rafinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Ο Chrome κάθε φορά που τον ανοίγω κρασάρει αμέσως και μου βγάζει μήνυμα ότι σταμάτησε να λειτουργεί... Αν τον ανοίξω 4-5 φορές κάποια στιγμή μετά από τα κρασαρίσματα είναι οκ ... Ότι και να δοκίμασα από τις λύσεις που βρήκα δεν βοήθησε καμία... Έχει κανείς κάποιο παρόμοιο πρόβλημα ή καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;
Captain Nemo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Τί λύσεις δοκίμασες; για να μην σου λέμε τα ίδια
rafinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Κατά κύριο λόγω οι λύσεις ήταν του στυλ να σβήνω φακέλους όπως ο default στο C:/users/user_name/appdata/local/google/chrome/userdata/
Captain Nemo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Πότε ξεκίνησε να στο κάνει;είχες περάσει κάτι το καινούργιο; δοκίμασες διαφορετικές εκδόσεις; ποιά έκδοση είχες-έχεις;
rafinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Έχει αρκετό καιρό που ξεκίνησε να το κάνει (εγώ χρησιμοποιώ κατά κύριο λόγω firefox)... απλά το είχα παρατήσει... το έσβησα και είχα καθαρίσει τα πάντα και μετά από λίγο καιρό το ξαναπέρασα... αλλά και πάλι τίποτα... αυτό που έχω τώρα λέει "Έκδοση 31.0.1650.63 m" δε νομίζω να έχει κάτι νεότερο...
rafinos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Αν σβήσω πάντως όλο το περιεχόμενο του C:/users/user_name/appdata/local/google/chrome/userdata/ τότε θα τρέξει σίγουρα για μία φορά ο chrome... μετά πάλι τα ίδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα