Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν μπορεις να τα δωσεις, αυτος ειναι καλυτερος απο τους αλλους 2. Αλλιως 840.

http://www.skroutz.gr/s/3781990/Seagate-600-SSD-120GB-7mm.html

ακομα δεν τον ειδαμε..καλυτερο τον βαφτισαμε !!  απο πια αποψη φιλε μου ειναι καλυτερος ??

Δημοσ.

Βρε SPANK το ξαναέγραψες αυτό, αλλά γιατί είμαι σχεδόν σίγουρος ότι πρώτα γυρνάς στο bios σε AHCI και μετά περνάς Win??.

Σε ορισμένες μητρικές που εχουν παλιό controller τα windows δεν εχουν drivers για το ahci οποτε αν πας να τα περάσεις απλα δεν θα βλέπουν καν τον δίσκο μεσα για να κανεις εγκατάσταση οποτε γυρίζεις σε IDE κανεις ολη την διαδικασία και μετα περνάς σε AHCI , στις καινούργιες ομως που υπάρχουν drivers και υποστήριξη μπορεις να το κανεις και απο την αρχή με AHCI

Δημοσ.

Σε ορισμένες μητρικές που εχουν παλιό controller τα windows δεν εχουν drivers για το ahci οποτε αν πας να τα περάσεις απλα δεν θα βλέπουν καν τον δίσκο μεσα για να κανεις εγκατάσταση οποτε γυρίζεις σε IDE κανεις ολη την διαδικασία και μετα περνάς σε AHCI , στις καινούργιες ομως που υπάρχουν drivers και υποστήριξη μπορεις να το κανεις και απο την αρχή με AHCI

α οκ, στις νέες Μ/Β όμως δεν είναι επιβεβλημένο;

Δημοσ.

Και IDE να το αφήσεις μια χαρα θα λειτουργεί απλα το γυρίζεις σε ahci και ολα τα σχετικά για να εκμεταλευτεί την ταχύτητα που θα σου δώσει στον ssd

Δημοσ.

ειναι καινουρια η m/b μου οποτε λογικα δε θα εχω θεμα.. θα φανει βεβαια απο δευτερα...

Δημοσ.

Ερώτηση γι αυτούς που τον έχουν είδη (840 evo), η απλή έκδοση 87€ δεν περιέχει 3.5" bracket; (Νομίζω το ίδιο ισχύει και για τον Kingston.)

Επίσης kingston V300 και 840 evo για τον απλό λαό (descκtop pc, home server streaming video σε htpc, σχεδόν καθόλου gaming)  παρουσιάζουν καμιά αισθητή διαφορά κλπ;

Και τέλος μεταξύ evo και pro εκτός από τα 40€ και τα 2 χρόνια εγγύηση επιπλέον υπάρχει αισθητή διαφορά (πάλι για τον απλό λαό μιλάμε και όχι για σκληροπυρηνικούς :mrgreen: );

Ευχαριστώ! 

Δημοσ.

Τον παρήγγειλα για 90€, έβαλα εκεί και ένα bracketάκι στο καλάθι, και έρχεται αύριο.

Θα ήθελα να δοκιμάσω migration. Το έχει κάνει κανείς για να δει τι παίζει μετά; Αν δουλεύουν όλα όπως ήταν;
Το τόπικ με την σειρά των πραγμάτων που πρέπει να κάνεις όταν αγοράσεις τον πρώτο σου SSD, μπορεί να μου το κάνει quote κάποιος; (όλο και κάνα τέτοιο τόπικ θα έχουμε γνωστό πια)

Αυτά.

Δημοσ.

δεν υπαρχει καμμια αισθητη διαφορα φιλε μου σε επιδοσεις.

Σε ευχαριστώ, άρα πάμε για το πιο φθηνό άφοβα ε;

Για τα bracket μήπως γνωρίζεις;

Δημοσ.

Θα ήθελα να δοκιμάσω migration. Το έχει κάνει κανείς για να δει τι παίζει μετά; Αν δουλεύουν όλα όπως ήταν;

Έχω κάνει migration OS to SSD με το Paragon Hard Disk Manager 11 αν θυμάμαι, και κατόπιν αφού αφαιρέσεις τον παλιό C: (system boot disk) δουλεύουν όλα ρολόι με σημαντική διαφορά στην ταχύτητα (αν αναβαθμίσεις από συμβατικό δίσκο εννοείτε).

Αλλαγές στο bios, ahci κλπ για να είμαι ειλικρινής δεν ασχολήθηκα.

Δημοσ.

Αφού δεν ασχολήθηκες και σου πήγε καλά.. τότε μια χαρά θα είναι. Λέω.. ΜΗΠΩΣ αποφύγω το Format.

Όταν λες συμβατικό δίσκο τι εννοείς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...