Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, είμαι σε αναζήτηση για αγορά κάρτας γραφικών τώρα τις γιορτές. Αξιολογώντας τις ανάγκες μου, πιστεύω πως μία κάρτα της τάξεως των 200€-250€ περίπου θα με καλύψει απόλυτα. Οπότε, ψάχνοντας και λίγο, νομίζω ότι θα πρέπει να κινηθώ μεταξύ nvidia gtx 760 και amd r9 270x. Το θέμα μου είναι τώρα σε ποια από τις 2 να καταλήξω και φυσικά σε ποια υλοποίηση. Να πω την αλήθεια κλίνω προς Asus μεριά. Εσείς τι μου προτείνετε?

Το σύστημα μου είναι το παρακάτω:

Δημοσ.

Όχι, δεν έχω σκοπό να το αγοράσω το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ανεξάρτητα από προσφορές με παιχνίδια, καθαρά από θέμα κάρτας, ποια είναι καλύτερη επιλογή? Εγώ κλίνω προς της Asus που πρότεινε και ο Asmodeus21,  μιας και είδα τα πάει καλά και σε επίπεδα θορύβου. Ισχύει??

Δημοσ.

Από θέμα τροφοδοσίας θα έχω κάποιο πρόβλημα με την 760? Ρωτάω γιατι στα χαρακτηριστικά της κάρτας διαβάζω το εξής:

• up to 225W1 additional 8 pin PCIe power required
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούρια θέμα, έχω το σύστημα της υπογραφής μου το οποίο πάει για μελλοντική αναβάθμιση αλλά λόγω θέματος με την 9800GTX+ με τους driver έλεγα να πάρω την ASUS που προτείνει ο  Asmodeus21.

Το υπόλοιπο σύστημα θα την σηκώσει? ξέροντας ότι θα ρίξει την συνολική απόδοση της κάρτας

Σε σχέση με την αντίστοιχη MSI είναι καλύτερη?

Το τροφοδοτικό θα την αντέξει?

Δημοσ.

για σχεδον 35 euros διαφορα χιλιες φορες να πας στην asus που ειναι αριστη.

γιατι εαν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα για 760 ε πηγαινεις μετα στα λιμμερια της 280Χ

Δημοσ.

Βασικά προτιμώ nVidia λόφω και της CUDA.

@Thanos1972: Εννοείς για τα λεφτά που είπα για την MSI ή γενικά για τις 760

@Asmodeus21: Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...