johninio Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα εχω κατι ηχεια 5,1 τα οποια εχω κανει ολες τις απαραιτητες ρυθμισεις για να ακουγονται κανονικα 5,1.Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι τα δυο μπροστινα ακουγονται σαν τα περιφερειακα δηλαδη ακουγεται η μουσικη και δεν ακουγονται λογια εννοωντας(τραγουδιστη ). Τα λογια ακουγονται μονο απο το κεντρικο. μολις το απενεργοποιηβω το κεντρικο τοτε ολα μια χαρα
CheOnWeb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Τι αρχείο παίζεις; Ταινία; Μουσική; Είναι 5.1; Το τι ακούγεται σε ποιο κανάλι είναι στην ευχέρεια αυτού που έχει κάνει την κωδικοποίηση. Στο σινεμά ας πούμε συνηθίζεται να βάζουν την πρόζα μόνο στο κεντρικό αλλά δεν είναι και υποχρεωτικό (π.χ. Gravity).
johninio Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 και σε game και στη μουσικη μεσω windows media player
CheOnWeb Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Φαντάζομαι ότι το παιχνίδι είναι 5.1 (τι λένε τα χαρακτηριστικά του; ) οπότε αν οι ρυθμίσεις σου είναι σωστές, πρέπει να ακούς αυτό που θέλει αυτός που έφτιαξε το παιχνίδι. Για τη μουσική είσαι σίγουρος ότι είναι μιξαρισμένη και κωδικοποιημένη 5.1; Αν είναι stereo γυρνά το σύστημα σε stereo. (Τι ακριβώς εννοείς "απενεργοποιήσω το κεντρικό; ) Για περισσότερες λεπτομέρειες, πρέπει να μου πεις όλο σου το setup και τα settings.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα