Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα θεματάκι με το TP-Link Wireless Range Extender TL-WA730RE.

Έχω Cyta και η συνδεσμολογία ήταν router στο δωμάτιο και extender στο χωλ και έτσι είχα φουλ σήμα σχεδόν σε όλο το σπίτι. Προχθές έβαλα το 3Play της Cyta και αναγκαστικά έπρεπε να μεταφέρω (το νέο ΖΤΕ ΖΧV10 που αντικατέστησε το παλιό Pirelli) το ρούτερ στο σαλόνι και το extender στο δωμάτιο. Δεν έχω κάποιο θέμα με το λάπτοπ καθώς έχει φουλ σήμα από το σαλόνι. Το πρόβλημα μου είναι με το κινητό μου. 1-2 γραμμές και μερικές φορές και disconnects. Από,τι κατάλαβα παρόλο που το extender εκμπέμπει κανονικά, το κινητό βρίσκει μόνο το σήμα του ρουτερ που έχω στο χωλ. Γιαυτό και το χαμηλό σήμα. Έπαιξα με τα κανάλια αλλά τα ίδια αποτελέσματα. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

Για του λόγου το αληθές κοιτάξτε χωρίς και με τη χρήση range extender. Το αποτέλεσμα στο κινητό είναι το ίδιο. Ενώ αντίστροφα όταν είχα το extender στο χωλ, το smartphone έπιανε φουλ σήμα και φυσικά ούτε λόγος για disconnects. 
Όχι τίποτα άλλο αλλά σκέφτομαι να πάρω και ένα tablet και αν έχει αδύναμο wifi θα το κλαίω.. 

post-86976-0-70407000-1386973007_thumb.pngpost-86976-0-77213000-1386973028_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...