GaGaS_Thess Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα . Ειχα παρει όταν ειχε βγαλει προσφορα το ΜΜ το Samsung Galaxy S το πρωτο στα 199 ευρω πριν 2 χρονια . Το κινητο από τον πρωτο καιρο κολουσε συνεχως . Βλακεια μου δεν το πηγα ποτε πισω να το δουνε . Του περασα custom rom Μηπως στρωσει αλλα συνεχιζει τα ιδια . Τωρα είναι και εκτος εγγυησης λογω custom rom .... Εχει κανεις καμμια custom rom να μου προτεινει που ξερουμε ότι λειτουργει πολύ καλα και δεν παρουσιαζει προβλήματα να την βαλω πανω ; επισης το ειχα κανει root . δεν χρειαζεται να κανω κατι άλλο απλα από το να βαλω την custom πλεον ετσι ; κανα guide να με βοηθησει; εχω να ασχοληθώ κανα χρονο ......
Σαϊνόμπι Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Αν δεν ειναι λογω χρονου εκτος εγγυησης τοτε μπορεις να το επαναφερεις σε stock εκδοση και να το στειλεις για σερβις. Ειναι σχετικα απλο και αν οντως θες να το κανεις πες μου να σου βρω καποιο link με την διαδικασια, βασικα αν κοιταξεις στο myphone.gr σιγουρα θα υπαρχει οδηγος στα ελληνικα κιολας. 1
GaGaS_Thess Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 ναι αν μπορεις και σου είναι ευκολο θα με βοηθούσες πολύ αν μου ελεγες πως ακομα και εκδοση custom που να ξερουμε ότι παιζει καλα θα βοηθουσε επισης μηπως ξερεις....το ειχα κανει ροοτ ....δεν θελει πλεον τιποτα ετσι δεν είναι ; απλα βαλω το custom και κανω την διαδικασια με τα κουμπακια του κινητου σωστα ;
Σαϊνόμπι Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 αρχικα, ειναι ακομα θεωρητικα εντος εγγυησης το κινητο? ποτε αγοραστηκε? αν περασαν δυο χρονια δεν υπαρχει λογος να το επαναφερεις στην αρχικη του κατασταση.
GaGaS_Thess Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 31/12/2011 αγοραστηκε είναι εντος εγγυησης για 16 ημερες ακομα
Σαϊνόμπι Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Εδω οδηγος για να περασεις επισημο Firmware: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882 Eδω: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=152 > Θα βρεις γενικοτερα θεματα που αφορουν την συσκευη σου και λογικα με λιγο διαβασματακι θα μπορεσεις να την βελτιωσεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα