Προς το περιεχόμενο

αγορα scooter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Ψαχνω ενα σκουτερακι μεταχειρισμενο καθως το μπατζετ μου ειναι με το ζορι 1700 ευρω και θα ηθελα να ακουσω γνωμες.

Απο κυβικα ειμαι αναμεσα σε 150-250.Δεν με ενδιαφερει η ταχυτητα αλλα το θεμα οτι ειμαι 1.90 και θα ηθελα να ειναι λιγο ¨μεγαλο¨ για να μην δειχνω περιεργα.

Θα ειναι το πρωτο μου δικυκλο οποτε ειμαι αρκετα ασχετος.

Κοιταγα για beverly μιας και ειναι αρκετα διαδεδομενα ομως ακουω οτι εχουν ακριβα ανταλακτικα και θελουν αρκετα συχνα service,

Επισης δεν ξερω αν αξιζει να κοιταξω σε μαντρες καθως νομιζω οτι πιανουν κωλους.

Καμια προταση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια για το X-max. 

Υπάρχουν στα λεφτά που διαθέτεις.

Επίσης θα έριχνα μια ματιά και σε κανένα SYM σαν τα παρακάτω:

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4163046/

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4447142/

Μην πάρεις κάτι κάτω από 20 άλογα. Να είσαι άνετος να βγεις και λίγο παραέξω. 

Επεξ/σία από NickTG
Δημοσ.

τα πιο φθηνα σε ανταλλακτικα ειναι τα sym kai μετα τα yamaha

πάντως +1 και απο εμενα για το x-max, το είχα νοικιάσει σε νησί και με είχε εντυπωσιασει (οδηγάω μηχανή ον/οφ κανονικά), πολυ καλή συμπεριφορα στο δρομο, τρομερα ευελικτο και σβέλτο και απίστευτα οικονομικο σε καύσιμο και αυτο που μου είχε κανει τρομερή εντυπωση ηταν πως ενω ηταν νοικιάρικο και ειχε και παρα πολλα χιλιόμετρα δεν ακουγόταν σαν κουδουνιστρα οπως πολλα σκουτερ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καθυστερημένα μεν, έγκαιρα δε (ελπίζω).

Το HD μην το κοιτάς αν είσαι 1.90....δεν θα χωράς με την καμία!

Από Sym θα έλεγα να δεις το citycom ή το gts που είναι μεγαλούτσικο.

Πολύ καλά κ σαν ανταλλακτικά κ σαν ποιότητα.

Και τα Kymco καλά είναι επίσης (έχουν βγάλει τα xciting 300r που είναι κουκλιά για scooter).

Το xmax τρομερό αλλά ακριβό λόγω yamaha. Αν βρεις καμιά προσφορά αξίζει όμως. ΜΙκρό κ αυτό σχετικά, μεγαλύτερο από το HD, μικρότερο από το GTS.

Τα beverly Καλά μεν αλλά ιταλικά δε....έχουν βγάλει πολλά προβλήματα (ηλεκτρολογικά). Υπάρχουν όμως και πολλά που δεν έχουν βγάλει τίποτε από προβλήματα (αυτά σπανίως τα πουλάνε). Αν πας σε Piagio να έχει service book αναλυτικό και να δεις τι έχει αλλάξει. Αν δεις πολλές αλλαγές άστο. Την έχω πατήσει με Aprilia Pegaso με παρόμοια φάση.

Για τα άλογα πολύ σωστά λέει ο NickTG μην πας κάτω από 20 άλογα εκτός αν είσαι σε νησί ή/και επαρχία κ κάνεις αποστάσεις <10χλμ τη φορά.

Πήγαινε οδήγησε όποιο πάρεις μπορεί να μην σου κάνει κλικ! Εγώ είμουν έτοιμος να πάρω honda sh (ίσως το καλύτερο Scooter αυτή τη στιγμή στην αγορά) και μόλις το οδήγησα ξενέρωσα...πολύ μικρό για τις διαστάσεις μου!

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...