vagos789 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 To pc (arketa palio) ta exei paixei teleios,anavei to labaki,pairnoun bros trofodotika anemhsthres ktl alla den ftanei oute mexri to proto beep,ti exei xalasei?
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Μάλλον πρόβλημα στην λειτουργία-υγεία του επεξεργαστή. Τον τρέχεις στις νορμάλ του ταχύτητες; Αν ναι, τότε "μυρίζομαι κάψιμο"...
ChrisAce Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Εγώ νομίζω καμμένη mobo... Εχω κάψει 2 mobo και τα συμπτώματα είναι τα ίδια...
ChrisAce Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Μπορεί να μην βλέπει και την μνήμη. Noμίζω πως τότε θα έκανε κάποια beep. :roll:
akiss Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 εαν ειναι slot 1 η cpu τοτε βγαλτην και ξαναβαλτην..
Dreamstorm Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 mallon i mitriki paredose to pneuma tis...
DimitrisKTM Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Βαλε το χερι σου στον HD να δεις αν δουλευει. Αν οχι, πας για δισκο.
Violator Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 de dikaiologi to oti oute ixo den kani oute tpt... tha arxize kanonika apla de tha ekane boot xoris skliro
vagos789 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 aurio tha kseklepso ligo xrono na do ti paizei,pantos h en logo mobo exei kakia proistoria,einai mia provlhmatikotath soyo. Se periptosh pou xreiasto metaxeirismenh mobo,pou tha borousa na vro kati pou na exei kai kati san eggyhsh?
ChrisAce Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση αλλά και οι 2 mobo που έκαψα και είχαν τα ίδια συμπτώματα, SOYO ήτανε...
BrwmogazoS Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 μην εισαι παντα σιγουρος αν δεν κανει μπιπ...για ψαξε το λιγο ακομα... αλλιως μαλλον το board την εχει ακουσει οπως ηδη εχεις συνειδητοποιησει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.