akatsim Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Αν μπορεις να τα δωσεις, αυτος ειναι καλυτερος απο τους αλλους 2. Αλλιως 840. http://www.skroutz.gr/s/3781990/Seagate-600-SSD-120GB-7mm.html
HALF EVIL Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Βρε SPANK το ξαναέγραψες αυτό, αλλά γιατί είμαι σχεδόν σίγουρος ότι πρώτα γυρνάς στο bios σε AHCI και μετά περνάς Win??.
Αλκης K. Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Αν μπορεις να τα δωσεις, αυτος ειναι καλυτερος απο τους αλλους 2. Αλλιως 840. http://www.skroutz.gr/s/3781990/Seagate-600-SSD-120GB-7mm.html ακομα δεν τον ειδαμε..καλυτερο τον βαφτισαμε !! απο πια αποψη φιλε μου ειναι καλυτερος ??
SPANK Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Βρε SPANK το ξαναέγραψες αυτό, αλλά γιατί είμαι σχεδόν σίγουρος ότι πρώτα γυρνάς στο bios σε AHCI και μετά περνάς Win??. Σε ορισμένες μητρικές που εχουν παλιό controller τα windows δεν εχουν drivers για το ahci οποτε αν πας να τα περάσεις απλα δεν θα βλέπουν καν τον δίσκο μεσα για να κανεις εγκατάσταση οποτε γυρίζεις σε IDE κανεις ολη την διαδικασία και μετα περνάς σε AHCI , στις καινούργιες ομως που υπάρχουν drivers και υποστήριξη μπορεις να το κανεις και απο την αρχή με AHCI
HALF EVIL Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Σε ορισμένες μητρικές που εχουν παλιό controller τα windows δεν εχουν drivers για το ahci οποτε αν πας να τα περάσεις απλα δεν θα βλέπουν καν τον δίσκο μεσα για να κανεις εγκατάσταση οποτε γυρίζεις σε IDE κανεις ολη την διαδικασία και μετα περνάς σε AHCI , στις καινούργιες ομως που υπάρχουν drivers και υποστήριξη μπορεις να το κανεις και απο την αρχή με AHCI α οκ, στις νέες Μ/Β όμως δεν είναι επιβεβλημένο;
SPANK Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Και IDE να το αφήσεις μια χαρα θα λειτουργεί απλα το γυρίζεις σε ahci και ολα τα σχετικά για να εκμεταλευτεί την ταχύτητα που θα σου δώσει στον ssd
kostelos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Σε ορισμένες μητρικές που εχουν παλιό controller τα windows δεν εχουν drivers για το ahci οποτε αν πας να τα περάσεις απλα δεν θα βλέπουν καν τον δίσκο μεσα για να κανεις εγκατάσταση οποτε γυρίζεις σε IDE κανεις ολη την διαδικασία και μετα περνάς σε AHCI , στις καινούργιες ομως που υπάρχουν drivers και υποστήριξη μπορεις να το κανεις και απο την αρχή με AHCI ειναι καινουρια η m/b μου οποτε λογικα δε θα εχω θεμα.. θα φανει βεβαια απο δευτερα...
navagos72 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Ερώτηση γι αυτούς που τον έχουν είδη (840 evo), η απλή έκδοση 87€ δεν περιέχει 3.5" bracket; (Νομίζω το ίδιο ισχύει και για τον Kingston.) Επίσης kingston V300 και 840 evo για τον απλό λαό (descκtop pc, home server streaming video σε htpc, σχεδόν καθόλου gaming) παρουσιάζουν καμιά αισθητή διαφορά κλπ; Και τέλος μεταξύ evo και pro εκτός από τα 40€ και τα 2 χρόνια εγγύηση επιπλέον υπάρχει αισθητή διαφορά (πάλι για τον απλό λαό μιλάμε και όχι για σκληροπυρηνικούς ); Ευχαριστώ!
Αλκης K. Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 δεν υπαρχει καμμια αισθητη διαφορα φιλε μου σε επιδοσεις.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Τον παρήγγειλα για 90€, έβαλα εκεί και ένα bracketάκι στο καλάθι, και έρχεται αύριο.Θα ήθελα να δοκιμάσω migration. Το έχει κάνει κανείς για να δει τι παίζει μετά; Αν δουλεύουν όλα όπως ήταν;Το τόπικ με την σειρά των πραγμάτων που πρέπει να κάνεις όταν αγοράσεις τον πρώτο σου SSD, μπορεί να μου το κάνει quote κάποιος; (όλο και κάνα τέτοιο τόπικ θα έχουμε γνωστό πια)Αυτά.
navagos72 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 δεν υπαρχει καμμια αισθητη διαφορα φιλε μου σε επιδοσεις. Σε ευχαριστώ, άρα πάμε για το πιο φθηνό άφοβα ε; Για τα bracket μήπως γνωρίζεις;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 άρα πήγαινε για τον Samsung 1
navagos72 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Θα ήθελα να δοκιμάσω migration. Το έχει κάνει κανείς για να δει τι παίζει μετά; Αν δουλεύουν όλα όπως ήταν; Έχω κάνει migration OS to SSD με το Paragon Hard Disk Manager 11 αν θυμάμαι, και κατόπιν αφού αφαιρέσεις τον παλιό C: (system boot disk) δουλεύουν όλα ρολόι με σημαντική διαφορά στην ταχύτητα (αν αναβαθμίσεις από συμβατικό δίσκο εννοείτε). Αλλαγές στο bios, ahci κλπ για να είμαι ειλικρινής δεν ασχολήθηκα.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Αφού δεν ασχολήθηκες και σου πήγε καλά.. τότε μια χαρά θα είναι. Λέω.. ΜΗΠΩΣ αποφύγω το Format. Όταν λες συμβατικό δίσκο τι εννοείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα