το μηχανάκι;

Χρόνια πολλά!

Μια χαρα touch εμπειρια ειναι τα windows στο metro ui!Τι σε δυσκολευει?

Για το desktop ui,επειδη εισαι και αμαθητος,καταλαβαινω οτι ειναι καπως μπελαλητικο για touch χρηση!

1.Το maximum σε ram που υποστηριζει ειναι 4gb,φτανει να εχεις το θαρος να το ανοιξεις και να βρεις συμβατη ram για να αγορασεις!

2.Μεχρι στιγμης 64gb ειναι το μεγιστο σε micro sd,μεχρι να βγουν 128gb(υπαρχουν μονο σε κανονικη sd προς το παρον)!

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...