Questioner Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Ξανά διαθέσιμο. Τα κατάφερα. Πλήρωσα και με paypal.
alexmm Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 είναι 4g? η μαλλον ήταν 4g? όχι, το απλό Ξανά διαθέσιμο. Τα κατάφερα. Πλήρωσα και με paypal. και ΞΑΝΑ τέλος 1
krokos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 και εγω το πηρα...πληρωσα με πιστωτικη... παντως τωρα το δειχνει διαθεσιμο... ειναι σιγουρα το καινουργιο nexus 7 (2013)? 1
alexmm Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 και εγω το πηρα...πληρωσα με πιστωτικη... παντως τωρα το δειχνει διαθεσιμο... ειναι σιγουρα το καινουργιο nexus 7 (2013)? καλορίζικο! το δείχνει εξαντλημένο. και ναι είναι η 2η έκδοση το γραφει & στον τίτλο τους
krokos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 καλορίζικο! το δείχνει εξαντλημένο. και ναι είναι η 2η έκδοση το γραφει & στον τίτλο τους το προλαβες? παντως μην ανχωνεσε..ο Questioner το κανει για να σπαει πλακα..ετσι εκανε και στο panasonic... σε λιγο θα ξαναανοιξει την κανουλα 2
silmarien Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 παντως μην ανχωνεσε..ο Questioner το κανει για να σπαει πλακα..ετσι εκανε και στο panasonic... σε λιγο θα ξαναανοιξει την κανουλα KANE KATI Questioner! ΘΕΛΩ ΤΟ PANASONIC 1
alexmm Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 το προλαβες? παντως μην ανχωνεσε..ο Questioner το κανει για να σπαει πλακα..ετσι εκανε και στο panasonic... σε λιγο θα ξαναανοιξει την κανουλα μπα, όχι, αλλά έχω συνηθίσει πια :-Ρ φαίνεται μας γλεντάει ο άτιμος ο Questioner! 1
Questioner Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δεν με παρακολουθείτε. Όπως βλέπω στο άλλο thread του panasonic το πρόλαβε κάποιος. Αφού είμαι online... Τσεκάρετε κι εσείς public/multirama/getitnow/game. Όλο και κάτι κάνω. Ενεργοποιήστε το stock alert. Εγώ έτσι πήρα πρέφα ο,τι είναι διαθέσιμο ξανά.
agapitos44 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 πουντο ρε φιλε?? out off stock γραφει............
alexmm Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 πουντο ρε φιλε?? out off stock γραφει............ κι όμως, είναι in stock, ευχαριστώ τον φίλο για την ειδοποίηση
katcos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 όχι, το απλό Στην περιγραφή παντως γράφει : 4G LTE and speedy dual-band Wi-Fi for blazing internet speeds
spirosd2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Στην περιγραφή παντως γράφει : 4G LTE and speedy dual-band Wi-Fi for blazing internet speeds Το πρόσεξα και εγω αλλα δεν έδωσα σημασία λέω θα αντέγραψαν λάθος την περιγραφή απο το google, λες να παραλάβουμε 4g?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα