Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S και Android

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα . Ειχα παρει όταν ειχε βγαλει προσφορα το ΜΜ το Samsung Galaxy S το πρωτο στα 199 ευρω πριν 2 χρονια . Το κινητο από τον πρωτο καιρο κολουσε συνεχως . Βλακεια μου δεν το πηγα ποτε πισω να το δουνε . Του περασα custom rom Μηπως στρωσει αλλα συνεχιζει τα ιδια . Τωρα είναι και εκτος εγγυησης λογω custom rom .... Εχει κανεις καμμια custom rom να μου προτεινει που ξερουμε ότι λειτουργει πολύ καλα και δεν παρουσιαζει προβλήματα να την βαλω πανω ; επισης το ειχα κανει root . δεν χρειαζεται να κανω κατι άλλο απλα από το να βαλω την custom πλεον ετσι ; κανα guide να με βοηθησει; εχω να ασχοληθώ κανα χρονο ......

Δημοσ.

Αν δεν ειναι λογω χρονου εκτος εγγυησης τοτε μπορεις να το επαναφερεις σε stock εκδοση και να το στειλεις για σερβις. Ειναι σχετικα απλο και αν οντως θες να το κανεις πες μου να σου βρω καποιο link με την διαδικασια, βασικα αν κοιταξεις στο myphone.gr σιγουρα θα υπαρχει οδηγος στα ελληνικα κιολας. 

• Like 1
Δημοσ.

ναι αν μπορεις και σου είναι ευκολο θα με βοηθούσες πολύ αν μου ελεγες πως :) ακομα και εκδοση custom που να ξερουμε ότι παιζει καλα θα βοηθουσε :)

επισης μηπως ξερεις....το ειχα κανει ροοτ ....δεν θελει πλεον τιποτα ετσι δεν είναι ; απλα βαλω το custom και κανω την διαδικασια με τα κουμπακια του κινητου σωστα ;

Δημοσ.

αρχικα, ειναι ακομα θεωρητικα εντος εγγυησης το κινητο? ποτε αγοραστηκε? αν περασαν δυο χρονια δεν υπαρχει λογος να το επαναφερεις στην αρχικη του κατασταση. 

Δημοσ.

Εδω οδηγος για να περασεις επισημο Firmware: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882

Eδω: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=152 > Θα βρεις γενικοτερα θεματα που αφορουν την συσκευη σου και λογικα με λιγο διαβασματακι θα μπορεσεις να την βελτιωσεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...