Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα !

Εχω προβλημα(να ηταν το μονο προβλημα) με το λαπτοπ μου , το οποιο ειναι turbo-x .

Τα τεχνικα χαρακτηριστικα ειναι τα εξης : 
 MB --> Clevo CO W55xEU

Cpu--> intel core i3 2330M 2,2Ghz 

Gpu-->Intel HD 3000

Ram--> 6 GB DDR3 dual chanel μαρκα δεν ξερω :/ 

SSD --> Sandisk SDSSDP256G   256 GB

οπτικο μεσω --> TssTcorp CDDVDW TS-U633J

Τα γραφω αυτα διοτι, εγω εχω ενα παραξενο προβλημα που με προβληματιζει πολυ.

λοιπον το φαινομενο αυτο ξεκινησε οταν απλα πηγα να ανοιξω το καπακι(οθονη) του λαπτοπ με το ενα χερι στο τραπεζι το αποτελεσμα ηταν απλα να γλυστρισει απο το τραπεζι και να χτυπιθει στο τραπεζι ολο μαζι απο οχι μεγαλο υψος .

Την 1η φορα ειδα σε ολη την οθονη παρασιτα , τωρα οταν δοκιμαζω να δω πως κολλησε παρατηρισα οτι οταν το χτυπαω δυνατα στην μεση του πλικτρολογιου και οταν λεω το χτυπαω εννοο μετρια δυναμη με αποτελεσμα να κανει ενα μικρο παρασιτο και να κολλαει ολο το Λαπτοπ στην τελευταια στιγμη που εδιχνε. Τελος παρατηρησα οτι δεν ειναι τοπικο θεμα κατι με MB πρεπει να παιζει εκτος αν βγαινει ο SSD και κολλαει ετσι αλλα νομιζω ειναι σαν να  θελει να πεταξει blue screen εσεις τι λετε; υπαρχει πιθανοτητα να βγαινει  στο τρανταγμα; Πραγματικα δεν μπορω να υποθεσω κατι! ειμαι πολυ απελπισμενος και τουλαχιστον εχω εγγυιση γιατι την τελευταια φορα που τους το πηγα το πηγα για να μου αλλαξουν Οθονη για κατι καμμενα πιξελ . 
ευχαριστω πολυ!!

Επεξ/σία από panagiotis3600
Δημοσ.

Εχω προβλημα(να ηταν το μονο προβλημα) με το λαπτοπ μου ...

...

Τα γραφω αυτα διοτι, εγω εχω ενα παραξενο προβλημα που με προβληματιζει πολυ...

λοιπον το φαινομενο αυτο ξεκινησε ....

..... και να χτυπιθει στο τραπεζι ολο μαζι απο οχι μεγαλο υψος .

Δεν μπορεί ο (μέτριος) εγκέφαλός μου να διαβάσει το ανωτέρω και να μην εκπλαγεί...

Παράξενο πρόβλημα , όταν το λαπτοπ σου έπεσε? Και το αναπαράγεις όταν το ξαναχτυπάς? Τί ήθελες δλδ?

Προσωπικά θα το πήγαινα σε ένα πλαίσιο χωρίς να πώ τίποτα για την πτώση. Ίσως απλά να θέλει κάτι κούμπωμα.

Δημοσ.

Καλημερα !

Εχω προβλημα(να ηταν το μονο προβλημα) με το λαπτοπ μου , το οποιο ειναι turbo-x .

Τα τεχνικα χαρακτηριστικα ειναι τα εξης : 

MB --> Clevo CO W55xEU

Cpu--> intel core i3 2330M 2,2Ghz 

Gpu-->Intel HD 3000

Ram--> 6 GB DDR3 dual chanel μαρκα δεν ξερω :/ 

SSD --> Sandisk SDSSDP256G   256 GB

οπτικο μεσω --> TssTcorp CDDVDW TS-U633J

Τα γραφω αυτα διοτι, εγω εχω ενα παραξενο προβλημα που με προβληματιζει πολυ.

λοιπον το φαινομενο αυτο ξεκινησε οταν απλα πηγα να ανοιξω το καπακι(οθονη) του λαπτοπ με το ενα χερι στο τραπεζι το αποτελεσμα ηταν απλα να γλυστρισει απο το τραπεζι και να χτυπιθει στο τραπεζι ολο μαζι απο οχι μεγαλο υψος . Την 1η φορα ειδα σε ολη την οθονη παρασιτα , τωρα οταν δοκιμαζω να δω πως κολλισε παρατηρισα οτι οταν το χτυπαω δυνατα στην μεση του πλικτρολογιου και οταν λεω το χτυπαω εννοο μετρια δυναμη με αποτελεσμα να κανει ενα μικρο παρασιτο και να κολλαει ολο το Λαπτοπ στην τελευταια στιγμη που εδιχνε. Τελος παρατηρησα οτι δεν ειναι τοπικο θεμα κατι με MB πρεπει να παιζει εκτος αν βγαινει ο SSD και κολλαει ετσι αλλα νομιζω ειναι σαν να  θελει να πεταξει blue screen εσεις τι λετε; υπαρχει πιθανοτητα να βγαινει  στο τρανταγμα; Πραγματικα δεν μπορω να υποθεσω κατι! ειμαι πολυ απελπισμενος και τουλαχιστον εχω εγγυιση γιατι την τελευταια φορα που τους το πηγα το πηγα για να μου αλλαξουν Οθονη για κατι καμμενα πιξελ . 

ευχαριστω πολυ!!

Φαπες παιζεις με το μηχανημα?

• Like 2
Δημοσ.

Βρε παιδια βρε παιδια! δεν ειναι το θεμα μας αυτο , εγω απλα δοκιμαζα μετα για τις φαπες που αναφερες πιο πανω οτι απλα δοκιμαζα να δω τι παθαινει οταν κολλαει . 

Την 1η φορα απλα το εκλεισα χωρις να το ελενξω απλα τα χρειαστικα οταν εκανε αυτο το πραγμα.

Την αμεσως επομενη φορα οταν το ξανα εκανα το δοκιμασα χωρις να εχει μπαταρια πανω (συνδεμενο στην πριζα χωρις μπαταρια) για να δω αν τουλαχιστον φταιει η μπαταρια επειδη δεν γνωριζω τι μπορει να παθει αν τυχων βγει η μπαταρια εν ωρα λειτουργειας.

Την 3η φορα ειχα ανοιχτα προγραμματα ηχου (μουσικη κλπ) και οταν κολλησε δοκιμασα να πατησω συνδιασμενα κουμπια FN & F2 το οποιο απλα απενεργοποιει την οθονη και οντος την εσβηνε κανονικα την φωτηνοτητα , αλλα ακουγα οτι ο ηχος ειχε κολλησει οπως κολλαει οταν σε πεταει blue screen (αν εχετε ακουσει) αρα ισως να φταιει κατι αλλο (ηθελα να δω αν απλα κολλαει μονο η οθονη και οχι το συστημα).

Δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να χτυπιεται και να μου κρασαρει το λαπτοπ εφοσον δεν εχω ευαοσθητα αντικειμενα πανω.
Εστω ας πουμε ανεβαινω στο αυτοκινητο και ανοιγω το λαπτοπ και οπως ειμαστε καθοδον πεφτουμε σε μια λακουβα τρανταζεται το λαπτοπ Τσουπ και κολλησε!

Δημοσ.

Ένα παλικάρι σε αλλο θέμα είχε προτείνει τηλεφωνικό κατάλογο. Εσυ απλα ριχτού κανά δυο μπουφλες κ πήγαινε το πισω να το λουστουν... Έχμ φτιάξουν, λέμε τώρα...

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλητερα να το πας σε ενα πλαισιο χωρις να τους πεις τπτ για το Ξυλο που παιζετε με το λαπτοπ και να στο φτιαξουν!!

Σας Ευχαριστω αλλα τελικα το πηγα στο πλαισιο και τους εδιξα οπως ακριβως εχει. Δηλαδη εριξα καμια δυο φαπες μπροστα τους και το ειδαν και μου το εφτιαξαν εντος εγγυησης.

Τελικα βραχυκυκλωνε το πληκτρολογιο καπου ωστε μου αλλαξαν το πληκτρολογιο και τωρα ολα μια χαρα.

• Like 1
Δημοσ.

Το πληκτρολόγιο βραχυκύκλωνε? άλλο πάλι κι ετούτο. Πιό πιθανό μου φαίνεται να βραχυκύκλωνε το LVDS της οθόνης παρά το KB και ειδικά μετά από στουκί και με τα όσα συμπτώματα (-επακόλουθα) αναφέρεις..

• Like 1
Δημοσ.

Σας Ευχαριστω αλλα τελικα το πηγα στο πλαισιο και τους εδιξα οπως ακριβως εχει. Δηλαδη εριξα καμια δυο φαπες μπροστα τους και το ειδαν και μου το εφτιαξαν εντος εγγυησης.

Τελικα βραχυκυκλωνε το πληκτρολογιο καπου ωστε μου αλλαξαν το πληκτρολογιο και τωρα ολα μια χαρα.

εμ αυτο ειναι που λενε θελει τσαμπουκα!!!

απο τις μια δυο φαπες στο μηχανημα θα περναγες σε μια δυο φαπες σε αυτους που κοιτουσαν B)

• Like 1
Δημοσ.

εμ αυτο ειναι που λενε θελει τσαμπουκα!!!

