vagelat Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά οι συσκευές του είδους του (χαρακτηρίζονται notebook tablets... αλλά όλο και κάτι πιο ευφάνταστο θα βρούνε) είναι το ΜΕΛΛΟΝ: αντικαθιστούν tablet και notebook. To είδαμε σήμερα σε επίδειξη στην Microsoft μαζί με διάφορα άλλα. Το συγκεκριμένο είναι το πιο φθηνό (μάλλον η ASUS έχει κάνει επιθετική πολιτική) και έχω την εντύπωση ότι θα παίξει πολύ! Και φυσικά μας τόνισαν ότι έχει και το office (2013) δώρο! Α Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsisr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μια ερωτηση που την εκανα και πιο πανω......αν θελει καποιος βαζει και τα windows 7 ή δεν γινονται τετοια κολπα στο συγκεκριμενο? Για κανένα λογο δεν θα παίξουν 7αρια και να τα περάσεις δεν θα δουλεύει τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 ...χώρια που θα είναι μεγάλο fail να περάσεις 7ρια σε γέννημα-θρέμμα Win8 tablet. Μην το κάνεις, ακόμη κι αν γίνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spook Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Υπάρχει περίπτωση να γίνεται να προσθέσεις από μόνος σκληρό δίσκο στο πληκτρολόγιο ή ονειρεύομαι?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Για τα 7αρια ενημερωτικα πιο πολυ ρωταω για να ξερω τι δυνατοτητες υπαρχουν. Ο αποθηκευτικος χωρος μου τα χαλαει λιγο....αν ειχε κανεναν 240 ssd θα το επαιρνα χθες.....αν το εβρισκα βεβαια γιατι θα το επαιρναν ολοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr.zivagko Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 http://m.youtube.com/watch?v=ZJlxH_OYAdo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Υπάρχει περίπτωση να γίνεται να προσθέσεις από μόνος σκληρό δίσκο στο πληκτρολόγιο ή ονειρεύομαι?? Στο υπάρχων πληκτρολόγιο μου φαίνεται λίγο δύσκολο να μπορείς να προσθέσεις εσωτερικά σκληρό δίσκο. Είναι αρκετα λεπτό. Οπότε βολευόμαστε μόνο με τη σύνδεση usb 3.0. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spook Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) http://m.youtube.com/watch?v=ZJlxH_OYAdo Κάποιος που το έχει μπορείς να μας διαβεβαιώσει ότι πράγματι έχει την υποδοχή για τον δίσκο; Ευχαριστώ. EDIT: λίγο που το κοίταξα τώρα, στο site της asus αναφέρει ότι για να βάλεις hdd πρέπει να έχεις και hdd dock https://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/ASUS_Transformer_Book_T100/#specifications , έχουν διαφορετικές διαστάσεις. Οπότε... Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2013 από spook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Κάποιος που το έχει μπορείς να μας διαβεβαιώσει ότι πράγματι έχει την υποδοχή για τον δίσκο; Ευχαριστώ. EDIT: λίγο που το κοίταξα τώρα, στο site της asus αναφέρει ότι για να βάλεις hdd πρέπει να έχεις και hdd dock https://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/ASUS_Transformer_Book_T100/#specifications , έχουν διαφορετικές διαστάσεις. Οπότε... hd dock? Για ποιον λόγο από τη στιγμή που μπορείς να βάλεις εξωτερικό usb 3.0? Πάντως το πληκτρολόγιο το βρίσκω αρκετά λεπτό για να μπει δίσκος. Ίσως η έκδοση με τον σκληρό να έχει άλλο πληκτρολόγιο. Δες στο 0:43 ότι δεν είναι το ίδιο με το βίντεο που υπάρχει παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spook Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 hd dock? Για ποιον λόγο από τη στιγμή που μπορείς να βάλεις εξωτερικό usb 3.0? Πάντως το πληκτρολόγιο το βρίσκω αρκετά λεπτό για να μπει δίσκος. Ίσως η έκδοση με τον σκληρό να έχει άλλο πληκτρολόγιο. Δες στο 0:43 ότι δεν είναι το ίδιο με το βίντεο που υπάρχει παραπάνω. Αυτό εννοούσα και εγώ προφανώς λόγο νύστας το έγραψα όπως να 'ναι... Ήθελα να πω πως το keyboard βγαίνει σε 2 εκδόσεις, μία που έχει hdd dock και μία που δεν έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_led Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Το πήρα και γω! Η αυτονομία μου έχει κάνει εντύπωση! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Το πήρα και γω! Η αυτονομία μου έχει κάνει εντύπωση! Η ταχύτητα???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theosgr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Και η οθόνη τι λέει; Διάβασα ότι είναι λίγο σκοτεινή και δεν πιάνει μεγάλη φωτεινότητα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr.zivagko Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Η οθονη απλα ειναι ενα εργο τεχνης...(εχω και iPad,ξερω απο καλες οθονες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_led Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Η ταχύτητα???? Σήμερα όλη μέρα το χρησιμοποιώ μόνο με μπαταρία και το σετάρω, έχω βάλει διάφορα πράγματα (και steam) και είναι αποκρίσιμο σε μεγάλο βαθμό, αλλά ώρες ώρες που μπορεί να το ζορίσω (πχ βάζω να κάνει εγκατάσταση 2-3 apps από store) να κολλήσει το app και να τερματιστεί. Το υπόλοιπο σύστημα βέβαια συνεχίζει να ρολάρει. Δεν μου κάνει εντύπωση, και ζυγίζοντας την απόδοση/αυτονομία νομίζω είναι άριστο αποτέλεσμα. 1080p ταινία από usb στην θύρα του dock μια χαρά παίχτηκε (εκτός από το να πάω στην μέση της ταινίας που πήρε λίγη ώρα - ίσως να φταίει το πρόγραμμα, δεν έψαξα πολύ ακόμα) Και η οθόνη τι λέει; Διάβασα ότι είναι λίγο σκοτεινή και δεν πιάνει μεγάλη φωτεινότητα.. Εμένα προσωπικά δεν με παραξένεψε κάτι στην φωτεινότητα της οθόνης. Μπορώ να πω ότι το χρησιμοποιώ σήμερα κατά μέσο όρο κάτω από το 50% της φωτεινότητας. Σχετικά με την αυτονομία: χθες το βράδυ βγήκε από την πρίζα και το δούλεψα καμμιά ώρα πριν πέσω για ύπνο. Το πρωί έπαιξα επίσης μια ώρα και μετά που έφυγα το είχα στην τσάντα μου μέχρι το μεσημέρι με airplane mode on (το βράδυ ήταν συνδεδεμένο όμως) και 2-6 έκανα χρήση πάλι (και εγκατάσταση προγραμμάτων) γύρισα σπίτι με καμιά 40αριά τοις εκατό μπαταρία και μέχρι τώρα το δούλεψα 2 ώρες σε word και 1 ώρα browsing-installing. Αν τις μετρήσω όλες όλες χονδρικά πρέπει να βγάζει ένα 9ωρο, ίσως με πιο συμβατική χρήση να πιάνει παραπάνω. Αλλά το θέμα είναι ότι εμένα μου άρεσε το γεγονός ότι δεν μπήκα στην διαδικασία να σκεφτώ αν θέλει φόρτιση όσο ήμουν εκτός. Και είχα μαζί μου ένα laptop με legacy windows apps. Σύντομα θα του κοτσάρω και ένα bluetooth ποντικάκι για να βολέψω με το touchpad το οποίο ΔΕΝ είναι τόσο κακό όσο λένε μερικά reviews. Άλλο ένα touchpad windows laptop είναι, no big deal. Tip: αν το έχει πάρει κανείς και τον έχει εκνευρίσει το lock που κάνει συνέχεια μετά το sleep να πάει στα power settings στο advanced plan settings και να το απενεργοποιήσει από εκεί. Υ.Γ. κάτι άλλο που μου δεν ήξερα από τα windows 8 είναι ότι μπορείς να χωρίσεις την οθόνη στη μέση και να βάλεις 2 apps δίπλα δίπλα να τρέχουν! Κορυφαίο feature. Υ.Γ.2 έχω χέρια κανονικού μεγέθους (νομίζω) και το πληκτρολόγιο παλεύεται να γράψεις, επίσης το desktop mode με τον δείκτη και λίγη ακρίβεια όταν πατάς είναι οκ. Στα reviews στο ίντερνετ γράφανε ότι πάταγαν το maximize και πατιόταν το X. Εγώ μια χαρά το δούλεψα. Γενικά, οι μόνοι μου ενδοιασμοί είναι ότι δεν έχει πολλά metro apps. Ερχόμενος από android καλομαθημένος, μου φαίνεται λίγο κάπως να πρέπει να ανοίξω desktop mode (ακόμα και το ενσωματωμένο Office σε desktop mode ανοίγει, χαχαχα). Κατά τα άλλα φαίνεται πολύ καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις