gavros10 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Υψηλοβαθμα τει... κοιτα να δεις τι γινετε Στο δικο μου, εχουμε καποιους πολυ καλους καθηγητες. Μερικοι απο αυτους διδασκουν και σε πανεπιστημια. Αλλοι ειναι τοσο αξιολογοι που θα μπορουσαν. Το θεμα ειναι η πολιτεια πως βλεπει το συγκεκριμενο τει, πως συντηρει τον χωρο η διοικηση και κατ 'επεκταση τον σεβασμο που του δειχνουν οι φοιτητες. Εδω ερχεται και κολλαει ο "κοσμος" που λεω Οταν βλεπω να καθαριζει η καθαριστρια και αμεσως τουλαχιστον 4 ατομα να πετανε την γοπα τους στο πατωμα τρελαινομαι. Στο καλυτερο πανεπιστημιο απο αποψη κτηριου να τους βαλεις παλι ετσι θα συμπεριφερονται. Εχω ξεφυγει κιολας απο το κυριο θεμα @arianiosfc Μην προσπαθεις να επενδυσεις με το ζορι σε φιλιες. Αν δεν εχει ερθει μεχρι τωρα μια καλη παρεα λογικα ειναι καλυτερα. Αν ειναι θα τους βρεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hashashin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Wtf τι φιλιες και κουραφεξαλα!!!Κοιτα να διαβαζεις και ασε τις φιλιες ρε κοπριτη .Πλακιτσα κανω. Φιλε και εγω απο την σχολη πιο πολυ σε κανα γκομενακι κολλαγα,απο αντρες φιλους λιγα πραματα.Βεβαια δεν ξενητευτηκα οποτε βλεπω τους παιδικους μου φιλους συνεχεια.Πιστευω καλα κανεις και εισαι επιλεκτικος στις φιλιες,δεν λεω να εισαι αντικοινωνικος αλλα αν δεν ταιριαζεις με τον αλλο καλυτερα μονος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Ποιοι σας φαινονται οτι θα πανε τον κοσμο λιγο πιο μπροστα; Αν με το μπροστά εννοείς το Μπάνσκο, τότε προφανώς τα παλικάρια της ΔΑΠ/ΝΔΦΚ των ανωτάτων σχολών. 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Νταξει νωρις ειναι ακομα ουτε 1ο εξαμηνο δεν εχει τελειωσει....ουτε εγω εχω κανει στενες παρεες μεσα απο τη σχολη αν και ειμαι στην πολη μου και εχω τις παρεες μου απο το σχολειο.Τελος του πρωτου ετους/αρχη δευτερου σχηματιζονται συνηθως οι παρεες, στην αρχη ολη η σχολη μια "παρεα" ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Για να μην παρεξηθουμε περισσοτερο και εγω σε τει σπουδαζω. Εχετε συγκρινει τον κοσμο που εχει ενα πανεπιστημιο και τον κοσμο που εχει ενα τει; Ποιοι σας φαινονται ανωτεροι; Ποιοι σας φαινονται οτι διαβαζουν και κανα λογοτεχνικο βιβλιο που και που; Ποιοι νομιζεται οτι μπορουν να κανουν βαθιες ουσιαστικες συζητησεις; Ποιοι σας φαινονται οτι θα πανε τον κοσμο λιγο πιο μπροστα; Λογοτεχνικό βιβλίο, και εάν εξαιρέσουμε Φιλοσοφικές σχολές, τότε παιδιά του ΤΕΙ. Τώρα για τα άλλα... απλά λυπάμαι που άνθρωποι με τέτοιες απόψεις θα ψηφίζουν αύριο μεθαύριο. Τι σημαίνει "φαίνομαι ανώτερος"; Πώς το μετράς αυτό; Όσο για το "βαθιές ουσιαστικές συζητήσεις", με τέτοιες απόψεις και να γίνει μία τέτοια συζήτηση σίγουρα δεν θα την καταλάβεις. Και σίγουρα φοβάμαι τι μπορεί να σημαίνει το δικό σου "μπροστά" για τον κόσμο. Πραγματικά... μόνο λύπηση... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Κοίτα να δεις,τόσο καιρό νόμιζα ότι τα κτήρια στην εθνική οδό στην Σίνδο ήταν εκπαιδευτικά ιδρύματα. Τώρα μαθαίνω ότι είναι αγροτικές φυλακές-αναμορφωτήρια. Ρε φίλε με θυμίζεις μια γκόμενα που έλεγε συνέχεια ότι ποτέ δεν θα τα φτιάξει με τύπο ΤΕΙ,ούτε θα κάνει παρέα γιατί είναι κατώτερης κλάσης. Τώρα στο θέμα μας. Φίλε εάν δεν μπορείς να κάνεις παρέες στην σχολή σου ψάξου με χόμπι και άτομα από άλλες σχολές. Δυστυχώς η μετακόμιση σε άλλη πόλη είναι παλούκι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ξέρω ποιος την έχει ποιο μεγάλη και δεν με απασχολεί , γνωρίζω όμως με σιγουριά ότι η ανεργία είναι τυφλή , δεν κάνει διακρίσεις στα πτυχία . 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Φιλε ακομα ειναι νωρις.. Στα διαλλειματα ολο και καποιοι θα συζητουν θα χουν αποριες κολλα μ αυτους. Θα δεις με ποιους ταιριαζεις και θα συνεχισεις. Κανονισε να βαγινεις και για κανεναν καφεδακι με ενα δυο παιδια και οσο πας θα κανεις νεες γνωριμιες.. Νομιζω αρκετα ιδρυματα εχουν γυμναστηριο πανε ψαξου να πας εκει. Θα συναντας κι αλλους απο τη σχολη σου . Μην μασας ομως και αγχωμεσαι ολο θα ερθουν με τον καιρο τους. Στο 2ο-3ο εξαμηνο ξεκαθαριζονται τα πραγματα και βλεπει ποιοι πατανε, με ποιους εισαι στο μαθημα. Κι ολο με καποιον θα κολλησεις θα πεις μια κουβεντα. Θα σε πει αυτος παμε για καθε ή το βραδυ να πατε για κανενα κρασακι. Ομω μην κολλησει με κανενα κορακι κομματοσκυλο που στην αρχη θα σε παιρνει τηλεφωνο ελα εκει να πιουμε ελα εδω να ξαναπιουμε...μετα τηλεφωνο ελα στην συνελευση, ελα να ψιφισεις. Κανε παρεες με ατομα σαν κι σενα. Οπως με τους φιλους σου στο χωριο... Οσο για τα αλλα που αναφερονται στο παρον τοπικ. Ασχετο οτι πρεπει να σβηστουν. Απορω με καποιους ανθρωπους που βαζουν ταμπελες στους αλλους που δεν τους γνωριζουν καν.. Ο καθε ανθρωπος μπορει να διαμορφωσει την δικια του προσωπικοτητα κι ας ειναι απο που θελει.. Αλλα ετσι ειμαστε εμεις οι νεοΕλληνες. Σε ρωτανε τι σπουδασες. Μαγειρας εδω σε ενα ΙΕΚ. Απαντηση : α καλα. Τα ιδια ατομα ρωτανε αλλον τι σπουδασες: μαγειρα στην αγγλια στο ταδε και το λεει και κατι κουραφεξαλα. Απαντηση: πωω, σοβαρα. Αγγλια σπουδασες. Αυτα ειναι... Οτι να ναι ημαστε. Απλα τι μας ακουγεται καλα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δεν μου φαινεται περιεργο. Τει ειναι, εχει πολλα αποβρασματα και δυσκολα βρισκεις αξιολογα παιδια. Δεν θελω να σε υποβαθμισω σε καμια περιπτωση. Και εγω ομοιοπαθης ειμαι Υπαρχουν 2 κατηγοριες φοιτητων τει: 1) Αυτοι που κατεληξαν εκει κατα λαθος ή επειδη εγραψαν χαμηλοτερα στις εξετασεις απο οτι περιμεναν λογω εξωτερικων παραγοντων 2) Αυτοι που περασαν με τα ελαχιστα μορια χωρις να νοιαζονται καθολου για τις εξετασεις. Δεν ειναι λιγοι αυτοι που εγραψαν 8000-10000 μορια Τους περισσοτερους τους βαζω στην 2η κατηγορια. Τώρα με προβλημάτισες όσο δεν πάει. Δηλαδή,εγώ που δεν έχω πάει ούτε ΤΕΙ ούτε ΑΕΙ,λες να είναι καλή ιδέα να πάω να παραδωθώ ?? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Έτσι! Γιατί ως είθισται,εκτός απο τις σπουδές,τον άνθρωπο τον μετράνε με: -το ύψος -το μέγεθος (if you know what i mean) -το πορτοφόλι -το που μένει -το τι οδηγάει -το τι δουλειά κάνει ΔΥΝΑΤΗ υποψηφιότητα για την μαλακία του 2013... Κοντός,φτωχός ΤΕΙ-τζής εδώ,ευτυχώς με υπολογίσιμο μέγεθος..(γκουχ γκουχ) 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 τι ενδιαφεροντα εχεις που δεν κολλανε με τους αλλους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Για να μην παρεξηθουμε περισσοτερο και εγω σε τει σπουδαζω. Εχετε συγκρινει τον κοσμο που εχει ενα πανεπιστημιο και τον κοσμο που εχει ενα τει; Ποιοι σας φαινονται ανωτεροι; Ποιοι σας φαινονται οτι διαβαζουν και κανα λογοτεχνικο βιβλιο που και που; Ποιοι νομιζεται οτι μπορουν να κανουν βαθιες ουσιαστικες συζητησεις; Ποιοι σας φαινονται οτι θα πανε τον κοσμο λιγο πιο μπροστα; Αν οι φοιτητες ΤΕΙ ειναι lowlives οι αποφοιτοι λυκειου τι ειναι? Να υποθεσω οτι δεν θα καταδεχοσουν ουτε στην ιδια παρεα να βρισκεσαι με τετοιους? Ελαχιστα απο αυτα που αναφερεις εχω παρατηρησει να εξαρτωνται σημαντικα απο την υπαρξη η μη πτυχιου. Ειδικα τις τελευταιες δεκαετιες που ολοι θελουν να εχουν πτυχιο για οποιονδηποτε λογο εκτος του ενδιαφεροντος για αυτο που σπουδαζουν, θα ελεγα οτι καμια σχεση δεν εχει. Δεν νομιζω να ειμαι ο μονος αποφοιτος ΑΕΙ που ειχα φιλους χωρις πτυχιο ουτε ο μονος που ειχα αρκετους συμφοιτητες που επιεικως θα χαρακτηριζα τουβλα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianosfc Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 τι ενδιαφεροντα εχεις που δεν κολλανε με τους αλλους; Εγώ θέλω πχ να πάω κάνα γυμναστήριο να βγούμε για γκομενακια να πάμε για κάνα καφε Αυτοί βγαίνουν πίνουν πίνουν ξενυχτάνε δεν πατάνε στην σχολή, παίζουν ηλεκτρονικά παιχνίδια και γενικά νομίζω ότι είμαι ΜΌΝΟΣ με διαφορετικά ενδιαφέροντα και δεν θέλω να συμβιβαστώ να κάνω κάτι που δεν μ αρέσει μόνο και μόνο για να έχω παρέα. Ίσως να φταίει που πέρασα και Καβάλα Η οποία δεν έχει και καθόλου καλή φοιτητική ζωή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Αλλο ενα τοπικ που η "σνομπ" αποψη μου δεν θα επρεπε να γραφτει καν εξαρχης. Αν με το μπροστά εννοείς το Μπάνσκο, τότε προφανώς τα παλικάρια της ΔΑΠ/ΝΔΦΚ των ανωτάτων σχολών. Μου κανεις πλακα τωρα ετσι; Αυτοι που πανε στο μπανσκο και ασχολουνται με τα κομματα ειναι οι μπροσταρηδες των κατεστραμενων. Στα ΑΕΙ δεν ξερω πως λειτουργουν τα κομματα οποτε ας τους προσπερασουμε γιατι το θεμα απο το "Πως να βρεις φιλους" θα γινει "Γ@μω τους πολιτικους που μας εφεραν σε αυτο το σημειο" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Για να μην παρεξηθουμε περισσοτερο και εγω σε τει σπουδαζω. Εχετε συγκρινει τον κοσμο που εχει ενα πανεπιστημιο και τον κοσμο που εχει ενα τει; Ποιοι σας φαινονται ανωτεροι; Ποιοι σας φαινονται οτι διαβαζουν και κανα λογοτεχνικο βιβλιο που και που; Ποιοι νομιζεται οτι μπορουν να κανουν βαθιες ουσιαστικες συζητησεις; Ποιοι σας φαινονται οτι θα πανε τον κοσμο λιγο πιο μπροστα; εγω εχω πετυχει σε λεωφορειο πρεζακια που διαβαζουν λογοτεχνικά. where is your god now? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα