Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τη Lenovo να έχει ρίξει ήδη στη μάχη τη ναυαρχίδα της για το τρέχον έτος το Vibe X, σειρά έχει η κάλυψη των υπολοίπων κατηγοριών, με την Κινέζικη εταιρεία να αποκαλύπτει δύο νέα μοντέλα μεσαίας κατηγορίας.Το Lenovo S930 είναι ένα «phablet» με οθόνη 6 ιντσών ανάλυσης 720p στα 245ppi, κάμερα 8MP με φλας και μπροστινή κάμερα 1.6ΜP. Στην καρδιά του S930 βρίσκεται το τετραπύρηνο chip 6852 της MediaTek, με επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.3GHz, Mali-400MP GPU, μνήμη RAM 1GB και μπαταρία 3000mAh. Η χωρητικότητα της συσκευής είναι 8GB, επεκτάσιμη με κάρτες μνήμης microSD, ενώ οι διαστάσεις της συσκευής ανέρχονται στα 170 x 86. x8.65 χιλ. με βάρος 170 γραμμάρια. [/size]

Η οικονομικότερη πρόταση, το Lenovo S650, έρχεται εξοπλισμένο με οθόνη 4.7 ιντσών ανάλυσης qHD στα 234ppi, ενώ όλα τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι ίδια με το S930. Η μπαταρία του είναι 2000mAh ενώ οι διαστάσεις του βρίσκονται στα [/size]138x69.8x8.7 χιλ. με βάτος 126 γρ., ενώ θα κυκλοφορήσει και μία dual-SIM έκδοση της συσκευής.[/size]

Τα Lenovo S930 και S650 θα κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος του μήνα στην αγορά της Αμερικής με τιμή 427$ και 366$ αντίστοιχα. Σύμφωνα και με δηλώσεις στελεχών της εταιρείας, η κυκλοφορία των smartphone της Lenovo στη χώρα μας αναμένεται να γίνει μέσα στο 2014.

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

Λίγο μικρή μου φαίνεται η ανάλυση στο εξάρι και μην αρχίσετε να λέτε για το μέγεθος γιατί καλό παιδί να είναι και αφήστε τα υπόλοιπα. :P

Κάθονται τρεις ξαδέλφες στο σαλόνι και συζητάνε παρουσία της κουφής γιαγιάς τους.
Λέει η πρώτη:

"- Κορίτσια διάβασα στο Elle ότι φέτος θα φορεθούν γάντια μέχρι εδώ. Και δείχνει τον καρπό της."

"- Εγώ πάλι διάβασα στο Vogue ότι θα φορεθούν μέχρι εδώ λέει η δεύτερη και δείχνει τον αγκώνα της."

"- Εγώ κορίτσια, λέει η τρίτη, μίλησα εχτές με τη Λίτσα που δουλεύει για τον Ασλάνη και μου είπε ότι θα φορεθούν μέχρι εδώ. Και δείχνει τον ώμο της."

Οπότε πετάγεται η γιαγιά και λεει:

"- Κορίτσια… καλό παιδί να ‘ναι και ό,τι να ‘ναι!"

• Like 1
Δημοσ.

<p>Λίγο μικρή μου φαίνεται η ανάλυση στο εξάρι και μην αρχίσετε να λέτε για το μέγεθος γιατί καλό παιδί να είναι και αφήστε τα υπόλοιπα. :P</p>

<p> </p>

<p>* SPOILER *</p>

Μια χαρα ειναι η αναλυση

Τα fail ειναι ο MTK η ram και η τιμη.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...