dr.zivagko Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 A,και το σπουδαιοτερο:βγαζει 10 ωρες αυτονομια στο χαλαρο...καθε μερα το βασανιζω απ το πρωι και το φορτιζω το βραδυ
spyridop Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Έντοκες είναι αλλά για κάποιον οου δεν θέλει να δώσει ή δεν έχει όλο το ποσό η επιβάρυνση στον χρόνο είναι περιπου 19 ευρώ. Εγώ πάντως το πηρα από το ΜΜ Πυλαίας σε 12 άτοκες δόσεις...
haris_led Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Σταματήστε με κολάζετε!!!! Και ήθελα να πάω να πάρω ένα chromebook
achilles_g_ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ πάντως το πηρα από το ΜΜ Πυλαίας σε 12 άτοκες δόσεις... Στην ηλεκτρονική παραγγελία δεν έχουν άτοκες.
naturegodtm Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 το πληκτρολογιο ρε παιδια πως είναι είναι τοσο κακο? το ταμπλετ είναι ελαφρυ παλευεται για διαβασμα ?
HERTHAN Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Πολυ ενδιαφερον το συγκεκριμενο. Δηλαδη μπορεις να κανεις οτι κανεις με το laptop κι αν θες αραζεις καναπε και το αλλαζεις σε tablet κατασταση ετσι δεν ειναι? Επισης δουλευει αποκλειστικα σε windows 8αρια δεν γινεται αλλαγη σε 7αρια πχ. οπως το pc η το λαπτοπ σωστα? Εγω θελω να παρω laptop και tablet(δεν τα βιαζομαι βεβαια μονο σε πολυ καλες προσφορες). Το tablet το θελω μονο για το σπιτι και το laptop οταν θα φευγω εκτος για δουλεια αλλα να μπορω επεξεργαζομαι αρχεια word,excel. Πιστευτε οτι θα με βολεψει περισσοτερο το συγκεκριμενο? Επισης για μια ξαδερφη που ασχολειται με ασφαλειες-οικονομικα-λογιστικα χωραει να μπει κανενα λογιστικο προγραμμα? Ρωταω γιατι δεν ειδα πουθενα ν'αναφερει για χωρο αποθηκευσης.
dr.zivagko Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 το πληκτρολογιο ειναι πολυ στιβαρο,ειδικα στην ενωση του μς το ταμπλετ,γινεται ενα κανονικο λαπτοπακι,κανεισ δεν καταλαβαινει οτι ειναι κ ραμπλετ.βεβαια το touchpad δεν ειναι οτι καλυτερο,αλλα η πλειοψηφιατων χρηστων λαπτοπ αγοραζουν ποντικακι με bluetooth. Χρηση για καναπε η κρεβατι;ταμπλετ!(διαβαζει τελεια τα pdf,απιστευτη αισθηση του touch,μονο μειονεκτημα οι ελλειψει apps που ναι θεμα microsoft κι οχι του λαπτοπ.παντως οι βασικςες εφαρμογες υπαρχουν κι εδω πχ.pdf,internet exploret,acrobat reader,skype,viber,facebook,games ) Χρηση στο δρομο,στη δουλεια,σε καφετερια;λαπτοπ! λογω μικρου μεγεθους δεν ειναι και ιδιατερα βολικο,αλλα για λιγο word,μεταφορα αρχειων με usb απο φιλους,ειναι ιδανικο! Χρηση στο σπιτι για πολυωρη δουλεια;Συνδεση με οθονη μεσω hdmi,bluetooth keyboard mouse, κι εχετε ενα πολυ πολυ γρηγορο σταθερο υπολογιστη!βαζεις οτι προγραμμα γουσταρεις μιας κ εχει κανονικα windows και δεν εχεις τους περιορισμους ενος ταμπλετ.ανοιξα δεκα σελιδεσ στον firefox,εβλεπα μια full hd ταινια κ δεν κολλησε πουθενα!!! τεσσερις πυρηνες ειναι αυτοι! Χρηση για ταινιεςμκ μουσικη;εκπληκτικη οθονη,εκπληκτικα ηχεια,η αλλιως συνδεση με hdmi με την 46αρα τηλεοραση μου κι ειναι ενα αψογο media player. Το βασικοτερο:ξεχνας να το φορτισεις!!μπαταρια σαν iPad!ειχα ενα λαπτοπ sony κι ειχα παθει πλακα με τις 5 ωρες αυτομια!εδω μιλαμε για πανω απο 10ωρες. με 370 πηρα λοιπον ταμπλετ,λαπτοπ,σταθερο pc!! 1
achilles_g_ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Το πιο βασικο.......εχει σκληρο δισκο? Σκληρό δίσκο δεν έχει. Έχει 32 gb χώρο (πρέπει να αφαιρέσεις τον χώρο που πιάνουν τα windows), έχει υποδοχή για κάρτα microsd, συνδέεται usb flash otg και το πληκτρολόγιο έχει θύρα usb 3.0. Θα βγει και μια έκδοση 64 gb με 500 gb σκληρό ο οποίος θα βρίσκεται στο πληκτρολόγιο. Βέβαια μη ξεχνάμε ότι πρόκειται για tablet. Πόσα tablet έχουν τόσες δυνατότητες για αποθηκευτικό? Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2013 από achilles_g_
jimis888 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Το πιο βασικο.......εχει σκληρο δισκο? Σύμφωνα με το site του ΜΜ: Μνήμη: 32 GB Επεκτάσιμη Μνήμη: Ναι Υποστηριζόμενες κάρτες μνήμης Flash: Micro SD Ερώτηση: Σε συγκριση με το nexus10 και το Xperia Z, ποια απο τα 3 ειναι καλυτερο;
dr.zivagko Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 κυκλοφορει και με 64gb...οσο για το ποιο ταμπλετ ειναι καλυτερο,αν παρεις nexus η xperia z,πρεπει να παρεις ΚΑΙ λαπτοπ. αν εχεις ηδη λαπτοπ και θες μονο ταμπλετ,αυτα τα δυο ειναι καλυτερα.αν θες μια λυση που να τα καλυπτει ολα χωρις περιορσμους τοτε Asus!!
spinemm Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Καταρχήν Thank you TS!!!! Μου το πηρα σαν προεορτιο δωρο.... :) Λοιποοον εντυπώσεις... ΑΠΛΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ, εχουν περασει από τα χερια μου από archos tablet μεχρι ipad, το τελευταιο που ειχα (εχω) είναι ένα ASUS Transformer TF-101 με Android (περιττττοοο να πω ότι το θεωρω από τα χειροτερα λειτουργικα) και ετσι εψαχνα για αντικατασταση.... Ότι και να γραψω το θεωρω λιγο, με μονη εξαιρεση ισως ότι σαν tablet το μονο που με "χαλαει" είναι ότι στις ακρες δεν εχει και ιδιαιτερα καλη αποκριση, ενώ όταν υπαρχει drop down menu είναι λιγο δυσκολη η επιλογή, επισης το touchpad Όπως προαναφερθηκε είναι λιγο...καπως (σε αυτό παιρνει αριστα το TF-101), ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, προσπαθουσα να του αδειασω την μπαταρια για να "δοκιμασω" το restore καθως απαιτουσε το tablet να είναι στη πριζα, με ανοιχτούς IE & CHROME με 4 tabs ο καθενας, συνδεδεμενο usb3 1TB επανω και HD ταινια να παιζει και τη φωτεινοτητα+τον ηχο στο full και ταυτόχρονα να τρεχει ο ΜΑΜΕ από το 22% επεσε στο 4% σχεδόν 2μιση ωρες μετα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στα + θεωρω και το ότι εχει ΔΩΡΟ το OFFICE 2013!!!! Στα - ότι δεν εχω βρει έναν pdf reader ακομα τις προκοπης, όχι όμως ότι εχω ψαξει και πολύ!!
HERTHAN Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μια ερωτηση που την εκανα και πιο πανω......αν θελει καποιος βαζει και τα windows 7 ή δεν γινονται τετοια κολπα στο συγκεκριμενο?
spinemm Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Ακομα εγω, δεν δοκιμασα κατι τετοιο, όμως από λιγο που το εψαξα δε νομιζω ότι αξιζει να του βαλεις 7αρια, τα 8.1 που "φοραει" είναι σαφως ελαφρυτερα.
HERTHAN Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Ακομα εγω, δεν δοκιμασα κατι τετοιο, όμως από λιγο που το εψαξα δε νομιζω ότι αξιζει να του βαλεις 7αρια, τα 8.1 που "φοραει" είναι σαφως ελαφρυτερα. Αν γινεται πιο πολυ μ'ενδιαφερει. Αν ειχε βεβαια περισσοτερο χωρο αποθηκευσης θα το χτυπουσα σιγουρα......εκει κολλαω πιο πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις