Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω θέμα κυρίως γιατι κατα κάποιο τροπο εχω καταλήξει σε μάρκα αλλα οχι σε συγκεκριμένο μοντέλο. Θελω όμως τη βοήθεια σας σε πολλα πράγματα. Και αναγκάζομαι να πάρω νέο λάπτοπ διότι μπήκαν σπίτι την ώρα που κοιμόμουν και μου το κλέψανε.

Πρώτον εχω καταλήξει στις δυο πρώτες γιατι ακούω πολύ καλα λόγια αλλα δυστυχώς δεν εχω εμπειρία με καμια. Στη sony καταλήγω διότι είχα 4 sony απο τα οποία τα 2 δεν είχαν πάθει σχεδόν τπτ και τα αλλα 2 οταν κάτι έβγαλαν ήταν εντός εγγύησης. Το δε τελευταίο είχε 4χρονια εγγύηση αφού είχα αγοράσει και την επέκταση εγγύησης.

Επομένως αν και θελω να δοκιμάσω lenovo με προβληματίζει η πολύ μικρή χρονική εγγύηση 1 χρόνος και δεν γνωρίζω αν εχει επέκταση. Εχει; Γνωρίζει κανεις;

Η dell αν και σου δίνει μεγάλη εγγύηση και on site service ακούω οτι χαλάει συχνά.

Η sony απο την άλλη με τα μικροπροβλήματα της ωστόσο διαθέτει μεγάλη εγγυηση.

Ποια η γνώμη σας. Σας ευχαριστώ

Δημοσ.

Και στα Lenovo και στα Dell μπορείς να κάνεις επέκταση εγγύησης.

Τα Dell γενικά θεωρούνται αξιόπιστα λάπτοπ και έχουν και κορυφαία τεχνική υποστήριξη.

Το αρνητικό στα Sony κατ'εμέ είναι ότι για να κάνεις επέκταση εγγύησης, κοστίζει πολύ ακριβά.

Δημοσ.

Τόσο το εχουν όλοι το συγκεκριμένο που έστειλες. Το άλλο που ανέβασα εγω δεν μπορω να το βρω πουθενά. Και θελω ξεχωριστή κάρτα γραφικών γιατι παλιότερα με ενσωματωμένη τη πάτησα

Δημοσ.

Προσωπικά το τελευταίο Fujitsu που έπιασα στα χέρια μου (ah530 αν δεν κάνω λάθος) κόντεψε να μου βγάλει τα μάτια έξω μετά από λίγη ώρα χρήσης.

Γενικά είχε ψιλό άθλια οθόνη.

Δημοσ.

Eπειδη εχει ενας φιλος μου 2 και τα 2 εχουνε πολυ απαλη οθονη και 7 περ. χρονια συνεχης χρησης, δεν εχουνε παθει το παραμικρο.

Απ'την αλλη, οσα hp εχω δει ,ειδικα  η οθονη ειναι φυγε μακρυα, μετα απο μιση ωρα χρηση, ειναι λες και κοιτας τον ηλιο καταματα.

Δημοσ.

Αλλο όμως τα παλιά-καλά Fujitsu Siemens του παρελθόντος και άλλο τα Fujitsu τα τωρινά.

Όπως και τα vaio κάποτε είχαν τοπ οθοναρες ενώ πλέον έχουν γίνει χειρότερες από τον μέσο όρο.

Δημοσ.

Για να ειμαι ειλικρινεις, laptop fujitsu καινουργιο δεν εχω δει, αλλα αν τα ξεφτιλλησανε τοσο, τοτε καλυτερα dell, που αν κρινω απ'αυτα που ακουω εδω μεσα, σιγουρα ειναι απο τα καλυτερα.

Δημοσ.

Απο αυτα δυο που εχω βάλει το dell εχει καλύτερο επεξεργαστή, μεγαλυτερη ram, καλύτερη οθονη full hd, και επιπλέον 2χρονια εγγυηση.

Το lenovo θεωρώ οτι εχει καλύτερη κάρτα γραφικών και σχεδίαση με μικρότερο βάρος. Τωρα δεν ξέρω αν κάποιος εχει να προτείνει κάτι άλλο.

Fujitsu δεν το συζητάω καν κολλητός φίλο καμμενος απο τέτοια λάπτοπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...