lizardous Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Απο μεσα στο bios δεν νομιζω να υπαρχει καποια τετοια εντολη...μονο μεσα απο τα windows και παλι δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι μπορεις να το βαλεις schedule δηλαδη να κανει scan.. γενικα προσεχε με κατι τετοια γιατι εγω ειχα εναν WD που τον ειχα μονο για ταινιες και μονο περναγα αρχεια δεν ειχα σβησει και δεν ειχε φαει ουτε ενα φορματ ξαφνηκα χωρις λογο και αιτια μετα απο περιπου μισο χρονο τα εφτυσε και παλι καλα που ηταν μεσα στη εγγυηση και αλλαχτηκε.. τσεκαρε μηπως και μπορεσεις να τον αλλαξεις μην σου κανει αργοτερα καμια χειροτερη μακακια
rfc Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Καντον μερικες φορες φορματ να δεις αν σου στρωσει η υγεια του. 94% δεν ειναι και ασχημα παντως.
Skr1ll3x Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Τον ssd εκανα format.. Τον hdd δεν τον εχω κανει format ακομα.. Και προς το παρων δεν θα κανω γιατι δεν εχω κατι αλλο για backup.. Οσο παει ξερω γω.. Απο εγγυηση δεν εχουμε θεμα, τον Ιουλη αγοραστηκε.. Εχει ψωμια ακομα.. Αυτο το scan που εκανε στο αλλο pc πρεπει να βρω πως θα το κανει αυτοματα και σε αυτο το pc σε περιπτωση που ξαναφαει κοκομπλοκο...
lizardous Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Αν κανεις δεξι κλικ ιδιοτητες στον σκληρο και πας στην καρτελα tools αν θυμαμαι καλα και πατησεις check disk for errors δες μηπως κανει καπου εκει schedule αλλιως κοιτα σε κανενα software
Skr1ll3x Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Θα το κοιταξω οταν παω σπιτι.. ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα