Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

το HD Sentinel δίνει 36% health (144 weak sectors) στο δίσκο αλλά μου λέει το εξής απο κάτω:

"At this, point warranty replacement is not possible, only if the health drops further..."

Αυτό θα μου πουν και στη lenovo ή παίζει να μου τον αλλάξουν με την εγγύηση.

Πάντως το laptop μετά από factory restore δείχνει να συνεχίζει να έχει προβλήματα.

Windows 8 αν και πιστεύω δεν παίζει ρόλο.

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

κανεις τα παρακατω με τη σειρα

1. αντιγραφεις τα σοβαρα αρχεια σου σε αλλο αποθηκευτικο μεσο
  2. φτιαχνεις τα recovery dvd (εκτος αν τα εχεις φτιαξει ήδη ή αν ο υπολογιστης ηρθε χωρις λειτουργικό)
  3. βλεπεις τι μαρκα δισκο εχεις (το λεει το hds)
  4. κατεβαζεις το εργαλειο ελεγχου απο την εταιρεια του σκληρου δισκου και ελεγχεις το δισκο
  5. αν σου βγαλει not passed (failed) επικοινωνεις με τη lenovo για αντικατασταση του δισκου
Δημοσ.

κανεις τα παρακατω με τη σειρα

1. αντιγραφεις τα σοβαρα αρχεια σου σε αλλο αποθηκευτικο μεσο
  2. φτιαχνεις τα recovery dvd (εκτος αν τα εχεις φτιαξει ήδη ή αν ο υπολογιστης ηρθε χωρις λειτουργικό)
  3. βλεπεις τι μαρκα δισκο εχεις (το λεει το hds)
  4. κατεβαζεις το εργαλειο ελεγχου απο την εταιρεια του σκληρου δισκου και ελεγχεις το δισκο
  5. αν σου βγαλει not passed (failed) επικοινωνεις με τη lenovo για αντικατασταση του δισκου

1. Τα έχω πάρει ήδη

2. Έχει (όπως φαντάζεσαι) recovery partition, χρειάζεται να το γράψω σε dvd?

3. Το μοντέλο είναι το hts545032a7e380, δηλαδή απ ότι βλέπω στο google είναι πρώην Hitachi και νυν WD.

4. Οπότε αν καταλαβαίνω σωστά πρεπεί να κατεβάσω Link.png Site: αυτό , όπως και έκανα ήδη.

5. Το πρόβλημα είναι ότι το προγραμματάκι είναι σαν να μη βλέπει κανένα σκληρό οπότε δεν μπορώ να κάνω scan.

Ότι να 'ναι κατέβασα ή έχει τόσο θέμα ο δίσκος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...