SOMAN21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 κατ αρχας στην αμερικη οι τιμες των iphone ειναι μια χαρα και ο καθενας μπορει να παρει..εδω ειναι τραγικες τοσο σαν συσκευη οσο και με συνδεση αλλα πρτιμουν οι πολλοι να στερηθουν πραγματα για ενα τηλεφωνο..οσο για τις πωλησεις νταξει δε μου λενε κατι απλα οι περισσοτεροι χρηστες αγοραζουν μονο και μονο για να φενεται το σημα της apple....δεν ειμαι hater ετσι απλα τα εχω δουλεψει και πιστευω το μονο αξιοσημειωτο πραγμα ειναι οι ποιοτητα κατασκευης τους σε σχεση με τους αλλου αντιπαλους
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Αμα τρεχει android τοτε καλα κανει και υπολογιζεται Δεν κατάλαβες το σκεπτικό μου ακριβώς! Android τρέχει αλλά εντελώς generic έκδοση (συνήθως πολλές version πίσω και σπάνια αναβαθμίζεται) με τυπική υποστήριξη στο hardware (που είναι της πλάκας και no name), καθώς επίσης και χωρίς επίσημο Play Store! Τώρα αν αυτό το θεωρούν κάποιοι "εμπειρία Android" ...περί ορέξεως... Πάντως, ναι, προσμετράται και αυτό στις συνολικές ενεργοποιήσεις Android συσκευών! 1
fsbmaniac Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Ειμαι ταξιδι 10 μερες τωρα ισπανια ιταλια και λιγο βελγιο... Το 75% εχει iPhone ... Το μηλο εχει 3 πραγματα ειναι τρομερο brand ,kανει αυτα που πρεπει γρηγορα και απλα ,ειναι συμβατο...εκεινο δημιουργησε το οικοσυστημα των app και κουβαλαει υστεροφημια. Τωρα...σταματηστε να συγκρινετε την 3οκοσμικη Ελλαδα με αλλες χωρες...και η ισπανια εχει κριση αλλα ουδεμια σχεση με μας. Μην πω για βελγιο και μισθους .... Το iPhone σαν αγαθο σε αυτες τις χωρες ειναι οπως ηταν για μας καποτε ενα καλο παπουτσι 150-200 ευρω.... Στραγαλια δηλαδη.... Αν το iPhone αλλαξει τον λογο και το μεγεθος της οθονης και μεταβει σε ενα 4.7 με μικρο bezel θα ηθελα πολυ να παρω αλλα.. Δεν τολμω να δωσω τοσα χρηματα .Πηρα το lenovaki s750 με 160 και κανω αψογα την δουλεια μου. Αν μεγαλωσει η οθονη του iPhone δεν ξερω αν θα κρατηθω ειναι η αληθεια...προς το παρον ειναι μικρη για μενα 1
eliask Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Το παγιο ξερεις ποσο ειναι ? ποσα θα εχεις δωσει σε 2 χρονια για να το παρεις 150 η' ειπες και εσυ να κοινοτυπισεις. Eνω τωρα που σου πουλανε το vodafone ( π.χ) red 1 στα 55+ ευρω ΧΩΡΙΣ επιδοτηση το θεωρεις λογικο .... και ναι στο εξωτερικο με αναλογο προγραμμα το κινητο στο δινουν δωρεαν ..... Για ψαξτο λιγο πριν αρχισεις να λες ......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα