Προς το περιεχόμενο

Δεν μπορω να βρω παρεα

arianosfc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια εχω προβλημα, περασει σε ενα τει φετος και τελειωνω τωρα το 1ο εξαμηνο.

Δεν ξερω τι κανω λαθος, και αν και πισω στην πολη μου εχω κοπελα και πολλες παρεες (δεν ειμαι απο τα παιδια που δν τα ξερει κανεις.)

Το θεμα ειναι οτι δν μπορω να κανω παρεες στο Τει, Βλεπω ολα τα παιδια ακομη και τα πιο περιεργα εχουν παρεα και εγω απλα δεν μπορω να κολλησω με κανεναν μιλαω με πολλους αλλα δεν κολλαω.

Δεν μ αρεσει σχεδον κανενας και δεν εχω με κανεναν κοινα ενδιαφεροντα

Πειτε καμια λυση ρε μαγκες ή βοηθηστε λιγο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν μου φαινεται περιεργο. Τει ειναι, εχει πολλα αποβρασματα και δυσκολα βρισκεις αξιολογα παιδια. Δεν θελω να σε υποβαθμισω σε καμια περιπτωση. Και εγω ομοιοπαθης ειμαι

Υπαρχουν 2 κατηγοριες φοιτητων τει:

1) Αυτοι που κατεληξαν εκει κατα λαθος ή επειδη εγραψαν χαμηλοτερα στις εξετασεις απο οτι περιμεναν λογω εξωτερικων παραγοντων

2) Αυτοι που περασαν με τα ελαχιστα μορια χωρις να νοιαζονται καθολου για τις εξετασεις. Δεν ειναι λιγοι αυτοι που εγραψαν 8000-10000 μορια

Τους περισσοτερους τους βαζω στην 2η κατηγορια. 

• Like 2

Δε το ήξερα οτι στα ΤΕΙ συχνάζουν αποβράσματα...τόσους φίλους έχω που τελείωσαν κι ακομα να τους φυλακίσουν!

Sent from my iPhone using Insomnia

Αν ο ορος lowlifer σε ικανοποιει ας χρησιμοποιησουμε αυτον

Δεν μου φαινεται περιεργο. Τει ειναι, εχει πολλα αποβρασματα και δυσκολα βρισκεις αξιολογα παιδια. Δεν θελω να σε υποβαθμισω σε καμια περιπτωση. Και εγω ομοιοπαθης ειμαι

Υπαρχουν 2 κατηγοριες φοιτητων τει:

1) Αυτοι που κατεληξαν εκει κατα λαθος ή επειδη εγραψαν χαμηλοτερα στις εξετασεις απο οτι περιμεναν λογω εξωτερικων παραγοντων

2) Αυτοι που περασαν με τα ελαχιστα μορια χωρις να νοιαζονται καθολου για τις εξετασεις. Δεν ειναι λιγοι αυτοι που εγραψαν 8000-10000 μορια

Τους περισσοτερους τους βαζω στην 2η κατηγορια. 

Αρχικά όταν το διάβασα γέλασα με τις πρώτες προτάσεις, αλλά έχει μια δόση αλήθειας στο ποστ σου τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα.

Το αποβράσματα πάντως είναι υπερβολή. Σιγά μην είναι και σεσημασμένοι ρε συ...

Για να μην παρεξηθουμε περισσοτερο και εγω σε τει σπουδαζω. 

Εχετε συγκρινει τον κοσμο που εχει ενα πανεπιστημιο και τον κοσμο που εχει ενα τει; Ποιοι σας φαινονται ανωτεροι; Ποιοι σας φαινονται οτι διαβαζουν και κανα λογοτεχνικο βιβλιο που και που; Ποιοι νομιζεται οτι μπορουν να κανουν βαθιες ουσιαστικες συζητησεις; Ποιοι σας φαινονται οτι θα πανε τον κοσμο λιγο πιο μπροστα;

• Like 8

Για να μην παρεξηθουμε περισσοτερο και εγω σε τει σπουδαζω. 

Εχετε συγκρινει τον κοσμο που εχει ενα πανεπιστημιο και τον κοσμο που εχει ενα τει; Ποιοι σας φαινονται ανωτεροι; Ποιοι σας φαινονται οτι διαβαζουν και κανα λογοτεχνικο βιβλιο που και που; Ποιοι νομιζεται οτι μπορουν να κανουν βαθιες ουσιαστικες συζητησεις; Ποιοι σας φαινονται οτι θα πανε τον κοσμο λιγο πιο μπροστα;

Το άβατάρ σου σού πάει ΚΟΥΤΙ δικέ μου!!!

• Like 13

Και εγω δεν έχω σταθερή παρέα.Δηλαδή την μια μέρα θα μιλάω με αυτούς, την άλλη με τους  άλλους.Φταίει και που πάω 2 φορές την εβδομάδα στα εργαστήρια μόνο ενω άλλοι πάνε και θεωρίες και γνωρίζονται καλύτερα.

Καλα δεν ειναι απόλυτο αυτο αλλα ειναι λογικό εφόσον οι προϋποθεσεις εισαγωγής ειναι διαφορετικές.

Τεσπα άλλο ειναι το πρόβλημα του παιδιού.

Εγω λοιπόν στα νιάτα μου κι όταν δεν ήξερα κανέναν προσπαθούσα να πιάσω κουβέντα μετά το μάθημα ή στα κενά για κανα καφεδάκι κτλ. Στο πρώτο 6 μηνο μιλάγα με 50 άτομα και έκανα παρέα με τους εντός σχολης. Μετά βλέπεις οτι δεν ταιριάζεις με όλους και συνεχίζεις να κανείς παρέα με 4-5 παιδιά που επικοινωνείτε.

Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κανείς.

Αλλα άμα δε μιλάς με όλους να δεις τι καπνό φουμαρουν πως θα δεις με ποιους ταιριάζεις.

Άμα δε πιεις και 2-3 καφέδες μαζί τους.

Καλα δεν ειναι απόλυτο αυτο αλλα ειναι λογικό εφόσον οι προϋποθεσεις εισαγωγής ειναι διαφορετικές.<br> Τεσπα άλλο ειναι το πρόβλημα του παιδιού.<br><br> Εγω λοιπόν στα νιάτα μου κι όταν δεν ήξερα κανέναν προσπαθούσα να πιάσω κουβέντα μετά το μάθημα ή στα κενά για κανα καφεδάκι κτλ. Στο πρώτο 6 μηνο μιλάγα με 50 άτομα και έκανα παρέα με τους μισους εντός σχολης. Μετά βλέπεις οτι δεν ταιριάζεις με όλους και συνεχίζεις να κανείς παρέα με 4-5 παιδιά που επικοινωνείτε. <br><br> Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κανείς.<br> Αλλα άμα δε μιλάς με όλους να δεις τι καπνό φουμαρουν πως θα δεις με ποιους ταιριάζεις.<br> Άμα δε πιεις και 2-3 καφέδες μαζί τους. <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1

Ε ναι αρκετός κόσμος το περνάει αυτό με τις παρέες

Αλλά TS τι σκας. Ψάξε να να βρεις τίποτα να γεμίζεις το χρόνο σου και θα βρεις καμιά παρέα. Εκτός σπιτιού όμως....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...