tr3quart1sta Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 στον WinServer εχω ενα Active Directory Forest το οποιο θα πρεπει να εχει ως DNS server το Ubuntu. θα πρεπει δλδ να μπορει ο WinServer να μπορει να κανει εγγραφες στο αρχειο /etc/bind/db.foresta.net του Ubuntu. ποτς γενεν ατο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Ο ubuntu έχει κάνει join στο domain και είναι slave domain controller? Ή απλό μέλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Ο ubuntu έχει κάνει join στο domain και είναι slave domain controller? Ή απλό μέλος; αυτο δεν εχω καταλαβει ακριβως πως να το οργανωσω.. γινετε ως εξωτερικος server? πρεπει να ειναι οπωσδηποτε domain controller? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 https://wiki.samba.org/index.php/Samba4/HOWTO/Join_a_domain_as_a_DC Δε ξέρω ίσως θες να είναι read only το dc του ubuntu. Δες κάτω! Ο kerberos θα πρέπει να εχει spn του dns στο keytab. Δε ξέρω αν το λένε μέσα αλλα το smb.conf του ubuntu θα πρέπει να επιτρέπει dns updates Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα