paulchro Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, σημερα καθως πηγα να ανοιξω τον υπολογιστη εβγαζε συνεχως BSOD. Με error 0x490. Δοκιμασα τις εντολες με bootrec κτλ και τιποτα. Τελικα εκανα μια επαναφορα και δουλεψε ΑΦΟΥ περασα αυτο που ειναι το θεμα μας. Σε καποιο θεμα διαβασα οτι μπορει να εφταιγε η θεση σατα που ειχα βαλει τον HDD. Ανοιξα το pc, το καθαρισα ολο οπως καθε φορα και αφου το εβαλα στο ρευμα ανοιγε και εκλεισε σε 5 sec! (χωρις μπιπ χωρις τπτ). Δοκιμασα το τροφοδοτικο και ηταν οκ. Η Mb φαινοταν οκ οποτε πηγα στις μνημες. Εβγαλα τη μια το ιδιο. Βγαζω και την αλλη και το pc ανοιξε, ομως η αλλη δεν ηταν καμμενη καθως οταν την εβαλα στο socket οπου το pc ανοιγε ανοιξε με αυτη. Τις εβαλα διπλα διπλα (Οχι dual) και το pc ειναι οκ. Το θεμα μου ειναι πως, ειναι δυνατον να εχει χαλασει το socket της ram? Πρεπει να αλλαξω mb τωρα? Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2013 από paulchro
trek Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Φίλε το είχα και εγώ αυτό το θέμα με p67 μητρική απο gigabyte. Ενώ ήταν βράχος σαν μητρική γενικά, όταν άλλαζα/πρόσθετα δίσκο "μουλάρωνε" ακριβώς σαν την δική σου (άναβε για λίγο και ξανάσβηνε) αλλά μετά απο κανα 20λεπτο επανερχόταν μόνη της. Στην δικιά μου περίπτωση όμως , δεν μου είχε κάνει bsod χωρίς να έχω παρέμβει εγώ στους δίσκους πιο πριν. Ένα κόλπο που είχα βρεί, ήταν να γυρίζω τις μνήμες απο 1600 σε 1333 με 1.5v πριν κάνω οποιαδήποτε παρέμβαση (τότε είχα 8g hyperx blue που θέλανε ~1.6v για 1600). Με αυτόν τον τρόπο δεν "μουλάρωνε". Εσύ σε τι συχνότητα και με τι volt παίζεις τις vengeance?
SPANK Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Βασικά βγάλε αν εχεις κανει οποιοδήποτε overclock σε ram η επεξεργαστή και κανε και εναν έλεγχο για τις μνήμες με το memtest http://www.memtest.org/ για περίπου 2 ώρες να δεις αν θα βγάλουν σφάλματα
paulchro Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δεν εχουν θεμα οι μνημες. Το σλοτ εχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα