Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 μήπως αποφύγεις το format και μετά να αναρωτιέσαι γιατί δεν πιάνεις επιδόσεις που πρέπει εξαιτίας του migration 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Και 'γω θα πρότεινα format εξαρχής σε AHCI μιας και θα μπει SSD.
navagos72 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Όταν λες συμβατικό δίσκο τι εννοείς; Σκέψου ότι είχα έναν 80GB sata2 3.5". Βέβαια όπως λένε από πάνω και τα παιδιά μπορεί να σέρνεται και να μην το ξέρω, η αλήθεια είναι ότι δεν τον έχω μετρήσει αλλά η διαφορά από τον άλλο ήταν απίστευτη και στην εκκίνηση το pc και στη λειτουργία του γενικότερα. Ο δίσκος είναι ένας MUSHKIN MKNSSDCR90GB CHRONOS αλλά η διαφορά από τον άλλο ήταν εμφανέστατη οπότε τα benchmarks δε με απασχόλησαν τόσο.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Θα κάνω Format μωρέ. Δε πάει στα διάλα, αρκετά άντεξε. Αύριο που θα έρθει.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 [Είχα γράψει ένα ολόκληρο κείμενο, και ούτε το Insomnia που τα αποθηκεύει ανά Χ λεπτά δεν με έσωσε από το φονικό "Backspace". ]Απλά ήθελα να κλείσω το τόπικ, και τώρα με λιγότερα λόγια να αναφέρω πως δεν είναι μύθος.. όντως έχουν μεγάλη απόσταση από τις μηχανικές πίπες που φορούσαμε μέχρι στιγμής. Μακάρι σε 10 έτη να έχουμε 2-3TB από Solid State.Στα Read/Write/Boot times είμαι στο ~1/2 της Maximum ταχύτητας λόγω SATA2, άρα το Upgrade έχει και μελλοντικό Sub-Upgrade. Υπέρ ικανοποιημένη λοιπόν, και χίλια ευχαριστώ τα παιδιά που με βοήθησαν.Υ.Γ: Thresh κάνε ρισέτ το ρολόι του Format, μη τυχών και πω ψέματα σε 2-3 χρονάκια - να θυμίζεις.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Ποιος ο λόγος να έχεις 2-3TB SSD αφού μόνο στο λειτουργικό και στα παιχνίδια(Κάποια) υπάρχει διαφορά.Οι μεγάλοι είναι καθαρά για αποθήκευση, τώρα θα μου πεις είναι καλή φάση να πιάνεις μεγάλες ταχύτητες στο transfer από δίσκο σε δίσκο.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Γιατί θα μπορώ.Υ.Γ: Και θα λέω στα π@#στράκια τα παιδιά μου "Την πρόλαβα την π%^τάνα τη ZIP".
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Κάτσε να δούμε αν θα μπορείς και εσύ και 'γω και γενικότερα γιατί το αύριο κανείς δεν το ξέρει 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Εγώ είμαι ρομαντική ώρες ώρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα