dipapa88 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Καλημερα..εχω το εξης προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε..Εχω ενα εξωτερικο σκληρο δισκο 1TBσυγγεκριμενα ειναι το μοντελο seagate freeagent goflex deskΤο προβλημα μου ειναι πως η κοπελα μου εσβησε ολα τα αρχεια μεσα απο το σκληρο..και τωρα δεν μπορω να κανω διαμορφωση μεσα απο τον υπολογιστη...δεν μου αναγνωριζει κανενα γιγα..δεν μπορω να κανω drug and drop ουτε καν να μπω στο σκληρο μεσα...δοκιμασα μεσα απο bios μηπως τον κανω φορματ αλλα τιποτα...οποιαδηποτε ιδεα θα βοηθουσε..ευχαριστω πολυ!
WalkerSW Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Εισαι σιγουρος οτι απλα εσβησε τα αρχεια? μηπως εφαγε καμια πτώση κατα το ξεσκόνισμα?
dipapa88 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 απο οτι μου ειπε δεν τησ επεσε...δεν χτυπαει μεσα η βελονα..κανονικα ακουγεται να δουλευει
NeOSL Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 " Το προβλημα μου ειναι πως η κοπελα μου εσβησε ολα τα αρχεια μεσα απο το σκληρο " Η ερώτηση είναι ... ΠΩΣ ? Ρώτησε την κοπέλα (αν μπορεί να θυμηθεί) ποιες τελευταίες κινήσεις έκανε . ( π.χ αν έτρεξε κάποιο πρόγραμμα , ή έκανε μεταφορά αρχείων , ή αν έγινε διακοπή ρεύματος ή οποιαδήποτε λεπτομέρεια που θα μπορούσε να βοηθήσει )
dipapa88 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 απο οτι μου ειπε πηρε τα αρχεια της.kai meta oti emeine ekane ctrl+a kai meta delete
WalkerSW Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Βαλε λίγο το hard disk sentinel και δες την υγεία του.
dipapa88 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 το εβαλα..και μου βγαζει ερωτηματικα σε υγεια θερμοκρασια χωρητικοτητα....προσπαθησα να κανω εγκατασταση windows σε αυτον τον σκληρο πριν λιγο...και ενω στα bios εμφανιζεται ο σκληρος,με το που φορτωνω τα windows δεν μου εμφανιζει τον σκληρο......
WalkerSW Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Απο το disk management στο control panel προσπάθησες να τον κάνεις φορματ και να του δωσεις γράμμα?
dipapa88 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 το αφησα για καμια ωρα ανοιχτο και μου εβγαλε αυτο...παμε για αλλα?? αυτο
WalkerSW Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Bye bye ο δίσκος.. Τώρα εγώ γτ νομίζω ότι κάποια λέει μικρά ψεματάκια?
Αλκης K. Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 χαχα..ρε συ WalkerSW μην τον βαζεις στην πριζα τον ανθρωπο
dipapa88 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 ευχαριστω walker για τον χρονο σου...
washcloud Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 δεν μπορω να κανω drug and drop Πράισιλες. οποιαδηποτε ιδεα θα βοηθουσε..ευχαριστω πολυ! Σχόλασέ την. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα