Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λέω να αγοράσω κάνα τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκη για πτήσεις μέσα στο σπίτι και σε καμία αλάνα.

Δεν έχω ξανά αγοράσει και ούτε έχω ξανά ασχοληθεί με τον εναέριο μοντελισμό, οπότε δεν ξέρω και πολλά.

Για αρχή δεν θα θελα να δώσω πολλά λεφτά και στο τέλος να τα κλαίω από πτώσεις . Οπότε θα ήθελα μέχρι 30 το πολύ 40 ευρώ. Ξέρω για να έχω κάτι αξιόλογο θέλω πάνω από 150-200 ευρώ.

Θέλω να είναι τρικάναλο γιατί θα πάρουν και φίλοι μου όποτε  να μην μπλέκονται οι συχνότητες και να έχει όσο γίνετε μεγαλύτερη μπαταρία. Σε μέγεθος  όσο πιο μεγάλο τόσο καλύτερα για εμένα.

Έχετε κάτι να προτείνετε.

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Πάρε δυο-τρία κινέζικα απ' τη Σοφοκλέους (κάτω από 25€ και τα τρία)  και όταν μάθεις το χειρισμό,αφού τα σπάσεις,πάρε ένα καλύτερο,"αντρικό".

Δημοσ.

Πάρε δυο-τρία κινέζικα απ' τη Σοφοκλέους (κάτω από 25€ και τα τρία)  και όταν μάθεις το χειρισμό,αφού τα σπάσεις,πάρε ένα καλύτερο,"αντρικό".

καλή η ίδεα ,θα παω μια βόλτα να τα δω απο κοντα, ξερεις αν υπάρχουν στο ιντερνετ;

ξέχασα να πω ότι δεν μπορώ από ebay :( λογο πιστωτικής

είναι πιο καλά και σταθερά αυτά με τους έλικες αριστερά και δεξιά;

Δημοσ.

Καλησπερα...Εγω θα σε προτεινα ανεπιφυλακτα να πας jumbo..Δεν κανω πλακα..Εχω παρει τρια ελικοπτερα απο κει...Τα δυο ειναι εσωτερικου χωρου και το τριτο εξωτερικου χωρου..Αν θες να με ακουσεις παρε οπωσδηποτε τετρακαναλο,εχει καλυτερο ελεγχο,και θα σε προτεινα το μοντελο z bruce..με μονο στροφειο ειναι, καταπληκτικη πτηση απολυτα ελεγχομενη,σχεδον 8 λεπτα κραταει η πτηση του,αρκετα μεγαλη διαρκεια δηλαδη,πολυ καλη αντοχη σε πτωσεις,40 euro το πηρα περσι και ξεσκιζει!!!...Μπες στο you tube και δες το....απιθανο σε λεω...ειναι σε ασπρο μπλε χρωμα και υπαρχει κι ακομη ενα ιδιο σε πορτοκαλι με αλλο κωδικο αλλα ειναι απολυτα ομοιο σε πτηση...Φυσικα αν δεν ξερεις καθολου θελει πολυ υπομονη για να το μαθεις καλα...Προσεξε κατι,οτι κι αν παρεις πρεπει να το επαναφορτιζεις ενα τεταρτο μετα απο  το τελος καθε πτησης,αλλιως θα καει...Ειναι sos αυτο...Ακουσε με και δεν θα χασεις..

Α ,βασικο επισης ειναι οτι φορτιζει απ την usb του pc φιλαρακι...Σημαντικο αυτο γιατι ετσι δεν σε τρωει μπαταριες απ το χειριστηριο του!!!!

Εχει τοσο καλη και σταθερη πτηση που το φερνω μπροστα σε προσωπο πχ και το κραταω σταθερα οση ωρα θελω...Τα σαραντα που εσκασα τα αξιζει τρελα...Το επισης κορυφαιο ξερεις ποιο ειναι;..Πηρα τηλ στην εταιρια που το εισαγει και τους λεω παρακαλω στειλτε μου ενα ανταλλακτικο κυριως στροφειο,μονο το πλαστικο του δηλαδη και θα σας το πληρωσω...Και με ειπαν ''δεν χρειαζετε να πληρωσετε τιποτε,ειστε πελατης μας'',και με στειλαν ΟΛΟΚΛΗΡΟ το συστημα του στροφειου με τα ηλεκτρικα του τα εσωτερικα και μια δευτερη μπαταρια για το αλλο ελικοπτερο που εχω,του εξωτερικου χωρου εννοω...Αυτα..Ελπιζω να μην σε μπερδεψα...

Και παλι εγω...Οτι κι να παρεις μην το πετας σε χωρο με tv και pc...Ψιλοεπηρεαζονται γενικως,οχι παρα πολυ αλλα οσο να ναι τα ''χανουν ''λιγο.

Δημοσ.

Ξεκινά πρώτα με μπαταρίες για εσωτερικό χώρο γιατι αυτα με τα 25-50€ δε πετάνε έξω. Ακομα κ το ελάχιστο αεράκι ειναι πρόβλημα.

Κι αν δεις οτι σου αρέσει κ θες να συνεχίσεις παίρνεις πάλι μπαταρίας εξωτερικού χώρου που κυμαίνονται γύρο στα 200€ και ανεβαίνουν ανάλογα με τις απαιτήσεις σου.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Πάντα ήθελα ένα ελικόπτερο αλλά ποτέ δεν το είχα πάρει.

Ειδικά αυτή την περίοδο δεν έπαιζε να το σκεφτώ καθόλου, για ευνόητους λόγους.

Πριν 1-2 μήνες όμως μου χάρησε ένας συνφορουμίτης από εδώ (τον ευχαριστώ και πάλι) ένα.

Είναι το Lama V3. Λοιπόν, πραγματικά είναι ότι πρέπει για αρχάριο.

Δεν είναι ένα απλό παιχνιδάκι, είναι αρκετά σταθερό και εύκολο στην πτήση (τσεκάρισε στο YouTube και θα δεις βινετάκια ανθρώπων που πραγματικά "ζωγραφίζουν" μέσα στο σπίτι) και μαθαίνεις τα βασικά έτσι ώστε, αν το θέλεις, να πας αργότερα σε κάτι μεγαλύτερο.

Όλα αυτά όχι επειδή τα λέω εγώ (αφού είμαι τελείως αρχάριος) αλλά είναι οι γνώμες ανθρώπων που είναι γνώστες του χώρου.

Αν googlάρεις τον τύπο του μοντέλου που σου λέω θα βρεις τα σχετικά σχόλια (για χρήστες από ελλάδα μιλάω).

Ανταλλακτικά υπάρχουν και δεν είναι ακριβά (δεν υπάρχει περίπτωση να μην σπάσεις τουλάχιστον κάποια έλικα κατά την εκμάθηση) και το ίδιο το ελικόπτερο αντέχει αρκετή "κακομεταχείριση".

Δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει καινούργιο πλέον αλλά έχω δει αγγελίες μεταχειρισμένου στα χρήματα περίπου που θες να διαθέσεις.

Απλά είναι μοντέλο για εσωτερικούς χώρους. Για έξω δεν λέει όχι αρκεί να μην υπάρχει αέρας

Δημοσ.

Καλησπερα...Εγω θα σε προτεινα ανεπιφυλακτα να πας jumbo..Δεν κανω πλακα..Εχω παρει τρια ελικοπτερα απο κει...Τα δυο ειναι εσωτερικου χωρου και το τριτο εξωτερικου χωρου..Αν θες να με ακουσεις παρε οπωσδηποτε τετρακαναλο,εχει καλυτερο ελεγχο,και θα σε προτεινα το μοντελο z bruce..με μονο στροφειο ειναι, καταπληκτικη πτηση απολυτα ελεγχομενη,σχεδον 8 λεπτα κραταει η πτηση του,αρκετα μεγαλη διαρκεια δηλαδη,πολυ καλη αντοχη σε πτωσεις,40 euro το πηρα περσι και ξεσκιζει!!!...Μπες στο you tube και δες το....απιθανο σε λεω...ειναι σε ασπρο μπλε χρωμα και υπαρχει κι ακομη ενα ιδιο σε πορτοκαλι με αλλο κωδικο αλλα ειναι απολυτα ομοιο σε πτηση...Φυσικα αν δεν ξερεις καθολου θελει πολυ υπομονη για να το μαθεις καλα...Προσεξε κατι,οτι κι αν παρεις πρεπει να το επαναφορτιζεις ενα τεταρτο μετα απο  το τελος καθε πτησης,αλλιως θα καει...Ειναι sos αυτο...Ακουσε με και δεν θα χασεις..

Α ,βασικο επισης ειναι οτι φορτιζει απ την usb του pc φιλαρακι...Σημαντικο αυτο γιατι ετσι δεν σε τρωει μπαταριες απ το χειριστηριο του!!!!

Εχει τοσο καλη και σταθερη πτηση που το φερνω μπροστα σε προσωπο πχ και το κραταω σταθερα οση ωρα θελω...Τα σαραντα που εσκασα τα αξιζει τρελα...Το επισης κορυφαιο ξερεις ποιο ειναι;..Πηρα τηλ στην εταιρια που το εισαγει και τους λεω παρακαλω στειλτε μου ενα ανταλλακτικο κυριως στροφειο,μονο το πλαστικο του δηλαδη και θα σας το πληρωσω...Και με ειπαν ''δεν χρειαζετε να πληρωσετε τιποτε,ειστε πελατης μας'',και με στειλαν ΟΛΟΚΛΗΡΟ το συστημα του στροφειου με τα ηλεκτρικα του τα εσωτερικα και μια δευτερη μπαταρια για το αλλο ελικοπτερο που εχω,του εξωτερικου χωρου εννοω...Αυτα..Ελπιζω να μην σε μπερδεψα...

Και παλι εγω...Οτι κι να παρεις μην το πετας σε χωρο με tv και pc...Ψιλοεπηρεαζονται γενικως,οχι παρα πολυ αλλα οσο να ναι τα ''χανουν ''λιγο.

έλεγα να μην ασχοληθώ με τα jumbo και να πάρω από κατάστημα μοντελισμού, αλλά αν είναι τόσο καλό δεν έχω κάτι να χάσω.

Όταν λες φορτίζει με usb αν το βάλω στην μπριζα σαν κινητό θα φορτίσει η μπουμ;

επίσης μπορώ να έχω μια δεύτερη μπαταρία να την βάζω μόλις τελειώνει η πρώτη;

για τα τρικαναλα διάβασα σε ενα φόρουμ χτες και λένε ότι δεν είναι καλά, οπότε αφού το διασταυρώνω τα αφήνω στην άκρη.

οτιδηποτε χρειαστεις απο τον μοντελισμο

http://www.rc-tunerz.com/index.php

ωραιο site φιλε αλλα δεν έχει πολλα θέματα :(

Πάντα ήθελα ένα ελικόπτερο αλλά ποτέ δεν το είχα πάρει.

Ειδικά αυτή την περίοδο δεν έπαιζε να το σκεφτώ καθόλου, για ευνόητους λόγους.

Πριν 1-2 μήνες όμως μου χάρησε ένας συνφορουμίτης από εδώ (τον ευχαριστώ και πάλι) ένα.

Είναι το Lama V3. Λοιπόν, πραγματικά είναι ότι πρέπει για αρχάριο.

Δεν είναι ένα απλό παιχνιδάκι, είναι αρκετά σταθερό και εύκολο στην πτήση (τσεκάρισε στο YouTube και θα δεις βινετάκια ανθρώπων που πραγματικά "ζωγραφίζουν" μέσα στο σπίτι) και μαθαίνεις τα βασικά έτσι ώστε, αν το θέλεις, να πας αργότερα σε κάτι μεγαλύτερο.

Όλα αυτά όχι επειδή τα λέω εγώ (αφού είμαι τελείως αρχάριος) αλλά είναι οι γνώμες ανθρώπων που είναι γνώστες του χώρου.

Αν googlάρεις τον τύπο του μοντέλου που σου λέω θα βρεις τα σχετικά σχόλια (για χρήστες από ελλάδα μιλάω).

Ανταλλακτικά υπάρχουν και δεν είναι ακριβά (δεν υπάρχει περίπτωση να μην σπάσεις τουλάχιστον κάποια έλικα κατά την εκμάθηση) και το ίδιο το ελικόπτερο αντέχει αρκετή "κακομεταχείριση".

Δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει καινούργιο πλέον αλλά έχω δει αγγελίες μεταχειρισμένου στα χρήματα περίπου που θες να διαθέσεις.

Απλά είναι μοντέλο για εσωτερικούς χώρους. Για έξω δεν λέει όχι αρκεί να μην υπάρχει αέρας

πολυ ωραιο ,κανει ομως 100 ευρώ και δεν δινω τοσα για αρχη

τη λετε για αυτα

http://www.miniinthebox.com/gr/skyknight-x-4-channel-2-4g-gyro-remote-control-helicopter-with-light_p452959.html

http://www.miniinthebox.com/gr/4-channel-gunship-shooting-ir-helicopter-with-gyro_p347392.html

Δημοσ.

έλεγα να μην ασχοληθώ με τα jumbo και να πάρω από κατάστημα μοντελισμού, αλλά αν είναι τόσο καλό δεν έχω κάτι να χάσω.

για τα τρικαναλα διάβασα σε ενα φόρουμ χτες και λένε ότι δεν είναι καλά, οπότε αφού το διασταυρώνω τα αφήνω στην άκρη.

τη λετε για αυτα

http://www.miniinthebox.com/gr/skyknight-x-4-channel-2-4g-gyro-remote-control-helicopter-with-light_p452959.html

http://www.miniinthebox.com/gr/4-channel-gunship-shooting-ir-helicopter-with-gyro_p347392.html

βασικά εγώ όπως είδες δεν μίλησα για καινούργιο (δεν ήξερα καν ότι υπάρχει)

είπα για μεταχειρισμένο.

και με ένα γρήγορο ψαξιματάκι βρήκα πχ αυτό το οποίο είναι και στο Insomnia

να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω καμιά σχέση με το παλλικάρι που το δίνει και ίσως αν το ψάξεις πιο πολύ να βρεις και άλλα.

σίγουρα το μεταχειρισμένο έχει κάποιους κινδύνους σχετικά με την κατάστασή του αλλά σε αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

τώρα για τα άλλα που ανέφερες, χωρίς να γνωρίζω κάτι, θα είμαι επιφυλακτικός. και μόνο από την εμφάνιση.

όταν ρίχνουν πολλά "φρου φρου κι αρώματα" εγώ αισθάνομαι ότι προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή από κάτι άλλο.

δηλαδή το κάνουν να δείχνει πολύ ουαου για να εντυπωσιάσουν τους πιτσιρικάδες.

τώρα αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας το πει

Δημοσ.

τη λετε για αυτα

Οπως και καθε φορουμ. Κανεις εγραφη-> παρουσιαση_> ρωτας μαθαινεις. ;)

Δημοσ.

Φιλε μου micahel οταν λεω φορτιζει με usb εννοω οτι φορτιζει μονο απ τον υπολογιστη με ειδικο καλωδιακι το οποιο περιειχε η συσκευασια του και οχι απο πριζα στο σπιτι,20 λεπτα περιπου θελει να φορτισει....οσο για δευτερη μπαταρια δεν παιζει, διοτι ειναι εσωτερικη, ενσωματωμενη εντος του ελικοπτερου..Οι μπαταριες που αντικαθιστανται ειναι συνηθως σε ελικοπτερα εξωτερικου χωρου...κανε μια βολτα,ριξε ματιες, δες και τι σε λενε τα υπολοιπα παιδια του forum,αλλα 4 καναλο οπωσδηποτε...Αυτη ειναι η γνωμη μου..Να σκεφτεις οτι πηρα ενα ακομη τετρακαναλο απο jumbo διπλου στροφειου και ενω βγηκε καλουτσικο,εν τουτοις δεν εχει καλυτερο ελεγχο απ το z bruce που ανεφερα,και επειδη ειναι γεματο λαμπακια led η μπαταρια του τελειωνει μπαμ μπαμ...Να το προσεξεις και αυτο το σημειο..Γι αυτο εδωσα 25 euro..Μεγαλη διαφορα στην πτηση του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...