απο τις μια δυο φαπες στο μηχανημα θα περναγες σε μια δυο φαπες σε αυτους που κοιτουσαν B)

κατι κατω απο το πληκτρολογιο δεν ξερω

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα .εχω  παρει ενα  λαπ τοπ τουρπο χ.εχω  τρελαθει και  αγαναχτισει παναθεμα την  ωρα που  το  πηρα.ειμαι απο ηρακλειο  κρητης .εχει  ενα  χρονο  εγγυση.στους 5- 6 μηνεσ  τα φτησε μπαταρια και  η οθονη ευτιχως μου  τα αλαξαν.ομως τωρα μου  προυσιασε ενα   προβλημα  και  λιγο κερο .εκει  που  γραφω ΧΑΝΕΤΕ Η  ΠΑΥΛΑ  ΚΑΙ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΠΑΤΙΣΩ ΠΑΛΙ  ΜΕ ΤΗΝ  ΑΦη  Η ΤΟ  ΠΟΝΤΙΚΙ ΑΛΙΩς  ΔΕΝ  ΓΡΑΦΕΙ.ΕΙΝΑΙ  ΠΟΛΛΥ  ΕΚΝΕΥΡΡΙΣΤΙΚΟ.ΚΑΙ  ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΡΗΚΑΝ  ΖΗΜΙΑ.ΕΠΙΣΕΙς ΜΟΥ  ΧΑΝΕΙ  ΤΟΝ  ΚΟΔΙΚΟ ΤΟΥ  WIFI  ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΖΩ ΣΥΝΕΧΙΑ ΤΟΝ ΚΟΔΙΚΟ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ  ΚΑΝΕΙς ΝΑ   ΒΟΗΘΗΣΕΙ .επισεις μου βγαζει  αυτο  το  μηνημα...system needs to be restarted again.make sure all driver is installed 

Δημοσ.

Λογικά καποι πρόβλημα με τους drivers ειναι το λέει και το ίδιο το μύνημα , θα σου έλεγα να περάσεις ολους τους drivers παλι η και να κανεις format αλλα αν εχει εγγύηση πήγαινε το πίσω πες τους το πρόβλημα ακριβώς να στο φτιάξουν αν εχει πρόβλημα ή να σου κανουν format.

Αν εχει όντως πρόβλημα και τους το πας δεν μπορεί να σου λένε οτι δεν εχει πρόβλημα

Δημοσ.

Υπαρχει ενας ιος ο οποιος βγαζει την επιλεγμενη περιοχη (που γραφεις) και ειναι πολυ σπαστικο. 
Το λεω αυτο επειδη το ειχα αυτο ακριβως το προβλημα πατουσα καπου να γραψω και αλλαζε παραθυρο (επιλεγε αλλου).
Το προβλημα παντως λυθηκε με ενα format πιστευω για σενα ολα με ενα format θα εισαι μια χαρα ολα θεμα software ειναι hardware εγω στο λαπτοπ ειχα λιγο θεμα με την οθονη μου την αλλαξαν , μπαταρια δεν χρεισιμοποιω σπιτι οποτε η μπαταρια μου ακομα ειναι καινουρια κραταει 2 ωρες οπως στις αρχες που την χρισημοποιουσα και πλεον μονο αν βγω απ το σπιτι και χρειαστει για δουλεια η κατι το λαπτοπ τοτε θα την βαλω την μπαταρια , λογο ssd ειναι γρηγορο και δεν βλεπω κολλημα το μονο παραπονο που ισως να ειχα ειναι για την gpu του που δεν μπορει να παιξει πολλα παιχνιδια (για τις ωρες που παιζουμε και εμεις κανενα παιχνιδακι :Ρ ) αλλα κατα τα αλλα δεν εχω παραπονο.

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει ενας ιος ο οποιος βγαζει την επιλεγμενη περιοχη (που γραφεις) και ειναι πολυ σπαστικο. 

Το λεω αυτο επειδη το ειχα αυτο ακριβως το προβλημα πατουσα καπου να γραψω και αλλαζε παραθυρο (επιλεγε αλλου).

Το προβλημα παντως λυθηκε με ενα format πιστευω για σενα ολα με ενα format θα εισαι μια χαρα ολα θεμα software ειναι hardware εγω στο λαπτοπ ειχα λιγο θεμα με την οθονη μου την αλλαξαν , μπαταρια δεν χρεισιμοποιω σπιτι οποτε η μπαταρια μου ακομα ειναι καινουρια κραταει 2 ωρες οπως στις αρχες που την χρισημοποιουσα και πλεον μονο αν βγω απ το σπιτι και χρειαστει για δουλεια η κατι το λαπτοπ τοτε θα την βαλω την μπαταρια , λογο ssd ειναι γρηγορο και δεν βλεπω κολλημα το μονο παραπονο που ισως να ειχα ειναι για την gpu του που δεν μπορει να παιξει πολλα παιχνιδια (για τις ωρες που παιζουμε και εμεις κανενα παιχνιδακι :Ρ ) αλλα κατα τα αλλα δεν εχω παραπονο.

ευχαριστω πολλυ φιλε μου.το  προβλιμα ειναι  οτι δεν  ξερω  να   κανω  φορματ και  ζοριζομαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...